Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Penal za Milan, neregularan gol Adriana - kako to moze biti zasluzeno samo mi to reci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo sto ja jos uvek verujem u pirla Ono nad Ronaldinjom nije bio penal (mada je bilo kontakta), dok je ovaj nad Inzagijem mogao mirne duse da se svira ...Penal za Milan nije bio,neznam covece odakle vam da je to kao za penal...upravo je taj Milan ekipa kojoj je najvise penala svirano i to uglavnom kad gube.Gol jeste dat rukom ali i pored toga Inter je bio bolji i imao vise dobrih sansi!A i oni su prosli derbi dali gol posle ofsajda pa Inter nije kukao.
I pored tog penala Kivu je odigrao mozda najbolju tekmu ove sezone, 2-3 jako opasne situacije je rascistio i podsetio na stare dane kad je bio fantastican u Romi ...@ Walken i ja sam tako nesto napisao malo gore vec - za trenera,odbranu, inzagija,fizicku spremu i garija- garant i ne zna na sta mislimo da je penal ali javlja se da se buni..... kivu ga sa ledja povukao i oborio....da inzagi nema takvu reputaciju sigurno bi bio penal....) e a primetio sam da slicno mislimo o igracima...pa i fudbalu uopste(samo sto ja ne pisem tako cesto,vise citamsamo sto ja jos uvek verujem u pirla
![]()
Ti se i dalje raspravljas sa Garijem. Svaka cast, ja ne bih mogaoPenal za Milan, neregularan gol Adriana - kako to moze biti zasluzeno samo mi to reci?

ma uzivajte momci samo pisite bitno da smo vam mi pokazali na terenu ko je ko
a ovo za gol protiv Juventusa necu ni da komentarisem,kapiram ja da to jako pece Walkena,ali sta ces takav je zivot

Nije sramota izgubiti od sampiona Italije ali ipak znam da to vas tesko pogadja
I na vasu zalost i dalje ce biti tako
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1788997/a ovo za gol protiv Juventusa necu ni da komentarisem,kapiram ja da to jako pece Walkena,ali sta ces takav je zivot![]()
Sve i da im ne uzmu titule, jako je glupo reci da su one zasluzene posto su plod sudijske pomoci, nebitno dal je ona kupljena ili slucajna ... Nema tu gari nikakve dominacije i jacine o kojoj ti pricas, nego sudijska pomoc, namerna il nenamerna pokazace vreme (ja bih iskreno voleo da je slucajna jer bi izbacivanje Intera dodatno oslabilo ligu) ... Meni bi bilo drago da su Inter i Milan jaki, i da sa njima resavamo titule u medjusobnom duelu, ali ovo sad je sprdnja od lige koju i slepac moze videti ...Vidis Walken ukoliko se dokaze da je Inter namestao utakmice i kupovao sudije,ja sam prvi za to da ih izbace iz lige i uzmu titule...Ja nisam ko ti da ih branim zato sto navijam za njih...

kako god da bude,Inter ce uzeti i cetvrtu titulu u nizu i to se jedino pamti..Igraci ce doalziti i prolaziti,ostace samo ime Intera kao sampiona poslejdnih nekoliko godina....Sto mene kao navijaca Milana stvarno pogadja
A jos vise me pogadja kad pogledam koliko je dobra ekipa Milana,a koliko to glupi trener ne ume da iskoristi.

Ova generacija ove godine ima labudov ples,bar po meni.Tesko da ce se sledece godine u ovoj ekipi naci Dida,Emerson,Kafu,Maldini,Pipo,pa i jos neko. Mada,to je nas Milan,dom igraca koji imaju preko 35 godian,sve je moguce 
Ja znam jednog...mislim da se zove GariAj iskreno,koji navijac Intera se stvarno obradovao? Mislim da nije niko,jer kad se titula uzme za stolom to onda nije to...

Tesko da ce se sledece godine u ovoj ekipi naci Dida,Emerson,Kafu,Maldini,Pipo,pa i jos neko. Mada,to je nas Milan,dom igraca koji imaju preko 35 godian,sve je moguce![]()
Za Didu je svejedno...ionako ne igra.