A.C. Milan

Lose je igrao Milan. Vec sam rekao da onu kesu Pata obavezno treba oterati iz Milana. Milan na zalost nema dostojnu zamenu za Pipa i Sevcenka iz ranijih dana.
Cak je i rupa Djilardino bolje igrao prve sezone u Milanu nego Pato.

Ne znam sta fali Patu, decko ima 19 godina, je l'? I za koju godinu ce biti medju najboljim spicevima na svetu, samo mislim da bi, kao sto neko spomenu, Milan trebao da igra formaciju sa 2 spica, da ne bi sav teret bio na njemu...

Ja bih ili Pata oterao negde u Drugu Ligu na pozajmicu,ili bilo gde gde moze da igra 90 minuta....Ili bi mu dodao nekog napadaca,dakle,da se igra sa dva napadaca u postavi. Posto to nije moguce u Ancelotijevoj formaciji igre,onda avaj,treba da ode negde na godinu dana.On jednostavno jos uvek nije zreo za ozbiljne utakmice - sto ne znaci da nece za par godina biti odlican igrac.Ali tih par godina nemaju recimo Maldini ili Pipo.

Ja ne bih menjao niti jednog od ove dvojce za Patoa ... Danas je mnogo teze naci i kupiti fantasticnog defanzivca nego napadaca ... I Kjelini i Sisoko su svetska klasa, Kjelinija ne bih menjao ni za jednog igraca (nema nijedan tih godina, a takvog kvaliteta), dok bi zamena za Sisoka mogao iskljucivo i jedino Yaya Ture ...

Poslednja izmena:
Ja bih ili Pata oterao negde u Drugu Ligu na pozajmicu,ili bilo gde gde moze da igra 90 minuta....Ili bi mu dodao nekog napadaca,dakle,da se igra sa dva napadaca u postavi. Posto to nije moguce u Ancelotijevoj formaciji igre,onda avaj,treba da ode negde na godinu dana.On jednostavno jos uvek nije zreo za ozbiljne utakmice - sto ne znaci da nece za par godina biti odlican igrac.Ali tih par godina nemaju recimo Maldini ili Pipo.

Ajde...molim te reci mi po cemu to zakljucujes!!!! Pato je i sad odlican igrac:P

Da li si gledao neku utakmicu Milana? Naravno da jesi,ali zvucis kao da nisi covece :p

Na kom mecu je Pato,a da je rival neko iz prvih 10,bio na nekom nazovi nivou vrhunskog igraca? Ja se nesto ne secam.Dao je gol protiv Intera,i to nakon sto je Inter dao 2 i promasio jos 2-3 cista gola i kad su se povukli pozadi...A kao jedini napadac na kog je isla gomila lopti,morao je vise...I to je situacija u svakoj utakmici gde je protivnik jak.Jednostavno,jos nije igrac koji moze da resi utakmice i koji ce mozda jednu sansu da pretvori u gol.

Pogledaj Pipa. Od momenta kad je covek od 35 godina usao u igru,sve se promenilo.Covek je opasan koliko hoces,svaki njegov kontakt sa loptom u sesnaestercu je velika opasnost,dok recimo,kod Pata,uopste nemam osecaj da ce bilo sta da bude.Opet kazem,to nije samo slucaj u ovom mecu.Decko ce verovatno biti vrhunski igrac,tu nema sta,ali u ovom momentu,nije igrac koji moze da nosi tezinu igranja velikih utakmica u Milanu.

Secam se-od kad ja pratim Milan,da su to nekad bili Van Basten,posle Masaro i Simone,onda Vea,pa Sevcenko i Pipo....Od momenta kad su dosli bili su igraci koji su mogli u trenutku,sa jednom sansom da zavrse pitanje pobednika. Pato to jos nije.Mlad je,naravno da ima vremena,ali mislim da bi bilo korisnije da igra negde gde je manji pritisak i da se tu potpuno razvije...Koliko samo jednu godinu! Sta fali Gurkufu sto je u Bordou?Od njega ce da nastave sjajan igrac,igrac koji ce sledece godine igrati startnu postavu(ako Anceloti ne bude trener,naravno).

Ili druga varijanta - da se Patu u napadu doda jos jedan,ali iskusan napadac.Ako to ne moze da bude Inzagi(mada sto da ne),treba da uzmu nekog starijeg a dobrog-tu naravno ne spada Sevcenko,jer to nije igrac,to je...Bolje da ne pricam o njemu,uvek se iznerviram.Dakle,nekog ozbiljnog,ko bi skinuo deo tereta sa Pata.Onda bi se mozda mladac i bolje pokazao.

Iskreno,da ja u veznom redu imam,redom,Pirla,Ambrosinija,Gatusa,pa onda Sedorfa,Bekama,Ronaldinja i Kaku,pa i ja bi i zatvorenih ociju postigao nekoliko golova...Aj sad,ko ne bi?Zato smatram da je Pato morao daleko bolje da igra ove sezone.

Toooooooooooooooo dobi nas Milan :) :)

Nisam gledao mec,pa ako neko moze da mi kaze sta je i kako bilo...Mada,cim sam video da je Abijati dobio zuti,jasno mi je da smo se branili poslednjih 15 minuta,ako ne gresim?

Inace,da se pohvalim - dobio sam na kladzi zahvaljujuci golu jednog Milanovog igraca u Parmi,pogadjajte koga ;)

Gol Seedorfa posle odbijanke, nezasluzena pobeda.

Paloski nastavlja sa dobrim partijama, ako uprava ima bar malo pameti mora vratiti njega i Gurkuffa. Njih dvojica + Pato i Kaka bi trebali da nam budu oslonac u ofanzivi narednih 5,6 godina. Mada, nama ta ofanziva ni sad ne pretstavlja problem koliko defanziva...

Mislim da bi bilo dobro da vam se ostvari Vidicev transfer...

Mislis da ce ga Ferguson pustiti? Nema sanse, igra u zivotnoj formi. Najzasluzniji je za Mancesterovu najduzu seriju bez primljenog gola i jedan od glavnih kandidata za igraca godine na ostrvu. Nisam pristrasan, ali trenutno je u najboljoj formi (da ne kazem najbolji) od svih stopera.

Ne bih ja imao nista protiv ni Bane da dodje... Silva i on bi sledece sezone mogli da cine dobar tandem. Imace i od koga da uce, Nestu i Maldinija bi svako pozeleo za mentora.

@Johnny Pustice ga za dobar novac...mada je to tesko ocekivati od Berluskonija:D
Nijesam ja siguran da je Vidic toliko dobar jer moram da primjetim da se njemu ne sude uopste prekrsaji a izuzetno je grub...
Sudije su izuzetno zasluzne sto je Mancester tu gdje je...nazalost...mislim da ce se to pokazati protiv Intera...

To sto Mancester nije primao golove izuzetno su zasluzni i napadaci Mancestera jer su poceli svi da se vracaju nazad...a o njihovim grubostima za koje ne dobijaju kartone ne zelim ni da pricam...

I dodao bih da je Mancester trenutno najznacajniji brend u Premijer ligi i na najbolji moguci nacin reklamira istu ligu...zato dobija vjetar u ledja...a ne zato sto su to neke namjestaljke...

@Johnny Pustice ga za dobar novac...mada je to tesko ocekivati od Berluskonija:D
Nijesam ja siguran da je Vidic toliko dobar jer moram da primjetim da se njemu ne sude uopste prekrsaji a izuzetno je grub...
Sudije su izuzetno zasluzne sto je Mancester tu gdje je...nazalost...mislim da ce se to pokazati protiv Intera...
Nadam se da nece, verujem da ce svi 'talijani proc dalje i time dokazati da je vreme dominacije Premijer lige proslost.
To sto Mancester nije primao golove izuzetno su zasluzni i napadaci Mancestera jer su poceli svi da se vracaju nazad...a o njihovim grubostima za koje ne dobijaju kartone ne zelim ni da pricam...

Ma cuti, sve je dobro dok ne pocnu da daju golove rukama. Inter se ispraksirao :)

@Johnny Roma tesko moze proci...
Juve jos teze:D
A Inter i Mancester su otprilike ista stvar(imaju kvalitet pa im to uvijek moze biti izgovor) - zato jedva cekam da neko ispane:D

Roma ima najvise sanse za prolazak od svih. Arsenal ne moze da se poveze jednostavno a vucica igra sve bolje i bolje.

Celzi i Juve su tuda, mnogo toga ce zavisiti od taktickih zamisli trenera i zbog toga vise sanse dajem Celziju...ali stara dama ima Alexa koji resava mec jednim potezom...bice zanimljivo. Jedva cekam.

I na kraju super-duel. Ove dve ekipe su dominantne u najjacim ligama i njihov duel je poslastica za sve. Iskreno, nemam pojma kakav ce se fudbal igrati...verovatno zatvoreniji nego sto se nadamo. Sanse su 50-50.

@Johnny
Ja igram na tu kartu da ce Arsenal da pukne protiv Rome...u pozitivnom smislu...

Celzi je po meni jaci...uvijek neko moze da izroni iz tog mora kvaliteta...Alexa neces ni primjetiti, pazi sta ti kazem, ali hoces Amaurija:D

A Inter je po meni jaci...samo da sudije budu ok...mada mi je svejedno...

I naravno...ja sam na strani Engleza:D Da se dominacija nastavi:D

Moguce, znao je Arsenal ranijih godina da odigra mnogo bolje u LS nego sto to cini u PL. Mada opet kazem, Roma je favorit...Vucinic ce presuditi :)

Celzi ima duzu klupu, ali lose je ukomponovan tim. Sa Hidinkom na klupu cete to prevazici ali sad dal ce biti dovoljno vremena za holandskog majstora videcemo. Od Amaurija ne ocekujem nista posebno, nije vise u onoj formi...cak je veliko pitanje dal ce uopste igrati. Veliki majstor Trezege se vratio :)

Forzza azuri :)

odoh spavat, pozz Grizli :bye:

I dodao bih da je Mancester trenutno najznacajniji brend u Premijer ligi i na najbolji moguci nacin reklamira istu ligu...zato dobija vjetar u ledja...a ne zato sto su to neke namjestaljke...

On je izuzetno grub i to mu se tolerise, ali je stvarno sjajan igrac i kompletan defanzivac....sigurno jedan od najboljih trenutno

A Manchester United je stvarno favorizovan od strane sudija, to mi ide na nerve...

ala ti lazes to nije normalno

Back