A-smyle

Ehjj sad sam stigao sa polaganja I testa ..nije tesko ,s tim sto je pola njih izaslo uplakano posto nisu stigli nista da urade...inace u mojoj grupi,a i uopsteno ,svi su mi nekako blentavi,izgledaju retardirano ..inace u Nisu nije bilo vise od 150 ljudi,posto su Nislije sada na exkurziji..ko bi rek'o ..Ja sam delimicno zadovoljan ,siguran sam da mi je od 16 pitanja tacno 13 ..sad,videcemo....
Inace ja sam Lazar ,iz Kraljeva , II god Filoloske gimnazije ..engl je pored fizickog i jos par predmeta jedini za koji mogu da kazem da mi savrseno ide...treniram plivanje,sviram gitaru 7 god,jedan od najboljih u Kraljevu ... a to sto kazete da ce oni koji su polagali u Nisu biti tamo i u trecem krugu nije istina koliko sam ja upoznat..sta ce onda da rade sa Novim Pazarom i manjim mestima gde je premija ako ih je 30 doslo na testiranje?? pozz

drago nam je :) msm ja to u ime svih :D
ae sad i tebe da ispitam posto ja jos nisam bila na testiranju...jel bilo tesko i za koliko si sve uradio...? :P

E Lazare... Drago mi je da si dobro uradio... :) Veceras javi dal' si prosao... :D:klap:

:worth::worth:Za gitaru svaka cast! :worth::worth:

A nama su u Kg rekli da mi sva tri kruga radimo tamo, pa sam pretpostavila da je tako i ostalima... :)

E, nzm na kom forumu sam procitala da u prvom testu ima samo jedno pitanje koje je presudno za prolazak... I ako ti nista nije tacno, a to pitanje jeste ti prolazis, a ako ti je sve tacno, a to pitanje nije ispadas... :huh: Mada ne bih rekla da je tako, posto je malo nepravedno... Al' opet sta znam... Ameri su to... :dontunderstand:

PS. Ne zaboravi da javis dal si prosao veceras... :D :super:

ne,ne...mi filolozi ne polazemo sigurno,posto nam se jezici najvise i forsiraju...uopsteno svi gimnazijalci koji odu tamo ne polazu razliku ...dvoje iz 4.god filoloske is Kraljeva su bili u Americi i nista nisu polagali ovde...doduse u tome je i malo udela imalo i to sto su profesori prema njima bili uglavnom ok...sad ako imate neke tripere od profa moguce je da ce vam traziti za njihov predmet,ili ako su ljubomorni sto oni za ceo zivot nisu izasli iz Srbije,a mi balavci mali ziveli u Americi.. xD

A zaboravih da napisem xD
Oni vam tamo kazu kada vam ostane 5 minuta i 1 minut,tako da imate neku predstavu o vremenu koje vam je ostalo. Ja sam zavrsio u poslednjih 5 sekundi,ali ja sam takav,moram sve temeljno da uradim i proverim...imao sam tremu dok sam popunjavao prijavu xD na testu nisam.,,bilo je nekih debila koji su se dogovarali kako ce da prepisuju,medjutim to nije moguce,posto ima 8 razlicitih grupa...Nije bilo tesko,mada nije ni naivno...iskreno ja sam pitanja koja su mi danas bila ocekivao u drugom krugu...liiku do mene su zapala pitanja koja nije uopste znao,a moj test je kao pogledao i rekao kako bi vecinu uradio...znaci i sreca je potrebna.... nemoj da se plasis kada ti kazu da je doslo 45329065 ucenika da polazu test... dobrih 70 % su indijanci neki,koji su dosli cisto da se oprobaju...ja sam cvrsto resio da uspem u ovome,pa malo drugacije to shvatam... xD

Nisu pitanja meni bila teska,ali su u rangu za II krug ..pa sam mislio da ce da bude nesto lakse...zato ti kazem nznm sta mogu da nam daju u II krugu ..verovatno ce da u pismenom delu budu pitanja na istu foru kao ova,naravno sa razlicitim primerima..ne brini se...samo se potrudi da stignes da uradis sve...ako uporedis br pitanja na testu i tih 15 min za koje moras da uradis sve,tebi ostaje manje od minuta po pitanju a da ne pominjem to sto imas da procitas i test na osnovu kojeg ces da odgovoris na neka pitanja..ma ako iole znas engl,proci ces dalje..nznm sta jos da ti kazem...ako prodjem dalje,videcu kako ce sutra da bude i reci cu ti sve detaljno : Đ

Isti slucaj sa pitanjima sam i ja imala... Moja drugarica, Saska, je imala pitanja koja su se meni cinila laksa... :roll: Ali vrv nisu ni bila laksa, nego su tu bile jednostavno reci koje su meni poznatije... :cool:

Ma nemoj Cassie da brines! Samo optimizam! :D

...ako uporedis br pitanja na testu i tih 15 min za koje moras da uradis sve,tebi ostaje manje od minuta po pitanju a da ne pominjem to sto imas da procitas i test na osnovu kojeg ces da odgovoris na neka pitanja.

Slazem se...

A sto se tice 2. kruga... Meni je on bio laksi od prvog... Neuporedivo! Lazare, pazi ovo:

npr. procita ti recenicu I have a tree.
a ti treba da zaokruzis : a) I have a three.
b) I have a tree.
c) I gave a tree.
d) I need a trill.

ili

npr. slika ljudi koji trce po travi
a na kaseti ti citaju : a) People are having a lunch.
b) People are very sad
c) Cat is eating meat.
d) People are running on the grass.
i ti zaokruzis sta je tacno...

Prosto bre! :)

Nije poenta koja ste skola. Poenta je sta izaberes od predmeta tamo.
Znaci ako tamo izaberes Domacinstvo, Ustav Amerike i Istorijske predmete, ne gine ti da polazes Sociologiju ili Filozofiju, ili sta vec imate u Gimnaziji.

Sto se Filoloske tice, nema to veze. Svaka skola u Srbiji ima Engleski jezik kao predmet, tako da se Engl. sigurno ne polaze.
Medjutim ako u Filoloskoj ides na, npr. Engleski i Japanski, a tamo ne odaberes Japanski kao predmet, verovatno ga polazes ovde.

Back