A-smyle

ja sam Kasandra iz Panceva sam...1. god gimn. drustveni smer...:)
znaci i ja sam se nalozila zesce ...samo na to mislim ko neki pacenik :D haha
i mnei je jako drago sto smo ovde pa mozemo da pricamo :D
i daj Boze da se vidimo na aerodromu :D :D jos jednom dokaz koliko sam se nalozila xDD

Drago mi je Kasandra... :)

E, znas li sta oko onoga dal' nam se racunaju bodovi za fakultet i dal' trebamo da polazemo predmete ovde, kad se vratimo?

za fax nisam sigurna,ali kada odete tamo imate izborne predmete(njihov sistem skolstav se bazira na tome da ti sam sebi biras predmete,i ne postoje razrredi nego grupe......i svega par predmeta su obavezni......),i ono sto niste ucili tamo polazete kad se vratite..........90% sam sigurna u to.........a za bodove cisto sumnjam............

Drago mi je Kasandra... :)

E, znas li sta oko onoga dal' nam se racunaju bodovi za fakultet i dal' trebamo da polazemo predmete ovde, kad se vratimo?

takodje :)
ja za fax nisam cula nista...a sto se tice polaganja kad se vratis-msm da to vazi samo za strucne skole a da gimnazijalci ne moraju nista da polazu nego trebaju da provere sa dirketorom skole da li ce im priznati godinu u USA....i kada odes tamo i zavrsis tu skolsku god. dobijas neku potvrdu da si polozila odredjene predmete i to posle doneses direktorki i nemas problema...a si ti za ovo cula u skoli...?
ali pazi...da je to tako veliki problem i da skole to ne priznaju ne bi ni american council slao decu tamo...

Jao... To je jedino sto me brine... Ne bih isla u Ameriku, ako cu posle ovamo da padnem godinu... :S

Ma prvo da prodjemo pa cemo se obavestavati! ;)

Poslednja izmena:
Ee, pa evo i mene... Pridruzicu se ekipi (ako me primate)... :)

Inace, ja sam Aleksandra i privatno poznajem i druzim se sa ovom djavolicom... :D I zajedno smo isle na testove.. I zajedno se svaki dan sve vise i vise popaljujemo i mastamo... I tako... x)

drago mi je...:) primamo te :D
sto nas je vise to bolje :)
a blago vama hocu da ja radim testove...:D
haha sad imamo dva popaljenika iz pozege i jednog iz panceva....:D

zar vam to nije konkurencija :mrgreen:
ja ipak verovatno ne idem,jer idem u ekonomsku pa imam neke vazne strucne predmete...
a i nesto me ne privlaci USA kao Kanada i Britanija :mrgreen:

Ovako vam ide za predmete.

Ukoliko idete u strucnu skolu ( npr, moja drugarica ekonomsku ) mora se polagati razlika predmeta ( ona je polagala Poslonu Ekonomiju,Osnove Ekonomije, Monetarnu Ekonomiju i Statistiku) kad se vratite u Srbiju.

Ukoliko ste gimnazija, mislim da ste oslobodjeni polaganja.

Ovako vam ide za predmete.

Ukoliko idete u strucnu skolu ( npr, moja drugarica ekonomsku ) mora se polagati razlika predmeta ( ona je polagala Poslonu Ekonomiju,Osnove Ekonomije, Monetarnu Ekonomiju i Statistiku) kad se vratite u Srbiju.

Ukoliko ste gimnazija, mislim da ste oslobodjeni polaganja.

Fala ti do neba... Ma sta do neba!? Do Amerike!!! ;) xD

A otkud ti te informacije? :D

Ehjj sad sam stigao sa polaganja I testa ..nije tesko ,s tim sto je pola njih izaslo uplakano posto nisu stigli nista da urade...inace u mojoj grupi,a i uopsteno ,svi su mi nekako blentavi,izgledaju retardirano ..inace u Nisu nije bilo vise od 150 ljudi,posto su Nislije sada na exkurziji..ko bi rek'o ..Ja sam delimicno zadovoljan ,siguran sam da mi je od 16 pitanja tacno 13 ..sad,videcemo....
Inace ja sam Lazar ,iz Kraljeva , II god Filoloske gimnazije ..engl je pored fizickog i jos par predmeta jedini za koji mogu da kazem da mi savrseno ide...treniram plivanje,sviram gitaru 7 god,jedan od najboljih u Kraljevu ... a to sto kazete da ce oni koji su polagali u Nisu biti tamo i u trecem krugu nije istina koliko sam ja upoznat..sta ce onda da rade sa Novim Pazarom i manjim mestima gde je premija ako ih je 30 doslo na testiranje?? pozz

Back