A-smyle

Esej sam bas lepo napisao, bar mislim.
A test sam dobro uradio...
Osim onog dela gde pricaju profesor i ucenik, tj. profesori sa ucenicima. Ne znam cime se bave, nekim predstavama, pevanjem ili glumom, u svakom slucaju, prvo pitanje sam nesto pogresio, i onda je to krenulo redom...
Bice dobro valjda...:)

Esej sam bas lepo napisao, bar mislim.
A test sam dobro uradio...
Osim onog dela gde pricaju profesor i ucenik, tj. profesori sa ucenicima. Ne znam cime se bave, nekim predstavama, pevanjem ili glumom, u svakom slucaju, prvo pitanje sam nesto pogresio, i onda je to krenulo redom...
Bice dobro valjda...:)

Svi su se tu zbunili i vecina tu gresi... I ja sam tu gresila, pa evo me u trecem krugu... :D Znaci ne brini! :)

Evo ja prvi put pisem,mada sam citala celu temu...Bila sam danas u Bg-u u drugom krugu..Nije bilo mnogo tesko..
Mozete vi sto ste prosli u 3. krug iz drugih gradova da mi kazete za koliko su vam javili..?
Hvala unapred =))

A ti si vidim iz BG-a... A sta cu ja iz Pozege, ako zaebem to, gotovo... :/

E i btw, kad si bio ti na testiranju i dokle si stigao? :)

Da, ja sam iz BG. E, kod tebe je to vec problem

Ja sam bio pre dve godine, i stigao do 3 kruga. Tj, otisao na treci, onaj intervju i to, ali nisam prosao za US.
Nisam se dopao onima koji su pregledali eseje i dokumente, tako mi rekla Vesna iz American Councils.

Ja sam bio pre dve godine, i stigao do 3 kruga. Tj, otisao na treci, onaj intervju i to, ali nisam prosao za US.
Nisam se dopao onima koji su pregledali eseje i dokumente, tako mi rekla Vesna iz American Councils.

Bas sam htela da pitam da li je neko odavde stigao nekad do treceg i nije prosao! Jel si dobio neko dodatno objasnjenje zasto nisi prosao?? :confused:

Poz svima....kako ste prosli na testiranju? nisam bio tu,sinoc sam stigao iz Praga...vidim da ste bas pisali ovde....imam 6 novih stranica od poslednjeg outa..poz svima,javljajte kako je bilko

E, ljudi ja sam odustala... :( Treba da se radi kozni test na tuberkulozu, a to ima samo u Torlaku, u BG-u... A u Torlaku je sad glavno primanje pacijenata zarazenih svinjskim i moji su rekli da bas i nije pametno ici tamo sad...

A i oni se malo prose*avaju... Mora bas kozni test na TB, ne moze obican... Pa test ko test... Sta lupaju!?!?!? : /

E, ljudi ja sam odustala... :( Treba da se radi kozni test na tuberkulozu, a to ima samo u Torlaku, u BG-u... A u Torlaku je sad glavno primanje pacijenata zarazenih svinjskim i moji su rekli da bas i nije pametno ici tamo sad...

A i oni se malo prose*avaju... Mora bas kozni test na TB, ne moze obican... Pa test ko test... Sta lupaju!?!?!? : /

I pregledi moraju? A sto bas sad?...

E, sto volim neku Vesnu iz ambasadeeeeeeee!!!! :D Auuuu... Kakva carica! Ja je pitam za Torlak, a ona kaze :,, Ma kakav crni Torlak!? To je dezinformacija!!! " ... :hahaha:

I onda mi je sve lepo objasnila, sta, kako i gde... Ipak idem... :D ;)

Back