A-smyle

aaaa....:P hvala pomogla si ali si me i uplasila xDD msm 170 pitanja hahah 3:)
a koje si teme imala za eseje...? msm ae 170 pitanja cu da prezivim ali se eseja jako jako plasim...:/ :S
i da vracam se sad opat na onih famoznih 170 pitanja :D
za sta su vezana...?

Pa ovako je meni bilo....Zbog toga sto se u PG odrzavalo testiranje cijelo primorje i srednja regija su dosli u podgoricu...bilo nas je oko 200..nzm tacno :) ....
Testovi...hmmmmm....testovi su bili teski...tj nisu sada nesto preteski..a nisu prelaki....
Malo ce ti pomoci znanje iz skole..jer su bili neki idiomi..neke rijeci pa da zaokruzis znacenje....bilo je malo vremena jer 15 minuta sve da urads.....Premalo...a ja jos 1 gimnazije :/// :D btw....nzm jos da li sam prosao aliiii............... nadam se :) .....
P.S. text na prvom krugu mi je bio o nekim skluptorima koji su pravili neka sranje o.O uzas...:( jos sam bio test br 1 (nesrecan broj mi je 1) :((( :DDD :confused: :confused:

uff...smor :/ ae drzim ti palceve da prodjes...:)
pa pazi ako je cela CG-a bila u podgorici bilo vas je relativno malo...al dobro...:D
i da ako si prosao i sutra ides da radis testove za drugi krug da mi obavezno javis kakvi su tu bili zadaci :P
btw...i ja sam 1. gimn...:) videcemo sta ce biti :)

@Cassie94, e, nije 170 nego 140, al opet... xD Nije tesko, opusteno... Zaokruzujes tacne recenice koje su vezane za sliku, recenice koje su izgovorene na kaseti ili koje su njima slicne i tako to... Nije mnogo tesko... :)

Sto se tice eseja... Pitanja su bila na foru, na koja tvoja dela si ponosna, da li te je neko skoro razocarao i kako si na to reagovala i tako te gluposti... :mrgreen:

@sava994, brate, kad si bio ti na testiranju!? I ja sam bila test 1 i bili su mi ti skulptori... Nije valjda u svim gradovima isti test!?!?!? Onda ce beogradjani 7. novembra sve znati sta je bilo, a mi koji smo pre bili cemo da poj'demo g****... :S :dash: :besna:

PS. Sutra ce vrv da zovu... Ponedeljak je, prosle su vec 3 sedmice... Nadam se da ce me zvatiiii... Ako ne zovnu do petka, zovem ja... :) :telefon:

Ma mani se pravila... Sto neobaveznije i spontanije je bolje... Oni zele ljude koji ce se snaci u svakoj prilici i koji nisu ograniceni pravilima... :) Znaci slobodno lazi! xD Svi su lagali... Samo im pokazi da si otkacena, zanimljiva, interesantna i prolazis... Ali nemoj sad da budes skroz luda... xD

Srecno u svakom slucaju... Samo mislim da ce ti biti povelika konkurencija u BG-u posto su izgledea svuda pitanja ista... :/ Ali opet u drugom krugu ce ti biti lakse ako prodjes... Jer imas vece sanse da upadnes, ako od njih npr. 300 prodje 45, a ovamo u KG od nas 42 treba da prodje samo oko 6 nas...

Jaaaaaoooooooo... Samo na ovo mislim... Kako sam se popalila... A znam da je sansa 1:10000000 da prodjem... :/

aha...pa hvala na informaciji :D
hvala puno takodje :)
aha...pa znam ...sad kad ih se u bg-u sjati 500 :D ali strasno :P
znaci ne verujes mi koliko bih volela da uspem :D
jel tebi ovo prva god da ides an testove ili 2. ...? :)

Prvi put idem, posto nam prosle godine niko nista nije pominjao... (-.-)

Ma sta samo 500 da ih bude u prvom krugu!? U prvom krugu ce i biti bar 700... A proci ce vrv oko 200...

Ma msm da nemas problema da prodjes prvi... Nije uopste komplikovano, uzmi test 1, taj sam ja imala, on je lak...

E, ali dooobro slusaj sta ti Cassandra ili ko vec bude objasnjava... Jer sva pravila su vazna, a prepisivanje odmah batali, sta mozes-mozes, nemoj da te diskvalifikuju...

:)

Ma mani se pravila... Sto neobaveznije i spontanije je bolje... Oni zele ljude koji ce se snaci u svakoj prilici i koji nisu ograniceni pravilima... :) Znaci slobodno lazi! xD Svi su lagali... Samo im pokazi da si otkacena, zanimljiva, interesantna i prolazis... Ali nemoj sad da budes skroz luda... xD

Srecno u svakom slucaju... Samo mislim da ce ti biti povelika konkurencija u BG-u posto su izgledea svuda pitanja ista... :/ Ali opet u drugom krugu ce ti biti lakse ako prodjes... Jer imas vece sanse da upadnes, ako od njih npr. 300 prodje 45, a ovamo u KG od nas 42 treba da prodje samo oko 6 nas...

Jaaaaaoooooooo... Samo na ovo mislim... Kako sam se popalila... A znam da je sansa 1:10000000 da prodjem... :/

Samo slusaj nasu malu djavolicu i usrecices se ;))) nije skroz u pravu
Ja sam cuo da su teme na svim testiranjima iste ,medjutim ocigledno da nisu , u nekim drugim gradovima je bilo nesto skroz razlic:heart:ito,mada sve se svodi na isto,ako malo bolje pogledas... I mnogo su ti to "strogo" opisali da su male sanse da prodjes...ja uopste ne razmisljam o tome...jednostavno verujem u sebe i siguran sam da cu daleko da doguram..,msm ako za neki predmet u sk mogu da se pohvalim da mi ide od ruke,onda je to Engleski.... o konkurenciji nemoj uopste da razmisljas...znam da je tesko da ignorises takav podatak,ali to za mene kao da ne postoji..nekako sam to skroz izbacio iz glave...
Glavna fora ti je da "lociras svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije" i ti si na konju "DD :heart:
i ja se izvinjavam zbog predugackog posta wwpnns :P

@coolio_blu, blago tebi kad ne brines... Ja se pojedoh... Obicno sam optimista, ali ovo me slomi... :/

Ma nadam se da cemo proci, pa da slavimo u Washingtonu svi zajedno!!! :D

Bas bi bilo mocno da nas troje sa foruma prodjemo... ;)

moja drugarica i drug su bili prosle godine.........
nakon eseja,ukoliko prodjete to,idete na razgovor,a ako i to prodjete,cini mi se da pisete pisma hostovima,i onda treba porodice da vas izaberu............mada sad za ovo zadnje nisam sigurna.......msm sigurno pisete pisma,ali nisam sigurna da li ona imaju uticaj na vas prolazak......................
.......i jos nesto-ukoliko nesto sjebete,ne panicite-moju drugaricu su pitali kako ona zamislja taj savrsen svet,mislivsi na njen zivot u usa,a ona je pricala o utopiji.......:mrgreen:
tako da......ne nervirajte se.......
i da:na razgovoru ce biti i osoba koja govori i srpski i engleski,tako da cete nju moci slobodno da pitate za neku rec,ukoliko vam je stao mozak..............

@coolio_blu, blago tebi kad ne brines... Ja se pojedoh... Obicno sam optimista, ali ovo me slomi... :/

Ma nadam se da cemo proci, pa da slavimo u Washingtonu svi zajedno!!! :D

Bas bi bilo mocno da nas troje sa foruma prodjemo... ;)

Bas bi bilo ultra ..ko zna mozda budemo bili u istoj grupi u 3. krugu ...
Ja sutra idem u Nis..jedva cekam ^_____________^

@coolio blu pa dobro i ja za engleski mogu da se pohvalim...msm stvarno mi ide od ruke :D
ma znam verujem u sebe ...i msm da sam svoje kod kuce udavila sa amerikom i svim tim ali me jako podrzavaju :D :D yeahh :)
aaa :D lil devil to bi bilo extra ...:D ali imamo jos da se nacekamo da vidimo sta ce da bude XDD msm ja samo za testove jos nedelju i po :( :)

Necemo biti u istoj grupi nikad, posto oni koji polazu u Nisu, oni u Nisu, oni koji u BG-u, oni tamo... Ali se vidimo u BG-u na aerodromu... ;)

Dobro je da smo se nasli ovako, pa da mozemo da se informisemo... ;)

Jao kako smo se popalili... xD Meni bi bilo bas drago da prodjem, posto sam iz Pozege, pa sam putovala u KG... I to... A bolje da ispadnem sad, nego u 3. krugu... Pa da cekam do aprila i onda se razocaram... :/

Da se malo bolje upoznamo... Kako se vas dvoje zovete, koja ste godina i koje skole ucite? :)

Ja sam Jana, II godina i idem u gimn. informaticki smer... :)

Back