NikolaBre
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
welcome back mada sam ti vec rekao hahahah 
meni 17

meni 17

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

welcome back mada sam ti vec rekao hahahah
meni 17![]()
kakav prekrsaj sa motorommm?? ://
Ja sam nova na forumu a registrovala sam se prvenstveno zbog ove teme
Inace iz Nisa sam i jako nestrpljivo kao i vi iscekujem testiranje, koje je, ako ne gresim, 26. oktobra
Druga sam godina i ovo mi je, nazalost, poslednja sansa za skolovanje u Americi, ali ja ne gubim nadu

)
ali i to sam prosao..i na kraju intervju,inace i najinteresantniji dioo...Postavljaju ti neka pitanja da vide kako bi se snasao/la....tipa:CaosJa sam nova na forumu a registrovala sam se prvenstveno zbog ove teme
Inace iz Nisa sam i jako nestrpljivo kao i vi iscekujem testiranje, koje je, ako ne gresim, 26. oktobra
Druga sam godina i ovo mi je, nazalost, poslednja sansa za skolovanje u Americi, ali ja ne gubim nadu
![]()
Ukoliko imate face, dodajte me da bi mogli da razmenjujemo utisko sa testiranja, a ko zna, mozda se nekada stvarno i sretnemo u avionu za USA xDD
P.S. Svima puuuno srece na testu![]()

ir. :];15574347:joooj...vi ljudi sto imate jos nekoliko dana do testa obv da nam prepricate ovde kako je bilo.![]()
)) bilo bi korisno svima nama ako neko zna neki primjer sa testova od ove godine,da nam kaze
nadam se da prolazim prvi krug 
CaosJa sam nova na forumu a registrovala sam se prvenstveno zbog ove teme
![]()
Ukoliko imate face, dodajte me da bi mogli da razmenjujemo utisko sa testiranja, a ko zna, mozda se nekada stvarno i sretnemo u avionu za USA xDD
i ne treba da gubis nadu,vjeruj u sebe!! 

CaosJa sam nova na forumu a registrovala sam se prvenstveno zbog ove teme
![]()

I ja sam iz Nisa,i ja sam druga godina.
Dodaj me na faceu,mozda se znamo
https://www.facebook.com/isidora94
![]()

)Pa hvala puno na dobrodosliciej pa welcome...i ja sam se registrovala zbog a-smyle/yes programa...i ja sam 2.godina,a ako se ne varam vecina na forumu je 2.godina..
i ne treba da gubis nadu,vjeruj u sebe!!
a nadam se da cemo se sresti u avionu za USA ,a inace meni je test za 4 dana,and I am very impatient...uh...I can not wait...Good luck everyone![]()
Vec dugo citam forume vezane za A-smyle i rekoh da se registrujem da bi mogli da razmenjujemo utiske i podrzavamo jedni druge
) Verujem da si nestrpljiva ali veruj u sebe, uspeces ti
) Sve najbolje na polaganju, drzim ti palceve Hvala i tebi na dobrodosliciwelcome
only 15 days left for me.. ughh cant wait![]()
I puno srece na polaganju, uspeces ti 

Uhhuuu,nova krstarica
Lej dok se snadjem sad ovde ponovo![]()
welcome
only 15 days left for me.. ughh cant wait
sta je bilo kato, jel se testiras, jesi li odlucila?![]()

ejjjj testiram se...uhh..sada napokon sigurno znam... :***![]()

i ja idem u bg..ima da izludim do testaJos nesto vise od mesec dana do testiranja u BG......
Ko jos ide u BG na tesitranje??
ir. :];15589108:i ja idem u bg..ima da izludim do testa![]()

ne bih ti bio u kozi haha
meni jos 2 sedmice tacno![]()