A-smyle

Bio sam danas na polaganju.
Nije bilo baš prosto, kako svi pričaju, ali ne mogu da kažem da je bilo teško.
Pravio sam greške na glupim pitanjima.
Čekam rezultate.

Na prvom polaganju? Kako bre nije bilo prosto?

Secam se meni bio tekst i u trecem pasusu prica o nekoj knjizi i pitanje:
"What did the author wrote about in third paragraph?"

Pitanja na 1. su ultra laganica.

Na prvom polaganju? Kako bre nije bilo prosto?

Secam se meni bio tekst i u trecem pasusu prica o nekoj knjizi i pitanje:
"What did the author wrote about in third paragraph?"

Pitanja na 1. su ultra laganica.

Pa sad... Zavisi kako koji... Ja sam bila test 1 i nije bas bio naivan, prosla sam, al opet... :S Section 2 jeste prost, ali 1 i nije bas... Moja drugarica je imala test 3 koji je bio laksi... Msm nije laksi, nego sam ja bolje znala njena, a ona moja pitanja... Tako da zavisi dal su ti se pogodila pitanja koja znas... :)

Ljudi srecno sutra!!!

PS. Ja sam prezadovoljna sa onim sto sam uradila, ako uzmem u obzir da sam morala da ustanem u pola 6 da bi na vreme stigla u Kg... :/

Odes na predvidjen datum kad je ispit, poneses hemijsku olovku, pasos ili knjizicu ( dokument sa slikom ) i povedes roditelja ( mislim da nije obavezno ).
Tamo se prijavis i to je to.

Cini mi se da je polaganje u Srednjoj gradjevinskoj na Zvezdari ( tako je bilo prosle dve godine u Bg- u ).

Ja sam 2. godina gimnazije,i razmisljala sam da pokusam u 3. preko ovog projekta,pa me interesuje,da li sam zakasnila za polaganje tih testova? Jel se oni polazu godinu dana ranije ili te godine kad hoces da ides? I jel ce moci sledece godine da ide 93.godiste.... Da,jos nesto,da li imaju neke knjizice koje se kupuje za pripremanje za te testove ili ne? :))))

Ja sam 2. godina gimnazije,i razmisljala sam da pokusam u 3. preko ovog projekta,pa me interesuje,da li sam zakasnila za polaganje tih testova? Jel se oni polazu godinu dana ranije ili te godine kad hoces da ides? I jel ce moci sledece godine da ide 93.godiste.... Da,jos nesto,da li imaju neke knjizice koje se kupuje za pripremanje za te testove ili ne? :))))

samo 1. i 2. razred sredjih idu....

Ici cu u Nis na testiranje,i prolazim sigurno..osim toga ,u celom razredu samo jedna cura zna Engleski bolje od mene,a imamo 8 odeljenja..I jos sam iz Filoloske..Program po kojem smo radili u prvoj godini,ostatak gimnazije radi tek sad..Mnogo smo ispred svih ostalih,a i da ne pominjem da sam pola godine ziveo u Londonu..poz svima i srecno svima

Ici cu u Nis na testiranje,i prolazim sigurno..osim toga ,u celom razredu samo jedna cura zna Engleski bolje od mene,a imamo 8 odeljenja..I jos sam iz Filoloske..Program po kojem smo radili u prvoj godini,ostatak gimnazije radi tek sad..Mnogo smo ispred svih ostalih,a i da ne pominjem da sam pola godine ziveo u Londonu..poz svima i srecno svima

ahahahaha da je sve samo u znanju engleskog....

U tome je i fora...sto nije sve u znanju engleskog...na kraju svega,ti moras da im budes dovoljno zanimljiv da bi te izabrali,sto za mene predstavlja duplo manji problem od samog testiranja..u svakom slucaju ,neko je napisao da onaj ko ne veruje u sebe ne treba ni da se pojavljuje,i potpuno je u pravu..

E a ja se ponadao da bar neko zna nesto :| oh well...dakle to je program razmene ucenika State Departmenta kojim 100 finalista dobija pravo da pohadja jednu skolsku godinu u Americi.E sad a-smyle vam znaci american serbian montenegro youth leadership exchange!!! :D :D :D e ma nije komplikovano uopste :)
I sad vec znate...zanima me ima li koga sa foruma da se prijavio ili da zna nekog ko se prijavio ili kako vec...

2 puta htela.prvi put nisam smela,drugi put promasila datum testiranja..............:confused:
najtuzniji dan u zivotu............
a buduci da za to mogu da se prijave samo ucenici prvih idrugih razreda......e ***** sudbino.......:sad2:

:) Ja sam sada prvi razred Gimnazije :) Idem 24. oktobra u Podgorici :P
Vjerujem u sebe da cu proci ;)
Odlicno znam engleski za svoje godine...ali kao sto se moze vidjeti nije vazno samo znanje..:D

hey ljudi :) rekoh da vam se pridruzim :P
ja cu sad 7. da idem na testiranje u bg :D
Alan vi Britannia i Petar Borcha predpostavljam da i vi dolazite :) ?
ako moze jos neko , ko je bio na polaganju u 1. i 2. krugu , da nam isprica ...
i da recite mi koliko vas je bilo za 1. krug...posto imam osecaj da ce ih biti najvise u bg-u xDD

pozz :)

Ja ne dolazim jer sam sad 3. godina, a to je samo za 1. i 2... Nazalost. >.>

Pa u moje vreme ( LOL! ) bilo je oko 200- tak ljudi, tj. leprsalo okolo. U ucionici vas bude oko 30- tak. :D
A inace, cini mi se da je bilo 4500 prijavljenih uopste.

haha...:D pa kad je to "tvoje vreme" bilo...prosle ili pretprosle god...? :P
e da...nznm jel trebam da povedem na registraciju nekog starijeg ili mogu sama da dodjem...?:) i pls mi reci teme za eseje...:P
hvala :D

lol. Pretprosle. Prosle godine nisam otisao iz privatnih razloga.

Tema je bila, koliko se secam, "Sta bih naucio decu u US", "Opisi jednu situaciju u kojoj si bio lider i kako si se osecao" i "Napisi pismo porodici u US".
Mislim da su te.

E pa ovako... U Kragujevcu, ove godine, je bilo oko 200 njih... A u drugi krug je proslo 42 (i ja )... :)

U prvom krugu imas 16 pitanja koja nisu ni teska, a nisu ni prosta... Imas section 1 u kome su pitanja na zaokruzivanje i section 2 u kome imas da procitas neki text i da onda odgovoris na pitanja oko tog testa. Nije bilo tesko, nego ima premalo vremena... Samo 15 za sve to, znaci imas fore samo da procitas pitanje i odmah odgovoris i + da procitas onaj text...

U drugom krugu imas da pises eseje na 3 neka pitanja, oni kazu kao ukratko, a ustvari mi smo svi popunili ceo prostor koji je dozvoljen... xD Drugi deo 2. kruga je slusanje kasete i odgovaranje na 170 pitanja. Znaci cujes pitanje i sta se trazi od tebe, odgovoris i sve tako, ali nemas vremena posle da se ispravljas... Pa je lako izgubiti koncentraciju, dovoljno je da ti nesto malo odvuce paznju pa da se posle slomis da bi stigao kasetu... (meni je paznju pomutila musica koja mi je umalo u nos uletela, pa sam je oterala, a onda kad sam se zalomila da stignem kasetu... auuuu) xD

I tako... Drugi krug je bio 1. oktobra i i dalje cekamo rezultate... Rekli su da javljaju rezultate pocetkom novembra... :S

Pa eto, izvinite za ovako dugacak post, nadam se da sam bar nekome pomogla... :)

Back