a sad parfem..

Moja drugaica radi u parfimeriji u Becu,donosi mi parfeme, razlika je neverovatna kod nas su parfemi za istocno trziste i nisu postojani i miris je razlicit.Ne mislim da je kod nas fals ali mnogo su bolji ovi za zapadno trziste.

Moja drugaica radi u parfimeriji u Becu,donosi mi parfeme, razlika je neverovatna kod nas su parfemi za istocno trziste i nisu postojani i miris je razlicit.Ne mislim da je kod nas fals ali mnogo su bolji ovi za zapadno trziste.

istina, dva puta sam kupila parfem ovde (jednom u "renomiranoj" beogradskoj parfimeriji i drugi put od shanera gde moja kuma kupuje godinama) i oba puta je bio drugaciji od tog istog napolju, a i skuplji!

:roll: Najbolje je kod sanera uglavnom je sa zapada i cene su jeftinije, ako imas neku kombinaciju kod nekog saneri javi ako nije problem.Ako moze dacu ti moj tel.

ukoliko je pitanje za mene ondak ovako: ko sto rekoh, nije bilo to to, znaci bio je za nijansu skuplji nego na aerodromu npr., brzo je lapio i pri tom dobijao neku slatkastu notu koju ne podnosim, ako bas zelis mozemo da se povezemo pa da ti preko kume narucim sta hoces, ja ne verujem da cu vise tamo pazariti

ukoliko je pitanje za mene ondak ovako: ko sto rekoh, nije bilo to to, znaci bio je za nijansu skuplji nego na aerodromu npr., brzo je lapio i pri tom dobijao neku slatkastu notu koju ne podnosim, ako bas zelis mozemo da se povezemo pa da ti preko kume narucim sta hoces, ja ne verujem da cu vise tamo pazariti

nisam te onda razumela,ja ovde imam neke kombinacije ali uglavnom je fals ali dobar fals veran originalu :roll:,jednom sam probala ali lapi brzo,dobro poznajem original jer moja drugarica donosi kod mene testere iz Beca prodajem joj po Smederevu ali trenutno nema pa sam u manjku sa parfemima.Hvala u svakom slucaju!

inace obozavam parfeme imam svoju kolekciju za dan ,noc zimu leto,i takodje zavisi od raspolozenja kad koji koristim u nekim trenucima neke parfeme nemogu da smislim kad sam neraspolozena pa tako kombinujem.Moze neka preporuka

inace obozavam parfeme imam svoju kolekciju za dan ,noc zimu leto,i takodje zavisi od raspolozenja kad koji koristim u nekim trenucima neke parfeme nemogu da smislim kad sam neraspolozena pa tako kombinujem.Moze neka preporuka

ne znam kakve parfeme volis, ja licno koristim neke sveze, "muske", trenutno Trusardi Bianco, super je za dan, ako hocu da se oraspolozim, treba mi nesto jace, tu mi je neprevazidjeni Dolce Vita Diorov, cim ga stavim odmah se nekako osetim kao "svetska riba" ;)

Back