Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
I ...? Jel neko zvao ovog tipa...
?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja drugaica radi u parfimeriji u Becu,donosi mi parfeme, razlika je neverovatna kod nas su parfemi za istocno trziste i nisu postojani i miris je razlicit.Ne mislim da je kod nas fals ali mnogo su bolji ovi za zapadno trziste.
Najbolje je kod sanera uglavnom je sa zapada i cene su jeftinije, ako imas neku kombinaciju kod nekog saneri javi ako nije problem.Ako moze dacu ti moj tel.
ukoliko je pitanje za mene ondak ovako: ko sto rekoh, nije bilo to to, znaci bio je za nijansu skuplji nego na aerodromu npr., brzo je lapio i pri tom dobijao neku slatkastu notu koju ne podnosim, ako bas zelis mozemo da se povezemo pa da ti preko kume narucim sta hoces, ja ne verujem da cu vise tamo pazariti
E u pravu ste.
Imala sam Emporio koji sam kupila i koristila u SAD i ovde sam kupila Emporio, ali je drugačiji nekako...
inace obozavam parfeme imam svoju kolekciju za dan ,noc zimu leto,i takodje zavisi od raspolozenja kad koji koristim u nekim trenucima neke parfeme nemogu da smislim kad sam neraspolozena pa tako kombinujem.Moze neka preporuka
narciso rodriguez; prodaje se i zenski i muski. na muski bas i nisam obracao paznju, do pre neki dan...ali mi se sada bas svidja.