a ko sme :pPp od vas da prizna...

Ovo je tema gde prestaje istina a pocinje laz.Muskarci ce da povecavaju broj,devojke ce da smanjuju,a tu smo negde na istom broju.Ja nemam nameru da o tome pricam,niti mislim da je to pitanje bitno boli kome,pa cak i ako je bilo u kontekstu razbijanja tabua.Blondi,kao plavusa plavusi,majke ti sto si pokrenula ovu glupu temu. :P

just a girl:
Ovo je tema gde prestaje istina a pocinje laz.Muskarci ce da povecavaju broj,devojke ce da smanjuju,a tu smo negde na istom broju.Ja nemam nameru da o tome pricam,niti mislim da je to pitanje bitno boli kome,pa cak i ako je bilo u kontekstu razbijanja tabua.Blondi,kao plavusa plavusi,majke ti sto si pokrenula ovu glupu temu. :P

OOOOOOOOOOOOOOOOO pa ti si se registrovalaaaaaaa!!!!

NE VERUJEMMMMMMMMMMM!!!

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

moram da se slozim, forum gubi smisao, a razloga je stvarno vise. mrzi me sada da citam ovolike napisane strane, pa cu mozda da ponovim nesto sto je vec neko rekao, ali radi se o tome da je ova tema vec bila i zvala se koliko ste ih imali do sad. ali ocigledno ono sto vazi za ostali svet, ne vazi i za moderatore, ovo bi bilo zakljucano da je neko drugi postavio ovakav topic sa obrazlozenjem, vec imas isti, potrudi se pa ga pronadji.

just a girl:

vidi, vidi, ko se to nama prijavio i naprasno profinio. ne znam samo kako ovo treba da se shvati, primite me u drustvo makar i finu, a ja cu da se foliram, posto mi zabranise da upotrebljavam reci kao seljacino glupa, budalo, glupaku, imas mali itd. sto sam radila dok sam bila iskrena. a i ne mogu vise jer sam prijavljeni clan, pa mogu i da me izbrisu.
da te samo potsetim ja sam ona osoba kojoj si se obratila sa na jednoj temi sa osobo sta ces ovde idi na adu pa citaj prakticnu zenu. a to bese u doba dok si ti bila iskrena, i samo izrazavala svoje misljenje, a mi ostali foliranti. pa lutko lepa, sta ces ti onda u ovakvom drustvu, reci ti nama, a?
Lorde veliki pozdrav, ako se secas poruke koju sam ti poslala, i dalje mislim isto. ovde zavlada pravi haos. ima mnogo ljudi ovde koji zasluzuju svaku paznju, i njima saljem sve pozdrave, ali sto je mnogo, mnogo je.
a sto se tice ade i prakticne zene, vrlo bih rado posetila adu a i beograd, ali odatle pobegoh pre mnogo godina, jer nije moglo da se opstane od likova kao just whatever

Gazdarica:
Meni je jedan momak totalno pomjerio mjerila... Prije njega, nisam bila ni svjesna da prosjecan seks smatram dobrim, ili cak odlicnim seksom...
Proslo je vec podosta godina otkad smo se nas dvoje razisli, bilo je muskaraca, ali malo ko od njih, mogao je da mi pruzi ono sto mi je pruzao taj momak...
Neke od njih, na neki nacin cak i zalim, jer vidim da su njihova mjerila onakva kakva sam ja nekad imala tj. pojma nemaju sta je fantastican seks...

Daj majkumu, organizuje neki online kurs pa podeli znanje sa nama :D . Evo ziv izgoroh 8)

Zahvaljujem, Blansh i uzvracam istom merom. I da, secam se tvoje poruke. Medjutim, kao sto mozes da primetis, na forumu preovladjuju dva tipa licnosti, oni koji ovo shvataju kao cisto zezanje i oni koji se trude da zadrze neki nivo ozbiljnosti. Moja duznost kao moderatora, kao i duznost mojih koleginica jeste da ispostujemo i jedne i druge, da zastitimo jedne od drugih do odredjene granice (granica postoji ne zato sto mi necemo vise vec zato sto nismo u mogucnosti) i da u isto vreme zadrzimo objektivnost tako sto cemo dati dovoljno prostora i jednima i drugima. U pocetku su me ljudi kritikovali jer sam previse ozbiljan, sada me kritikuju jer postajem neozbiljan, ali se jednostavno retko ko trudi da nesto promeni, uglavnom se sve svodi na komentarisanje aktuelne situacije na forumu. Ne bih da se ponavljam, ali sa duznoscu moderatora ne ide i duznost animatora. Pozdrav.

BLANSH,prvo,ja ne zelim da se uklopim u druzinu,pa sam sad fina.Ja jesam fina cak i preterano.Uvek cu reci ono sto mislim,a napadam samo kad se branim,mada nekad i prva.Meni ne treba podrska nicija,niti slaganje,niti podrzavanje,niti uklapanje u forumsko jednoumlje.Ja sam ti to tad rekla zato sto si me verovatno ti prva napala,ali sto bi se ti sada toga secala.I cesto zaboravim da pola foruma nije iz BG,pa se zanesem.Da ja cesto idem na ADU,verovatno si me nekad srela i pobegla od mene.I samo se ti drzi tamo negde daleko.I ako nemas nesto lepo da mi kazes,i normalno onda mi nemoj reci nista.Nemoj ti da komentarises mene,ja cu biti onakva kakva zelim.A meni je ovaj forum zesca zajebancija,i tako mu prilazim. :P

Ovaj Forum nije bas zesca *... Kao sto ti rece. Zao mi je sto to tako gledas. I ne vlada jednoumlje, a to se vidi po duzini nekih postova sa "ozbiljnim" temama ako cemo tako da ih kategorisemo. Pokusaj da se ovde normalno prica o nekim stvarima bez vredanja, napadanja, prozivki i kvare ljudi koji misle da je ovo samo jedan nacin da se ubije vreme, koji nemaju sta da kazu, koji vole da provociraju. Ovo je najbolji Forum za takve stvari, jer jetematika takva. Nisam to videla na drugim Forumima, na Informatici ili Astrologiji.
Forum bi trebalo da sluzi za razmenu misljenja, normalno je da se neka i poklapaju. To nije jednoumlje. Covek moze i da se ne slozi sa nekim misljenjem (bilo bi glupo da svi klimamo glavom kao Kolibri), ali treba da pokaze da je iole civilizovan tako sto ce svoj suprotan stav izloziti na kulturan nacin. To je umetnost razgovora. I to treba ovde vezbati i usavrsavati. Nismo na pijaci, na ulici... A nismo ni deca! Bar ne bi trebalo da jesmo. Ponekad pomislim kako se se ljudi pecaju na provokacije kao klinci, a ovi sto provociraju su jos gori.
Znaci, postavi temu, iznesi stav kulturno i bez negativne atmosfere. Mako i ja smo se raspravljali oko jedne tema, ali ni jednog trenutka niko nikoga nije uvredio ili rekao ruznu rec.

Make love not war!!! Ljudi dosta je svadja oko nas dajte da dok smo ovde da se smejemo i uzivamo, a ne da svaki ulazak u Forum prati prepucavanje zbog gluposti da se teme zbog toga zakljucavaju i ljudi izbacuju. OK?
Volela bih da ovo uvaze svi!

blansh:
moram da se slozim, forum gubi smisao, a razloga je stvarno vise. mrzi me sada da citam ovolike napisane strane, pa cu mozda da ponovim nesto sto je vec neko rekao, ali radi se o tome da je ova tema vec bila i zvala se koliko ste ih imali do sad. ali ocigledno ono sto vazi za ostali svet, ne vazi i za moderatore, ovo bi bilo zakljucano da je neko drugi postavio ovakav topic sa obrazlozenjem, vec imas isti, potrudi se pa ga pronadji.
elem... ja se ovake teme iskreno ne sečam... ako postoji nemam baš ništa protiv da se podigne stara tema i zaključa ova... pravila su ista za sve pa i za moderatore : )))))))))))

Ne znam zasto sam vam ovo ispeicao ali verovatno ne moze da skodi, a ako ne skodi znaci da je dobro....
Ljudi, sta vam je?
Cisto da vratim na temu, ako je jos aktuelna, mada vidim da je prica o finoci u fazonu, pa onda i fina da ispadnem... ja sam ih imala oko 10tak...

Izinjavam se sto skrenuh sa teme, ali nisam mogla vise da izdrzim. O tome i pricam, taman zapocnemo temu i posle 10 odgovora se lagano krene drugim tokom.
Znaci back on start.
Mislim da cu se zaustaviti kod broja 9. To mi je srecan broj! Znaci jos dvojica!

Princessa:
Izinjavam se sto skrenuh sa teme, ali nisam mogla vise da izdrzim. O tome i pricam, taman zapocnemo temu i posle 10 odgovora se lagano krene drugim tokom.
Znaci back on start.
Mislim da cu se zaustaviti kod broja 9. To mi je srecan broj! Znaci jos dvojica!
Eh moja princezo i ja sam sebi bila odredila broj na kom cu se zaustaviti i treenutno se nalazim na njemu, a onog "pravog" i dalje nema... Znaci, moracu da predjem zacrtanu granicu... :roll:

Ja sam uvek bila u fazonu happy end-a They lived happily ever after... Bajke!
A onda vidis koliko ima svega i svacega, razvodam svadja, maltertiranja... I onda se zapitas koliko je to moguce. Sto se sexa tice ako me zadovoljava u potpunosti - OK. Necu mu ostati duzna jer nisam konzervativna po tom pitanju "bracne duznosti". Moracemo da se dobro potrudimo i po drugim pitanjima... Ali ima jedan decko kome i dan danas jedva odolevam kada ga vidim. A i on meni. Cak i posle 12 godina od "zabavljanja". Bojim se da cu jednom popustiti... Toga se plasim.

Back