A-smyle

Dobrodosli novi clanoviiiiiiii!!! :D

@Minja94 i ja sam bila u trecem krugu u KG... :D Imas li FB??? Ili mozda msn??? :D

PS. Razmisljala sam da se okupimo smajlovci na msn-u i da zajedno vezbamo kako da popunimo formulare... :zper:

Ocu ja da vezbam!:)
Jel nesto ovog tipa:

1.(A) The boy is typing on the keyboard.
(B) No one is looking at the computer.
(C) One of the girls is pointing to the screen.
(D) They’re putting a computer into a box.

I na slici je jedna devojka uperila prst u monitor...

2.The taller plants keep growing all summer long.
In the test book:
(A) By the summer those plants will be much taller.
(B) Those tall plants should be cut back when it’s warm.
(C) Once it’s cold the plants won’t grow any taller.
(D) The taller plants keep growing all summer long.

Valja cujes recenicu, pa je zaokruzis...

3.(Narrator) Listen for the answer to the following question. What did the girl think the homework assignment was
for math class? Here is the conversation.
(Boy) Did you fi gure out the answer to problem number ten in the math homework?
(Girl) Number ten? I thought we were only supposed to do the fi rst eight problems.
(Boy) That’s what the teacher said at the beginning of class, but right before the bell rang she changed the
assignment to the fi rst twelve problems.
(Narrator) What did the girl think the homework assignment was for math class?
In the test book:
What did the girl think the homework assignment was for math class?
(A) Only problem number 10
(B) Problem numbers 1 through 8
(C) Problem numbers 1 through 10
(D) Problem numbers 1 through 12

4.(Sam) Hi, Luisa.
(Luisa) Oh, Sam. Hi. I missed you this morning in history class. Where were you?
(Sam) That’s what I wanted to talk to you about. You see, my homeroom teacher had to pack up a bunch of
science materials from our unit on electricity, so she asked me stick around and help her.
(Narrator) Why did Sam miss history class?
In the test book:
(A) He was sick.
(B) He missed the bus.
(C) He was helping a teacher.
(D) He was doing a science experiment.

Razlika izmedju treceg i cetvrtog je sto je trece obavestenje, a cetvrto razgovor ucenika.

Koliko sam shvatio sva cetiri tipa pitanja su u prvom testu?

@Lil_devil93 Hehehehehehe, pa sedele smo zajedno!!! :lol: Znas, kika, i te stvari!!! Nego ona grupa na msnu ti je pametna ideja!!!
A sto se tice vezbanja za formulare, ne mislimo mi na popunjavanje testova, nego aplikacija koje se dobiju u trecem krugu!!!!! ;)

Ocu ja da vezbam!:)
Jel nesto ovog tipa:

1.(A) The boy is typing on the keyboard.
(B) No one is looking at the computer.
(C) One of the girls is pointing to the screen.
(D) They’re putting a computer into a box.

I na slici je jedna devojka uperila prst u monitor...

2.The taller plants keep growing all summer long.
In the test book:
(A) By the summer those plants will be much taller.
(B) Those tall plants should be cut back when it’s warm.
(C) Once it’s cold the plants won’t grow any taller.
(D) The taller plants keep growing all summer long.

Valja cujes recenicu, pa je zaokruzis...

3.(Narrator) Listen for the answer to the following question. What did the girl think the homework assignment was
for math class? Here is the conversation.
(Boy) Did you fi gure out the answer to problem number ten in the math homework?
(Girl) Number ten? I thought we were only supposed to do the fi rst eight problems.
(Boy) That’s what the teacher said at the beginning of class, but right before the bell rang she changed the
assignment to the fi rst twelve problems.
(Narrator) What did the girl think the homework assignment was for math class?
In the test book:
What did the girl think the homework assignment was for math class?
(A) Only problem number 10
(B) Problem numbers 1 through 8
(C) Problem numbers 1 through 10
(D) Problem numbers 1 through 12

4.(Sam) Hi, Luisa.
(Luisa) Oh, Sam. Hi. I missed you this morning in history class. Where were you?
(Sam) That’s what I wanted to talk to you about. You see, my homeroom teacher had to pack up a bunch of
science materials from our unit on electricity, so she asked me stick around and help her.
(Narrator) Why did Sam miss history class?
In the test book:
(A) He was sick.
(B) He missed the bus.
(C) He was helping a teacher.
(D) He was doing a science experiment.

Razlika izmedju treceg i cetvrtog je sto je trece obavestenje, a cetvrto razgovor ucenika.

Koliko sam shvatio sva cetiri tipa pitanja su u prvom testu?

Boki ja msm da dje neko ranije vec bio postavio sajt sa tim primerima zadataka za SLEP.
i msm da je pisalo da su zadaci ovog tipa u 2. krugu....:D

Lil_devil93 Kako ti je bilo na testovima?:D

Extra, svima sam rekla... Prvi je najtezi jer ima jako malo vremena... A ostalo je sve lako... Samo je pitanje dal' se uklapas u profil nekoga koga bi oni poslali... :)

upravo sam se vratila sa testa..kod kumova sam trenutno..paaa..moji utisci su da uopste nije bio tezak...kako je vama bilo?? ko je kad polagao?? ja sam u 9:30... pozzzz :) <3

Drago mi je da si zadovoljna!!! :D

Sta ima da se vezba za formulare? O.o

Rekli su nam da ih iskopiramo, pa da vezbamo kako da ih popunimo, jer ako pogresis, to je to... Gotovooo... :/

upravo sam se vratila sa testa..kod kumova sam trenutno..paaa..moji utisci su da uopste nije bio tezak...kako je vama bilo?? ko je kad polagao?? ja sam u 9:30... pozzzz :) <3

eeeeeej ljudiii :D
ja sam bila jutros u 8 i 45 i prosla sammmm :mrgreen:
nije bilo tesko nego je bilo par nepoznatih reci ;)
ali sve u svemu zadovoljna sam videcemo kako ce biti sutra :D
pozz svima :D

eeeeeej ljudiii :D
ja sam bila jutros u 8 i 45 i prosla sammmm :mrgreen:
nije bilo tesko nego je bilo par nepoznatih reci ;)
ali sve u svemu zadovoljna sam videcemo kako ce biti sutra :D
pozz svima :D

Cestitamooooooooo!!!! :D

prosla sam.:) javljajte i vi ostaliii...:) vec su izasli rezultati..a rekli su u 9..mamu im:):heart:

I nama su tako malo ranije javili, cestitam... Aj pa i sutra da budete tako zadovoljne!!! :D

Evo i ja da se javim...
Prvo, dosao sam jedno 45 minuta ranije, ali su im udobne one stolice...
Onda sam napravio svasta sa onim kartonom, poceo sam da pisem na engleskom, a trebalo je na srpskom :D
Onda je dosao test...
Pitanja su bila laka, nisam imao tremu uopste, uradio sam za nekih 10 minuta svih 16 pitanja. Bilo je lako, tipa procitas tekst koji govori o gradjenju onih cetiri faca americkih predsednika od kamena, i onda odgovaras po tom tekstu.
Bilo je opusteno sve. Uradio, izasao, dosao kuci, odspavao, probudio se, video rezultate, prosao :D
Jedva cekam sutra drugi krug... :)

Evo i ja da se javim...
Prvo, dosao sam jedno 45 minuta ranije, ali su im udobne one stolice...
Onda sam napravio svasta sa onim kartonom, poceo sam da pisem na engleskom, a trebalo je na srpskom :D
Onda je dosao test...
Pitanja su bila laka, nisam imao tremu uopste, uradio sam za nekih 10 minuta svih 16 pitanja. Bilo je lako, tipa procitas tekst koji govori o gradjenju onih cetiri faca americkih predsednika od kamena, i onda odgovaras po tom tekstu.
Bilo je opusteno sve. Uradio, izasao, dosao kuci, odspavao, probudio se, video rezultate, prosao :D
Jedva cekam sutra drugi krug... :)

hahah Boki pazi kad je sve bilo isto samo sto sam ja zavrsila za malo vise od 10 minuta :DDD....imali smo i istu grupu xDD

E, a malo mi je cudno sto su ista pitanja i vama i nama... Sto je meni super... Jer mozda ima nekih koji nisu nesto iz engleskog, pa su prosli, pa ce nam biti manja konkurencija... ;) :D

Prvi test sam imao.
Sada gledam teme za eseje, ima ih milion koje mogu da budu, ali na sve ima nesto da se pise...

Should a city try to preserve its old, historic buildings or destroy them and
replace them with modern buildings? Use specific reasons and examples to
support your opinion.

Naprimer da mi ovo daju, jel treba neki poseban nacin pisanja, ili normalno da pisem? Nikad nisam pisao esej...
I koliko treba da se pise? Kazu da imamo 35 minuta(mislim da je tako rekla ona zena), i jel treba da napisem 3 eseja(A4 format?) za 35 minuta???

Ma nije to za formulare tako rigorozno. Ja sam nosio formulare u tri navrata. Prvo sam poneo samo engleske primere, pa sam se vracao kuci po srpske.
I onda provalio da nisu zaveli rezultate testa na tuberkulozu, pa se vracao u dom zdravlja. xD

Prvi test sam imao.
Sada gledam teme za eseje, ima ih milion koje mogu da budu, ali na sve ima nesto da se pise...

Should a city try to preserve its old, historic buildings or destroy them and
replace them with modern buildings? Use specific reasons and examples to
support your opinion.

Naprimer da mi ovo daju, jel treba neki poseban nacin pisanja, ili normalno da pisem? Nikad nisam pisao esej...
I koliko treba da se pise? Kazu da imamo 35 minuta(mislim da je tako rekla ona zena), i jel treba da napisem 3 eseja(A4 format?) za 35 minuta???

Ma kakva pravila, opusteno... Videces... Ljudi nije mi jasno sta se toliko spremate, vezbate testove itd... Ja nista nisam pipala, pa evo me u 3. krugu... Ili te oce ili te nece... Sta si naucio, naucio... :/

Ma nije to za formulare tako rigorozno. Ja sam nosio formulare u tri navrata. Prvo sam poneo samo engleske primere, pa sam se vracao kuci po srpske.
I onda provalio da nisu zaveli rezultate testa na tuberkulozu, pa se vracao u dom zdravlja. xD

A ti si vidim iz BG-a... A sta cu ja iz Pozege, ako zaebem to, gotovo... :/

E i btw, kad si bio ti na testiranju i dokle si stigao? :)

Back