A-smyle

Ovako, prvi sam radio u Subotu u 12. 30 ( cini mi se da je bio 4. novembar ), drugi je odmah isao sutradan u nedelju, u 11.00.

Treci je bio krajem godine, cini mi se 26. 12, a obavestenje da nisam prosao doslo je polovinom Aprila.

Takodje, ne gubite godinu skolovanja.
Ako idete u Gimnaziju, nastavljate normalno. Ako idete u strucnu, polazete ralizku predmeta kad se vratite u Srbiju. :3

e te pitam jos nesto koj je kriterijum ocenivanja, tj koliko puta tj yadatka mogu da pogresim na prvi test a koliko na drugom,??
i kad stizu rezultati za prvi test/?? odg odma....xD :mrgreen:

e ja idem 30.septembra na konkurs u kg-u,btw. u istoj sam skoli u kojoj se odrzava.....vidim da ovde mnogi znaju puno...nasao sam jednog decka na krsti koji je u americi i to preko a smyle....ali mi ne odg na mojoj temi....znaci,morate da budete 94 ili 93 i da ponesem knjizicu(ponecu iz osnovne).....problem je sto ne znas gde ides,neki mogu da upadnu u washington a neki u neko selo i jos ne znas gde ides,u kakvu porodicu....da li neko uopste zna koji su gradovi opcije?????

joj,kad bih prosao i otisao u NY ili LA.....SAN SNOVA.........ali bice tesko,ipak,4 dela testa a i tamo nije toliko lako.....nova sredina,sve novo....treba biti bas stabilan da opstanes,a ne da odes i vratis se posle 5 dana

Wade, racunaj ovako. Ide ukupno 50 ucesnika. US ima ukupno 50 zemalja. ;)

Moja drugarica je bila u Texasu, u "selu". Naime njihovo selo je kao Beograd, tako da se ne plasi "seoskog okruzenja".
Ustvari, moli boga da upadnes u selo, a ne u grad.

Takodje, organizuju se neki izleti. Npr. ona je isla sa grupom iz Srb svaki mesec negde. Bili su do bele kuce, isli da vide LA i Hollywood, onda su bili u Boston- u, Chicago- u i slicno.
Ako odes, neces se pokajati, sve i u najvecu selendru u US da te stave. :3

ja sam citao sajt i to nisam primetio......pise ja mislim da moze da se desi da dete ode na neko selo ali ne samo selo,mislim da su opcije i veci gradovi.....
ja bih ako ne uspem u ovome,da se sledece godine prebacim u srp gimn u budimpesti....da li neko zna nesto o tome???da li je moguce prebaciti se posle moje 1. godine u srbiji????da li znate nekog ko je tamo???

Koliko se secam, tamo su mi govorili ( u American Councils ) kako je vecinom ruralna sredina. Medjutim poznajem tri devojke, jedna je bila u Washingtonu, druga u Bostonu i treca u Ohayo.
Takodje znam decka koji je bio na farmi, i pomagao tamo sve. xD

Nema pravila.

Ako ne veruješ u sebe - bolje nemoj ni da ideš na testiranje, teško da ćeš proći...

ja verujem u sebe....ali necu da idem na testiranje zato sto moji nisu za godinu dana u americi,iako ja jesam!!!!!!!!!!a necu da idem za dzabe,da idem a da znam da i ako prodjem necu da idem u ameriku.......

Back