just a girl:
Ovo je tema gde prestaje istina a pocinje laz.Muskarci ce da povecavaju broj,devojke ce da smanjuju,a tu smo negde na istom broju.Ja nemam nameru da o tome pricam,niti mislim da je to pitanje bitno boli kome,pa cak i ako je bilo u kontekstu razbijanja tabua.Blondi,kao plavusa plavusi,majke ti sto si pokrenula ovu glupu temu.
vidi, vidi, ko se to nama prijavio i naprasno profinio. ne znam samo kako ovo treba da se shvati, primite me u drustvo makar i finu, a ja cu da se foliram, posto mi zabranise da upotrebljavam reci kao seljacino glupa, budalo, glupaku, imas mali itd. sto sam radila dok sam bila iskrena. a i ne mogu vise jer sam prijavljeni clan, pa mogu i da me izbrisu.
da te samo potsetim ja sam ona osoba kojoj si se obratila sa na jednoj temi sa osobo sta ces ovde idi na adu pa citaj prakticnu zenu. a to bese u doba dok si ti bila iskrena, i samo izrazavala svoje misljenje, a mi ostali foliranti. pa lutko lepa, sta ces ti onda u ovakvom drustvu, reci ti nama, a?
Lorde veliki pozdrav, ako se secas poruke koju sam ti poslala, i dalje mislim isto. ovde zavlada pravi haos. ima mnogo ljudi ovde koji zasluzuju svaku paznju, i njima saljem sve pozdrave, ali sto je mnogo, mnogo je.
a sto se tice ade i prakticne zene, vrlo bih rado posetila adu a i beograd, ali odatle pobegoh pre mnogo godina, jer nije moglo da se opstane od likova kao just whatever