a sad parfem..

Ja sam odustala od Valentina posto sam nasla Cavalli koji mnogo vise lici na mene a i extra dugo traje odusevljena sam, nisam mislila da je narucivanje netom sigurno sobzirom na ovu ludu drzavu ali moji utisci su fenomenalni :):heart:

Jeste, Cavali i njegova zmijurina su stvarno sjajni.
Parfem traje duuugo, ali mi je nekako mnogo ozbiljan za mene. Ali mi se u načelu svidja.
Valentino ko Valentino, drži se svoje parfemske linije, ali nije za nezaborav.
Bar po meni.

Jedan od mojih..:D koje volim..

NinaRicciNinaW.jpg
Kuco, da ti nisi bila slučajno ku(c)ka, pa si promenila nik???
Ako nisi, izvini!
Nina je lepa, topla, ali ja nikako da se naviknem na tu njenu aromu.
Mislim da kada stavim Ninu, da to nisam ja, već neko sasvim drugi.
Imam Ninu, ali je ne koristim kao i masu drugih parfema koji mi skupljaju prašinu u polici.

Meni se dopao novi Bvlgari

Bvlgari je Bvlgari, u to nema sumnje.
Prepoznatljiv i svoj.
Imam onaj Bvlgari for her u bež pakovanju, taj mi baš ženstven...
Imala sam Bvlgari za noć, sa čokoladom koja se oseća u tragovima, ali ga nisam ponela sa sobom. I baš mi je žao.
Barberry parfemi su isto tako dobri, kada ga staviš na se, "udari" te London samo tako...

Odgovarajuci parfem nesto najlepse sto zena moze imati.Meni je najvece zadovoljstvo kada na sebi imam neki od svojih omiljenih parfema,prosto me opusta oraspolozi cini samouverenom.Imam ih oko petnaestak komada.

devojke ako zelite originalne parfeme za zapadno trziste i preko 50% jeftinije nego u parfimerijama,,,,,

Igor 064/549-7305

neki od zenskih koje imam trenutno

BVLGARI – Omnia Crystalline Eau De Toilette 65ml TESTER - 2500din
BVLGARI – Rose Essentielle Eau De Parfum 100ml TESTER - 2700din
CHANEL – Allure Sensuelle Eau De Parfum 50ml – 4600din
GUCCI – Envy Me Eau De Toilette 50ml – 3100din
GUCCI – Rush Eau De Toilette 50ml – 3200din
LANCOME – Miracle Eau De Parfum 50ml – 3500din
NAOMI CAMPBELL – Cat Deluxe At Night edt 50ml TESTER -2100din
PACO RABANNE – Ultraviolet Eau De Parfume 50ml – 2900din

Ima li jos ovih parfema?Dali su svi testeri?

Juče sam probala novi Gotjeov Madame iiii... dugo se zadržava na koži, ko voli njegove parfeme verovatno će mu se dopasti nova mirisna nota.
Pošto sam u potrazi za nečim novim, probala sam Trussardija, ne znam da li je nov, ali ga nisam vidjala preko okeana.
Na prvi njuh mi se dopao, ali je vremenom brzo ispario i ostavio mi na koži, šta ga znam, neki mirisni trag koji mi se nije dopao.
Nisam pametna više šta bi moglo da mi se dopadne kod parfema a da oslikava moju dušu... i da me kompletno zadovolji.

Nisam pametna više šta bi moglo da mi se dopadne kod parfema a da oslikava moju dušu... i da me kompletno zadovolji.

Probaj da ne gledas na parfeme tako...ja ih imam preko 20 i uvek sam u potrazi za novim...i ni jedan nije za sve momente i za svaki dan....menjam ih i uvek cu ih menjati....nisam od tih koji zele da imaju samo svoj parfem i da uvek isto mirisu....

Ne znam vise ni koje volim,nekako se uvek ispalim ispostavi se posle nekog vremena da mi dosadi,ili me svrbi vrat od njega,ili pola fakulteta mirise na njega,ili jako kratko "traje..Koji parfem mi preporucujete ovaj put da kupim?

Zavisi od raspoozenja,treba imati odabranu kolekciju parfema i koristiti naizmenicno.Preporucujem DIOT ADIKT EAU FRAICHE noviji od DIORA za dnevnu varijantu.

Juče sam samo probala (šmrc :( ) Kenzov parfem, kao neka zimska varijanta... sa potpuno crvenim cvetom u polucrvenoj ambalaži, ne sećam se kako se zove...
Nije loš.
Ako imate nešto da kažete o njemu, ako znate na koji mislim.
Bočica je ona njegova prepoznatljiva, liči na Amour, ali nije. Crvene je boje, izdužena, fino bi mogla da stoji na polici...

Back