ehh
pretjera gaaa

pretjera gaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne več pokušavam da izračunam... hm... imaš navodno 27 god... od toga sexualno aktivnih verovatno jedno 10-12... što znači ako nisi imao ni jednu ozbiljnu vezu koje dužina bi srušila ove statistike... ispada ovako:Hmmmmmmmmm:i st sad ostale ste bez texta :wink:
ops: i zbog njega sam se čak prije tri mjeseca odselila iz SLO!pozdrav iz LJ... nego i jedan može značiti najviše ako je to ono pravo 8)anna_lj:Svaka čast na kalkulaciji Blondi! I ja mislim da je pogrješio u kojoj nuli.
Veliki pozdrav za tebe i za "moju" Ljubljanu!
By the way ja sam samo sa jednimops: i zbog njega sam se čak prije tri mjeseca odselila iz SLO!
elem sele dačemo im full support u tome... ja več pokušavam... nadam se da mi polazi za rukom 8)Gazdarica:Eh, ja sad nesto razmisljam o tome zasto se djevojke koje su imale jednog ili dva partnera, toga stide... :?
Na to mi je bar lako da odgovorim,obicno zato sto ljudi onda pogresno misle kako te devojka nisu dovoljno atraktivne ili,druga varijanta,da su hladne tj. lose u krevetu itd.Danas se definitivno vise ceni promiskuitet...Gazdarica:Eh, ja sad nesto razmisljam o tome zasto se djevojke koje su imale jednog ili dva partnera, toga stide... :?

ne slažem se baš stobom... nisu ni cure sa više likova baš uvek poželjne... one ispadaju qurve... i tako dođosmo do znanja... da ustvari po opštim merama muškom svetu nisu dobre ni jedne... ali zato postoje pojedinci koje nas vole kakve smo... kao što rekoh negde več... male stvari čine život : )))))))))))))Lady:Na to mi je bar lako da odgovorim,obicno zato sto ljudi onda pogresno misle kako te devojka nisu dovoljno atraktivne ili,druga varijanta,da su hladne tj. lose u krevetu itd.Danas se definitivno vise ceni promiskuitet...Gazdarica:Eh, ja sad nesto razmisljam o tome zasto se djevojke koje su imale jednog ili dva partnera, toga stide... :?![]()
e čebelica moja... sex je sex pa sad dobar ili lošpcelica:da li se racunaju ono koji su bili katastrofalni? ja licno ih ne racunam.
ops:

šta je Zak... prpa a??? vadi cifru oma ,-))))))Zak:Ja se cuvam za brakops:
8)
---------------------------------------------------blondi:šta je Zak... prpa a??? vadi cifru oma ,-))))))Zak:Ja se cuvam za brakops:
8)
Hmmmmmmmmm:huh mrzim ovo ali ajde oko 350-400.
eto toliko o hrabrosti muškaraca 8)Zak:---------------------------------------------------blondi:šta je Zak... prpa a??? vadi cifru oma ,-))))))Zak:Ja se cuvam za brakops:
8)
Ma jok nego jednostavno nemam obicaj da ih prebrojavam...A i ne mogu javno da napisem zato sto cu posle morati da objasnjavam nekima sta i kako... 8)
ops: however, nisam na to gledao tako, zene brojevi itd..Nijesmo razumeli...??? Kakva ti je ovo konstrukcija, Zak???Zak:Mislim da se nijesmo razumeli.