mimus
Aktivan član
- Poruka
- 1.489
Zavisi da li volis nezne ili agresivne parfeme.Moj savet je da kupis Versace_bright crystal,nezan,zenstven,vrhunski je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj ima Prada jedan, imala sam ga prosle god dobila iz inostranstva nema ga ovde![]()
Ja sam odustala od Valentina posto sam nasla Cavalli koji mnogo vise lici na mene a i extra dugo traje odusevljena sam, nisam mislila da je narucivanje netom sigurno sobzirom na ovu ludu drzavu ali moji utisci su fenomenalni![]()
Kuco, da ti nisi bila slučajno ku(c)ka, pa si promenila nik???Jedan od mojih..koje volim..
![]()
Meni se dopao novi Bvlgari
Nasla sam i parfem za kosu od CHANEL 5.
A moram da pomenem i neke koje sam volela ali u tranzitu..
Dior Addict,Cinema YSL,Sicily D&G...
devojke ako zelite originalne parfeme za zapadno trziste i preko 50% jeftinije nego u parfimerijama,,,,,
Igor 064/549-7305
neki od zenskih koje imam trenutno
BVLGARI – Omnia Crystalline Eau De Toilette 65ml TESTER - 2500din
BVLGARI – Rose Essentielle Eau De Parfum 100ml TESTER - 2700din
CHANEL – Allure Sensuelle Eau De Parfum 50ml – 4600din
GUCCI – Envy Me Eau De Toilette 50ml – 3100din
GUCCI – Rush Eau De Toilette 50ml – 3200din
LANCOME – Miracle Eau De Parfum 50ml – 3500din
NAOMI CAMPBELL – Cat Deluxe At Night edt 50ml TESTER -2100din
PACO RABANNE – Ultraviolet Eau De Parfume 50ml – 2900din
Nisam pametna više šta bi moglo da mi se dopadne kod parfema a da oslikava moju dušu... i da me kompletno zadovolji.
Ne znam vise ni koje volim,nekako se uvek ispalim ispostavi se posle nekog vremena da mi dosadi,ili me svrbi vrat od njega,ili pola fakulteta mirise na njega,ili jako kratko "traje..Koji parfem mi preporucujete ovaj put da kupim?
Zavisi da li volis nezne ili agresivne parfeme.Moj savet je da kupis Versace_bright crystal,nezan,zenstven,vrhunski je!