A.C. Milan

Penal za Milan nije bio,neznam covece odakle vam da je to kao za penal...upravo je taj Milan ekipa kojoj je najvise penala svirano i to uglavnom kad gube.Gol jeste dat rukom ali i pored toga Inter je bio bolji i imao vise dobrih sansi!A i oni su prosli derbi dali gol posle ofsajda pa Inter nije kukao.

@ Walken i ja sam tako nesto napisao malo gore vec - za trenera,odbranu, inzagija,fizicku spremu i garija- garant i ne zna na sta mislimo da je penal ali javlja se da se buni..... kivu ga sa ledja povukao i oborio....da inzagi nema takvu reputaciju sigurno bi bio penal....) e a primetio sam da slicno mislimo o igracima...pa i fudbalu uopste(samo sto ja ne pisem tako cesto,vise citam :) samo sto ja jos uvek verujem u pirla ;)

Poslednja izmena:
Penal za Milan nije bio,neznam covece odakle vam da je to kao za penal...upravo je taj Milan ekipa kojoj je najvise penala svirano i to uglavnom kad gube.Gol jeste dat rukom ali i pored toga Inter je bio bolji i imao vise dobrih sansi!A i oni su prosli derbi dali gol posle ofsajda pa Inter nije kukao.
Ono nad Ronaldinjom nije bio penal (mada je bilo kontakta), dok je ovaj nad Inzagijem mogao mirne duse da se svira ...

Nadji gari neki interov forum i videces da ljudi velicaju Julia Cesara, i pricaju kako ih je on izvukao ...

Imao je Inter odlicne sanse (Stankovic, Adriano i Ibra), ali brate imao ih je i Milan tako da tvoja prica o apsolutno zasluzenoj pobedi pada u vodu ...

U proslom derbiju niste kukali ni kad sudija nije svirao dva penala za Milan, tako da nemate prava ni na taj gol iz 1-cantimetarskog ofsajda ... Nisi kukao ni kad nije sviran penal za Juventus ni kad je Muntari dao neregularan gol ...

@ Walken i ja sam tako nesto napisao malo gore vec - za trenera,odbranu, inzagija,fizicku spremu i garija- garant i ne zna na sta mislimo da je penal ali javlja se da se buni..... kivu ga sa ledja povukao i oborio....da inzagi nema takvu reputaciju sigurno bi bio penal....) e a primetio sam da slicno mislimo o igracima...pa i fudbalu uopste(samo sto ja ne pisem tako cesto,vise citam :) samo sto ja jos uvek verujem u pirla ;)
I pored tog penala Kivu je odigrao mozda najbolju tekmu ove sezone, 2-3 jako opasne situacije je rascistio i podsetio na stare dane kad je bio fantastican u Romi ...

Ma ne bih ni ja pisao (ne mokrio) toliko cesto da nemam inspiraciju u gariju :D ...

A koliko se secam, ti si isto tako verovao u Sevcenka kao sad u Pirla, ali od toga nema vajde ... Pirlovo vreme majstorskih partija je proslo, sad moze biti samo prosek (nadji negde highlights Brazil - Italija i vidi ko je i kako kriv za drugi gol Brazila) ... Retki su fudbaleri koji posle vrhunske forme pruzaju odlicne partije nakon loseg perioda ... U Juventusu su to Legrotalje i Del Pjero npr, a u Milanu je Inzagi i Abiati npr. ...

uuuu gledao sam to protiv brazila.................. a za shevu.......pa ne znam odigra solidno kad dobije priliku,ali evo vec koliko utakmica nije ni ulazio, anceloti uvede pre emersona nego njega...sada se i ukocio.....

pirlo je odigrao dve-tri dobre utakmice do te sa brazilom,a i za nacin na koji on igra ne treba jaka fizicka sprema(samo gatuzo i dobra odbrana) a nikad nece zaboraviti da deli lopte i organizuje igru... ceo tim nije dovoljno jak....

videcemo sta ce biti....

Uporedicu Pirla sa Ronaldinjom - ni jedan ni drugi nece zaboraviti da dele lopte i nece im tehnika otupeti (pogledaj samo Ronaldinjove lopte protiv Intera), ali jednostavno vise nemaju sanse da se vrate na prethodni nivo ... Tu je pre problem psihicke prirode a ne fudbalskih vestina ...

Pirlo je u karijeri osvojio sve sto se moze osvojiti, i takvom igracu onda fali motiva ... On vise ne moze nista novo da osvoji u Milanu, i posle tolko godina i tih trofeja dodje do neke vrste zasicenja, i jednostavno Pirlo mi deluje kao da je izgubio volju za fudbalom (isto kao Ronaldinjo u Barseloni poslednje sezone) ... Takodje, isto kao Ronaldinju, i Pirlu je potrebna velika promena (u ovom slucaju prelaz u drugi klub) da bi podigao nivo igre ... Uporedi poslednju Ronaldinjovu sezonu u Barci i ovu u Milanu i videces da ima razlike u njegovoj igri i pristupu utakmici (i to one pozitivne razlike) ...

Milan treba da renovira 50% ekipe, a ne samo Pirla ...

Kad se izgubi u ovakvim utakmicama najvaznije je ne pasti na psiholoskom planu. Ne znam dokle ce Anceloti forsirati formaciju 4-5-1 ali ocigledno da nam ne ide. Mislim da bi sa dva napadaca bili neuporedivo opasniji... Ja da sam trener to bi ovako izgledalo:

.....................Abijati....................
......Senderos............Kaladze.......
Zambrota............................Marek
..................Ambrosini..................
Ronaldinjo........................Seedorf
....................Kaka.......................
.........Pato...............Inzagi...........

Abijati - bez konkurancije prvi golman Milana.

Maldini prestar, ne moze vise da se nosi sa mladjima. Najvise sto moze da uradi u ovom trenutku jeste da udje pred kraj kad se cuva rezultat i da unese smirenost u igru. Kaladze i Senderos su prve opcije dok se Nesta ne oporavi.

Bekovi su nam sjajni, igraju konstantno dobro. Opasni su i pred svijim i pred golom protivnika.

Pirla ne bih stavljao u startnu postavu jer mora da zna da niko nije nedodirljiv i da se na racun stare slave danas ne prolazi nigde. Mislim da mu veca motivacija od povratka u startnu postavu ne treba a Ambrozini moze sjajno da odigra. Njegov plus je sto je i u defanzivi bolji od Pirla a pored ovakve odbrane to je kljucno. Da se Gatuzo sutra vrati sve bih izmenjao ali za sad je ovako.

Bekam jeste odlican ali Ronaldinjo je bolji tako da se tu ne bih mnogo dvoumio. Na drugoj strani veznog reda Seedorf i u sredini Kaka kome bih dao veliku slobodu u igri.

Napad - Pato i vecni Inzagi. Kada ima nekoga pored sebe Pato ce brze napredovati i pruzace bolje partije jer je ocigledno da ne moze sam da se nosi sa protivnickim odbranama. E sad, Inzagi nema snage za celu utakmicu, Borijelo nije oporavljen, Sheva nije u formi tako da nam se otvorilo mesto za forsiranje mladjih igraca ali Paloski nam nije tu i to je velika steta.

hahah opet stara ekipa se udruzila protiv Intera:)ma uzivajte momci samo pisite bitno da smo vam mi pokazali na terenu ko je ko:)a ovo za gol protiv Juventusa necu ni da komentarisem,kapiram ja da to jako pece Walkena,ali sta ces takav je zivot:)

obrisite suze navijaci Milana i Juvea...:)

Nije sramota izgubiti posteno, ali sramota je i tuga da sudije odlucuju pobednika i sampiona ... Tako je bilo i pre kad su navijaci Intera kukali, ali te titule su vracene i prvenstva su opravdano ponistena ...

Sudije su generalno velika sprdnja u Italiji, a od toga se Inter najvise ogrebao prosle sezone a Juventus najvise nayebao ... Situacija je gotovo identicna kao i 2006, a bice identicna kad Interu oduzmu titulu ...

a ovo za gol protiv Juventusa necu ni da komentarisem,kapiram ja da to jako pece Walkena,ali sta ces takav je zivot:)
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1788997/

Mislis li da je Kjelini u stanju da onako padne dok je u vazduhu a to bude zbog uticaja sila fizike? Ako to mislis onda je sumnjivo i tvoje osnovno znanje fizike, a ne samo matematike ... Pitaj Ilica za pomoc, on je strucnjak za fiziku cini mi se ...

Ibra i Kjelini se nimalo ne mirisu, tako da ne sumnjam da mu je ovaj uvalio lakat u ledja ...

Vidis Walken ukoliko se dokaze da je Inter namestao utakmice i kupovao sudije,ja sam prvi za to da ih izbace iz lige i uzmu titule...Ja nisam ko ti da ih branim zato sto navijam za njih...

Vidis Walken ukoliko se dokaze da je Inter namestao utakmice i kupovao sudije,ja sam prvi za to da ih izbace iz lige i uzmu titule...Ja nisam ko ti da ih branim zato sto navijam za njih...
Sve i da im ne uzmu titule, jako je glupo reci da su one zasluzene posto su plod sudijske pomoci, nebitno dal je ona kupljena ili slucajna ... Nema tu gari nikakve dominacije i jacine o kojoj ti pricas, nego sudijska pomoc, namerna il nenamerna pokazace vreme (ja bih iskreno voleo da je slucajna jer bi izbacivanje Intera dodatno oslabilo ligu) ... Meni bi bilo drago da su Inter i Milan jaki, i da sa njima resavamo titule u medjusobnom duelu, ali ovo sad je sprdnja od lige koju i slepac moze videti ...

Inter nije vise luzerski klub kakav je bio, ali nije ni sampionski ... Drasticno su smanjili onaj epitet luzera, ali ove sudijske greske bacaju veliku mrlju na titulu ...

I vec n-ti put te molim da pronadjes moj post gde ja branim Juve i njihovo namestanje, a da nije u duhu sarkazma ...

Poslednja izmena:
kako god da bude,Inter ce uzeti i cetvrtu titulu u nizu i to se jedino pamti..Igraci ce doalziti i prolaziti,ostace samo ime Intera kao sampiona poslejdnih nekoliko godina....Sto mene kao navijaca Milana stvarno pogadja :(

A jos vise me pogadja kad pogledam koliko je dobra ekipa Milana,a koliko to glupi trener ne ume da iskoristi.

Slazem se i ja, ali Inter igra u Italiji, i postoji mogucnost da i njima oduzmu titule i bace ih u drugu ligu ...

I ja sam verovao da ne moze Juve da ispadne, posto je najveci klub, ali izgleda da Modji nije bio toliko mocan kolko se pricalo ...

Pa,mozemo samo da se nadamo da je Inter anmestio par utakmica,da ce to da otkriju i da ce da poklone titulu Milanu :)

Opet,to nije to...Secate se kad su uzeli titulu Juveu i dali je Interu?Aj iskreno,koji navijac Intera se stvarno obradovao? Mislim da nije niko,jer kad se titula uzme za stolom to onda nije to...Nema proslave sa navijacima,nema te srece,jednostavno,nije to to.

Inace,ako se dokaze-a ja sam sigruan da nece-da je Adriano namerno igrao rukom,sledi mu 2 meca suspenzije.medjutim,cak i da se to desi,Inter ima 11 bodova vise,slaba je uteha to.

Sad Milanu ne ostaje nista drugo nego da se bori sa Juveom za 2 mesto,sto bi sa Ancelotijem na celu bilo ravno osvajanju Lige Sampiona :( Ova generacija ove godine ima labudov ples,bar po meni.Tesko da ce se sledece godine u ovoj ekipi naci Dida,Emerson,Kafu,Maldini,Pipo,pa i jos neko. Mada,to je nas Milan,dom igraca koji imaju preko 35 godian,sve je moguce :)

Lose je igrao Milan. Vec sam rekao da onu kesu Pata obavezno treba oterati iz Milana. Milan na zalost nema dostojnu zamenu za Pipa i Sevcenka iz ranijih dana.
Cak je i rupa Djilardino bolje igrao prve sezone u Milanu nego Pato.

Aj iskreno,koji navijac Intera se stvarno obradovao? Mislim da nije niko,jer kad se titula uzme za stolom to onda nije to...
Ja znam jednog...mislim da se zove Gari :)

Tesko da ce se sledece godine u ovoj ekipi naci Dida,Emerson,Kafu,Maldini,Pipo,pa i jos neko. Mada,to je nas Milan,dom igraca koji imaju preko 35 godian,sve je moguce :)

Kafu vec nije tu, Maldiniju je ovo zadnja sezona...nadam se i Emersonu. Isto tako se nadam da ce Pipo odigrati barem jos 2,3 sezone jer znamo da moze :) Za Didu je svejedno...ionako ne igra.

Nisam hteo vise da se javljam ali posto sam prozvan da odgovorim Joniju...Da budem iskren kao sto je rekao Srle ja kao navijac Intera nisam se obradovao nesto toj tituli koja nam je dodeljena 2006(iako nismo mi za to krivi jer da su Juve i Milan igrali posteno ne bi nama bila dodeljena titula za zelenim stolom),ali se jesam obradovao tome sto se konacno stalo sa namestaljkama pogotovo Juventusa i Milana...Samo mi je zao sto su Juventusa izbacili u drugu ligu a vas nisu,to nije fer.Ako su ostavili Milana trebali su i Juventusu da dopuste da igra seriju A!Ali najvaznije je da je pravda pobedila.

Back