Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....
.....
jos sam bio test br 1 (nesrecan broj mi je 1)
(( 

videcemo sta ce biti 

Znaci slobodno lazi! xD Svi su lagali... Samo im pokazi da si otkacena, zanimljiva, interesantna i prolazis... Ali nemoj sad da budes skroz luda... xD
Ma mani se pravila... Sto neobaveznije i spontanije je bolje... Oni zele ljude koji ce se snaci u svakoj prilici i koji nisu ograniceni pravilima...Znaci slobodno lazi! xD Svi su lagali... Samo im pokazi da si otkacena, zanimljiva, interesantna i prolazis... Ali nemoj sad da budes skroz luda... xD
Srecno u svakom slucaju... Samo mislim da ce ti biti povelika konkurencija u BG-u posto su izgledea svuda pitanja ista... :/ Ali opet u drugom krugu ce ti biti lakse ako prodjes... Jer imas vece sanse da upadnes, ako od njih npr. 300 prodje 45, a ovamo u KG od nas 42 treba da prodje samo oko 6 nas...
Jaaaaaoooooooo... Samo na ovo mislim... Kako sam se popalila... A znam da je sansa 1:10000000 da prodjem... :/
ito,mada sve se svodi na isto,ako malo bolje pogledas... I mnogo su ti to "strogo" opisali da su male sanse da prodjes...ja uopste ne razmisljam o tome...jednostavno verujem u sebe i siguran sam da cu daleko da doguram..,msm ako za neki predmet u sk mogu da se pohvalim da mi ide od ruke,onda je to Engleski.... o konkurenciji nemoj uopste da razmisljas...znam da je tesko da ignorises takav podatak,ali to za mene kao da ne postoji..nekako sam to skroz izbacio iz glave...

@coolio_blu, blago tebi kad ne brines... Ja se pojedoh... Obicno sam optimista, ali ovo me slomi... :/
Ma nadam se da cemo proci, pa da slavimo u Washingtonu svi zajedno!!!
Bas bi bilo mocno da nas troje sa foruma prodjemo...![]()

Bas bi bilo ultra ..ko zna mozda budemo bili u istoj grupi u 3. krugu ...
Ja sutra idem u Nis..jedva cekam ^_____________^