A-smyle

Zvaliiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Ljudi, da l' je moguće??? Idemo u Ameriku!!!!:ok: (mi nismo rezerve, je l'? Msm da čekaju da neko od nas odustane za ned.dana, pa da zovu ostale... Šta mislite?:confused:)

Zvaliiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Ljudi, da l' je moguće??? Idemo u Ameriku!!!!:ok: (mi nismo rezerve, je l'? Msm da čekaju da neko od nas odustane za ned.dana, pa da zovu ostale... Šta mislite?:confused:)

Mi smo finalisti, a zamenama vrv ne govore da su zamene da im ne bi davali laznu nadu, nego ako neko od nas odustane onda njih zovu... ;) Nisam sigurna da je tako, to ja predpostavljam... (moram ja da pametujem, pa to ti je... xD)

Zanima me da li zovu iako nisi prosao?

Ja sam 99,9% sigurna da ne zovu... :)

Boli vas tuki....izvinjavam se na izrazu,al opisuje trenutno stanje...;)
Razmisljate na koji mail se salje,dok ja nisam ni prosao...xD ;) :P

Sam si rekao da ces da probas i sledece godine. Sad znas kako sve to izgelda tako da ces
dogodine najverovatnije da prodjes. Zato se ne nerviraj.
I veruj mi, bolje je da odes u Ameriku malo stariji.

E sad sam video, odgovorili mi na e-mail.
Samo se zahvalili sto sam potvrdio da cu da idem i rekli da ce svim finalistima koji hoce da idu poslati nove mailove sa daljim objasnjenjima posle 16.-og aprila.

Tako da je potvrdjeno da je to ta e-mail adresa.

Finalisti pozurite i saljite odmah. Kao sto sam rekao, ovo se ne propusta. Sigurno se necemo pokajati.

Pozdarv.

Poslednja izmena:
Sad sam zvao....i zvanicno nisam prosao...;)
Rekla mi je da me se seca,da sam bio dobar,i da je verovatno jedan od razloga to sto sam 94. godiste....da se obavezno prijavim sledece godine i da su me dobre sanse...:D
Inace,slazem se sa dlon,obavezno idite,to se ne propusta.....posebno vazi za Lil Devil...:P

Back