Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lose je igrao Milan. Vec sam rekao da onu kesu Pata obavezno treba oterati iz Milana. Milan na zalost nema dostojnu zamenu za Pipa i Sevcenka iz ranijih dana.
Cak je i rupa Djilardino bolje igrao prve sezone u Milanu nego Pato.
Ako vec hoce da oteraju Patoa, slobodno neka ga puste u Juventus...

ne moze sta pricas ti?

Ja bih ili Pata oterao negde u Drugu Ligu na pozajmicu,ili bilo gde gde moze da igra 90 minuta....Ili bi mu dodao nekog napadaca,dakle,da se igra sa dva napadaca u postavi. Posto to nije moguce u Ancelotijevoj formaciji igre,onda avaj,treba da ode negde na godinu dana.On jednostavno jos uvek nije zreo za ozbiljne utakmice - sto ne znaci da nece za par godina biti odlican igrac.Ali tih par godina nemaju recimo Maldini ili Pipo.

Mislim da bi bilo dobro da vam se ostvari Vidicev transfer...
Nadam se da nece, verujem da ce svi 'talijani proc dalje i time dokazati da je vreme dominacije Premijer lige proslost.@Johnny Pustice ga za dobar novac...mada je to tesko ocekivati od Berluskonija
Nijesam ja siguran da je Vidic toliko dobar jer moram da primjetim da se njemu ne sude uopste prekrsaji a izuzetno je grub...
Sudije su izuzetno zasluzne sto je Mancester tu gdje je...nazalost...mislim da ce se to pokazati protiv Intera...
To sto Mancester nije primao golove izuzetno su zasluzni i napadaci Mancestera jer su poceli svi da se vracaju nazad...a o njihovim grubostima za koje ne dobijaju kartone ne zelim ni da pricam...

@Johnny Roma tesko moze proci...
Juve jos teze
A Inter i Mancester su otprilike ista stvar(imaju kvalitet pa im to uvijek moze biti izgovor) - zato jedva cekam da neko ispane![]()

@Johnny Pustice ga za dobar novac...mada je to tesko ocekivati od Berluskonija
Nijesam ja siguran da je Vidic toliko dobar jer moram da primjetim da se njemu ne sude uopste prekrsaji a izuzetno je grub...
Sudije su izuzetno zasluzne sto je Mancester tu gdje je...nazalost...mislim da ce se to pokazati protiv Intera...
To sto Mancester nije primao golove izuzetno su zasluzni i napadaci Mancestera jer su poceli svi da se vracaju nazad...a o njihovim grubostima za koje ne dobijaju kartone ne zelim ni da pricam...
I dodao bih da je Mancester trenutno najznacajniji brend u Premijer ligi i na najbolji moguci nacin reklamira istu ligu...zato dobija vjetar u ledja...a ne zato sto su to neke namjestaljke...
@Johnny Pustice ga za dobar novac...mada je to tesko ocekivati od Berluskonija
I dodao bih da je Mancester trenutno najznacajniji brend u Premijer ligi i na najbolji moguci nacin reklamira istu ligu...zato dobija vjetar u ledja...a ne zato sto su to neke namjestaljke...
On je izuzetno grub i to mu se tolerise, ali je stvarno sjajan igrac i kompletan defanzivac....sigurno jedan od najboljih trenutno
A Manchester United je stvarno favorizovan od strane sudija, to mi ide na nerve...