A-smyle

I to sto kazes....:D
A sto se tice DC ima da nas drze "na lancu"....zamisli da ce da rizikuje da se neko od nas izgubi tamo...xD

Pa DC je poznat kao prestonica geto-kriminala. :sad2: Nema šanse da vas ne voze autobusom vamo-tamo i strogo nadgledaju. Možda ćete morati da se držite svi za ruke da neko slučajno ne nestane :think:

Eeeee... Vratila sam se iz Pragaaa... Utisci su fenomenalni, sta da vam pricam!? Inace uvek sam volela gotiku, al' sad!!!! ;)

Nego da predjem na stvar... Ovaj put mi je mnogo poljuljao procentualnost da necu u Ameriku, ako prodjem 99.9%... xD Jao ljudi... Shopping mall-ovi, engleski na sve strane, putovanje, metro, upoznavanje novih ljudi i mesta... Aaaaaa... :confused:

E, al' koliki sam baksuz ne bi me cudilo da resim da idem i onda da ne prodjem... :roll:

Al' i dalje sam u fazonu bolje da bude da sam dala sam maximum od sebe i nisam uspela nego da bude ona kretenka sto je imala sansu i propustila je... :mrgreen:

Eeeee... Vratila sam se iz Pragaaa... Utisci su fenomenalni, sta da vam pricam!? Inace uvek sam volela gotiku, al' sad!!!! ;)

Nego da predjem na stvar... Ovaj put mi je mnogo poljuljao procentualnost da necu u Ameriku, ako prodjem 99.9%... xD Jao ljudi... Shopping mall-ovi, engleski na sve strane, putovanje, metro, upoznavanje novih ljudi i mesta... Aaaaaa... :confused:

E, al' koliki sam baksuz ne bi me cudilo da resim da idem i onda da ne prodjem... :roll:

Al' i dalje sam u fazonu bolje da bude da sam dala sam maximum od sebe i nisam uspela nego da bude ona kretenka sto je imala sansu i propustila je... :mrgreen:
Pa sta je tu lose???:dontunderstand:
To je bas ono sto se meni svidja...xD

Poslednja izmena:
Aha....Sorry,nisam shvatio....:D
Pa ako te pozove,ides sigurno,ja ti kazem...;)
To se ne odbija...

xD Evo, vidis vec zovu... Srecnoooo... :)

Sad su me zvali, prosao sam. YES YES YES...
Pozvali me i rekli:,, Cestitamo, postao si finalista "
Jesu li zvali nekog od vas ?

CESTITAAAAAAM!!! :klap::klap::klap: LEPO SE PROVEDIIIII!!!

Mene su zvali!!! (((((((:

YAAAAAY!!! :klap::klap::klap: SRECNOOO!!!

P.S. Drago mi je sto prolazite, jer znam koliko vam se ide! :D

P.P.S. Ja prosla... xD

Poslednja izmena:

Back