a ko sme :pPp od vas da prizna...

Hmmmmmmmmm:
i st sad ostale ste bez texta :wink:
ne več pokušavam da izračunam... hm... imaš navodno 27 god... od toga sexualno aktivnih verovatno jedno 10-12... što znači ako nisi imao ni jednu ozbiljnu vezu koje dužina bi srušila ove statistike... ispada ovako:

da si u proseku spavao sa 3 različite osobe mesečno??? a da si imao i neke emotivne veze koje bi poo statistici u tvojim godinama ukupno trebale da ti oduzmu bar 2-3 god ukupno znači da godišnje izmeniš 50 žena... ili 4 mesečno... znači jedna sedmično... ako svakoj pružiš više od jednog sexa... recimo bar 5-10 puta ispada da se yebeš svaki dan sa drugom osobom... da nisi pogrešio u nekoj nuli na kraju

???????????????????????????????????????????????

Lady:
Gazdarica:
Eh, ja sad nesto razmisljam o tome zasto se djevojke koje su imale jednog ili dva partnera, toga stide... :?
Na to mi je bar lako da odgovorim,obicno zato sto ljudi onda pogresno misle kako te devojka nisu dovoljno atraktivne ili,druga varijanta,da su hladne tj. lose u krevetu itd.Danas se definitivno vise ceni promiskuitet... :(
ne slažem se baš stobom... nisu ni cure sa više likova baš uvek poželjne... one ispadaju qurve... i tako dođosmo do znanja... da ustvari po opštim merama muškom svetu nisu dobre ni jedne... ali zato postoje pojedinci koje nas vole kakve smo... kao što rekoh negde več... male stvari čine život : )))))))))))))

Ma ni sama nisam sigurna zašto sam stavila ono "embarassed"! Valjda te okolima i ovo vrijeme sada primora na to! Sexaulna revolucija je već odavno počela, jednakopravnost je tu i valjda se sada kada je to konačno "dozvoljeno" od žena očekuje da "iskoriste" to svoje pravo i sve mogućnosti koje im se nude. Kada kažeš da si bio/la samo sa jednim/om većina ih misli da si malo "van svog vremena"! Ja jednostavno nisam imala potrebu da tražim druge jer sve sto sam htjela imala sam i imam kod njega!
Za neke je to možda neshvativo.....

Da, za djevojke/zene koje su imale jednog partnera neki misle da su van svog vremena, a opet za nas koje smo imale vise partnera, neki drugi, ili ti isti misle da smo "lake" i/ili da ne mozemo da se smirimo, da svakog varamo, ili sta vec...
Ja licno imam ovakav stav - kad sam slobodna onda spavam s kim hocu i kad hocu, ali kad sam u vezi, za mene postoji samo on... Vjerna sam kao pas...

Meni je jedan momak totalno pomjerio mjerila... Prije njega, nisam bila ni svjesna da prosjecan seks smatram dobrim, ili cak odlicnim seksom...
Proslo je vec podosta godina otkad smo se nas dvoje razisli, bilo je muskaraca, ali malo ko od njih, mogao je da mi pruzi ono sto mi je pruzao taj momak...
Neke od njih, na neki nacin cak i zalim, jer vidim da su njihova mjerila onakva kakva sam ja nekad imala tj. pojma nemaju sta je fantastican seks...

Zak:
blondi:
Zak:
Ja se cuvam za brak :oops: :roll: 8)
šta je Zak... prpa a??? vadi cifru oma ,-))))))
---------------------------------------------------
Ma jok nego jednostavno nemam obicaj da ih prebrojavam...A i ne mogu javno da napisem zato sto cu posle morati da objasnjavam nekima sta i kako... 8)
eto toliko o hrabrosti muškaraca 8)

Back