V
vrstanka
Gost
da u vs sam! slazem se sa tobom a i gluma nam
ponekad dobro ide
ponekad dobro ide
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrstanka:da u vs sam! slazem se sa tobom a i gluma nam
ponekad dobro ide

) .....Meditiraju Richard Gere i Dalaj Lama.sunchica:Pa ono , shta da ti kazem ... Tu i tamo 8)
Meditiraju Richard Gere i Dalaj Lama.Gazdarica:On je srecan covjek... Zavidim mu...bundeva:E,princezo,nedavno sam upoznao coveka koji me je ostavio,onako,blago zacudjenog.Malo,malo,pa ga se setim.Nekim poslom smo isli kolima za Bg i tako krenula prica,da ne davim previse..Covek ima 35god,u braku je ima dvoje dece,cigaretu nikad nije zapalio,kafu nikad nije popio,o alkoholu da ne pricamo-cak ni kiselu vodu ne voli,jer je gazirana.Posto sam ga stalno,u cudu,nesto zapitkivao,rekao je da je kao mali popio casu slatkog vina na nagovaranje druga,koga bi sad rado istukao kad se toga seti.Od mesa jede samo piletinu od 80 i neke.Ne sekira se nikad.I misli da ce ziveti 100 god.jer su sa majcine strane svi dugovecni.Rodjen je na selu i kaze da mu je jako drago da su sacuvali tu kucu i bastu,i tamo odlazi svaki vikend.A najdraze mu je sto je sacuvan orah i ljuljaska na njemu.Opet upitah u cudu:"Ljuljaska za decu?",reko mozda je mislio na neku lezaljku razapetu izmedju dva drveta,a on ce ti:"Ne za decu,za mene."I tu mi kaze da on sedne na tu ljuljasku i po dva sata se ljulja.To ga opusta.I vozi trotinet deciji po ulici.Princessa:Ja se bojim da necu umeti da stanem... :wink:
Salim se.
Da li ste se zapitale da li mozete tj. da li cete moci da provedete sa istim muskarcem bar 25 godina sexualnog zivota?
E,ovo je bio kao dramski uvod,a sad najvaznije:sa sadasnjom zenom se poceo zabaljati kad je imao 15 god,a ona 13.I sada ono najnajvaznije,kaze:"To mi je prva i jedina zena u mom zivotu.Tu sam imao srece."
I,evo,bundeva i sad stoji zbunjen nad tom izjavom,i lepo ne zna sta da misli.(Bas bih voleo da cujem nekog sta o tome misli).
Ljudi,ovo ispade kao nova tema,al se,nekako,ne suzdrzah da vam ovo ne ispricam.Pa kome cu ako necu vama.
I kad pomenuh ono "tema",slicnu temu je bundeva postavio dok se jos nije registrovao"Koliko ste ih imali do sad".Ali kakve to ima veze,zasto ovu zakljucavati.Pa bas smo se lepo raspricali.
Anja :*:Odgovor na temu - komada 3!
A sto se tice price... Moja tetka je pocela da se zabavlja sa mojim techom, kada su oboje imali 12 godina, zabavljali su se do 25, kada su se uzeli...
Sad sledi najbolji deo price - nije bilo seksa pre braka!!!
I onda se cudimo zasto imamo tako eksplozivan mentalitet.Anja :*:Moja tetka je pocela da se zabavlja sa mojim techom, kada su oboje imali 12 godina, zabavljali su se do 25, kada su se uzeli...nije bilo seksa pre braka!!!

SAMO MI ODGOVORI NA DVA PITANJA:blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

He he! Neka ti kolega Kad Lupim Lupim pozajmi na trenutak nick.sssm:Bilo je oko 2.000 tucacina i 700 veza.
Nekad uporedno 2-3 veze.
Rekord pre 5 godina: 15 uporednih veza.
Sada imam oko 5-7 veza.
Dnevno sexa: 2-5 puta.
Pre nedelju dana sam imao sex sa 7 riba.
Zene me obozavaju i stalno proganjaju!
2 su izvrsile samoubistvo pre 7 godina.
Sada mi izjavljuje ljubav devojcica od 13 godina!
Mozda toliko lude zamnom posto sam Lav u horoskopu ili zbog dobrog sexa ili neznam zasto?
Nehvalim se ovim,vec sam kao ugrozena zver i treba mi dosta sexa,a slabo ima nimfomanki.Sreo sam u svom zivotu 10-tak.
8) 8) 8)
sssm:Bilo je oko 2.000 tucacina i 700 veza.
Nekad uporedno 2-3 veze.
Sada imam oko 5-7 veza.
Mozda toliko lude zamnom posto sam Lav u horoskopu ili zbog dobrog sexa ili neznam zasto?
Nehvalim se ovim,vec sam kao ugrozena zver i treba mi dosta sexa,a slabo ima nimfomanki.Sreo sam u svom zivotu 10-tak.
kučka:sssm:Bilo je oko 2.000 tucacina i 700 veza.
Nekad uporedno 2-3 veze.
Sada imam oko 5-7 veza.
Nehvalim se ovim,vec sam kao ugrozena zver i treba mi dosta sexa,a slabo ima nimfomanki.Sreo sam u svom zivotu 10-tak.![]()
Obrati se efendiji pa zajedno proanalizirajte, ovo su njegove uže specijalnosti.
sssm:Bilo je oko 2.000 tucacina i 700 veza.
HRISTOS VOSKRESE DOMACINE!
Nekad uporedno 2-3 veze.
-U FIRMI SE KACIS I NA DISIN KOMP PA SURFUJES A?
-PRVAK DRZAVE U RADIOAMATERIZMU!
Sada imam oko 5-7 veza.
-NISI DRUGO TRENIRAO ZBOG SAKUPLJNJA LETINE PA TI OPALA FORMA...
-NE BIJE BOJ SVIJETLO ORUZJE VEC RUKA DESNICA U MUSKARCA!
CISTIO RIBU TASTU ZA KRSNU SLAVU.AKO.BAS LEPO!
RADIS DODATNO ZA 'ALLWAYS' PA DELIS BESPLATNE UZORKE ULOZAKA.ZANACI, DINAMICAN I POSLOVAN!
PA TE MALO GRIZE SAVEST, JER SI PRIMETIO DOK SI BIO U VEZI SA NJIMA DA IMAJU PSIHICKE PROBLEME A NISI SIGNALIZIRAO.VREME LECI SVE RANE...
MLADOLIK SI!PA TO JE SJAJNO.NE MORAS VEROVATNO NI DA SE BRIJES!
Uuuu LAVE!NE ZNAM NI JA, PRAVO DA TI KAZEM...
NE PRAVDAJ SE.SKROMNOST IZBIJA IZ SVAKE TVOJE RECI
8) 8) 8)
snoshaj efendija:kučka:sssm:Bilo je oko 2.000 tucacina i 700 veza.
Nekad uporedno 2-3 veze.
Sada imam oko 5-7 veza.
Nehvalim se ovim,vec sam kao ugrozena zver i treba mi dosta sexa,a slabo ima nimfomanki.Sreo sam u svom zivotu 10-tak.![]()
Obrati se efendiji pa zajedno proanalizirajte, ovo su njegove uže specijalnosti.
Jeli bre?Ti malo,malo pa efendija a?Mnogo ti nesto o efendiji.Nesto si mi sumnjiva... :wink: