A.C. Milan

Spominju se kao kandidati Rajkard, Van Basten i Donadoni. Po meni je Rajkard najbolje resenje jer ima najvise iskustva i ima tu LS sa Barsom i polufinale Eura sa Holandijom dok se ova dvojica i nisu bas nesto proslavili.

I

Krivac jeste igrao u Milanu, ali na poziciji napadaca ... Cini mi se da je to bilo 95-te, posto smo vas osvetili vec naredne sezone :D ...

Cini mi se da bi Rajkard imao kese da se resi svojih vrsnjaka, za razliku od Ancelotija ...

Ono jeste,ali on je dodao loptu cini mi se Klajvert koji h eposle uvalio taj gol...Tja... ;)

Ali gde se seti da se resava vrsnjaka..A ono skoro da i da jeste.Ako racunamo da sepod generacijom racunaju ljudi do 4 godine oko jednog,onda vala i jesu ;)

Ovoj ekipi Milana treba potpuna rekonstrukcija, samo moraju ostaviti Patoa, Kaku, Ronaldinja, Flaminija, vratiti Gurkufa i ostaviti Inzagija za svaki slucaj ... Pipo sa ovakcim stilom moze da igra do pedesete ...

Upravo to,Pipo bi mogao da isprati i Pata u penziju :)

Inace,na ovu listu se mogu dodati jos 2-3 imena i to je to...Od iskusnijih tu bi trebalo ostaviti Nestu,ako se uopste i vrati,Abijatija(manje-vise) i to je to....Kakav Jankulovski,kakav Kalatze....I naravno,kakav Anceloti ;)

Ma Nesti je najbolje da se povuce ... Ima 33 godine, nekoliko teskih operacija i poduza pauza ... I mladji igraci bi tesko povratili takvu formu ... Bio bi samo olupina od igraca ako bi nastavio, a steta za mene je jedan od najboljih defanzivaca u istoriji ...

Abijati je odlican ove sezone, i pouzdan je kao golman ... Mogao bi jos 2-3 godine dobri da brani ...

Serie A: Inter bi bio četvrti da suci ne griješe

Isključe li se sudačke pogreške u tekućoj sezoni talijanskoga nogometnog prvenstva, Milan bi bio vodeća momčad Serije A, ispred Fiorentine i Juventusa...

Nalaz je to istraživanja koju je, u suradnji s Adiconsumom, provela organizacija Observations on Arbitration Errors, piše nogometni portal Goal.com.

Ispada da bi u dosadašnjem tijeku sezone 2008/2009 171 bod bio preraspodijeljen da na konačan rezultat nisu utjecale 163 sudačke pogreške, zaključak je studije. Hipotetski, Milan bi bio vodeća momčad Serije A nakon 26 odigranih kola s 53 boda, pet više od njihova trenutačnog bodovnog stanja, da nije bilo sudačkih previda. Fiorentina bi bila druga s 51 ( 5), a Juventus treći s 50 (-3) boda.

Sudačke su pogreške najviše išle na ruku Interu. Mourinhova bi momčad bila kraća za 11 bodova (sa 60 na 49) te bi držala tek četvrto mjesto na ljestvici.

Studija je naručena na inicijativu više naručitelja nakon serije javnih polemika u nogometnoj Italiji.

Sudačkih je propusta bilo i u derbiju posljednjega, 26. kola prvenstva, u kojem je Inter na San Siru stizao i stigao 2-0 i 3-1 vodstvo Rome za konačnih 3-3.
Ovo sam vec stavio na Interovu temu, ali moram i na ovu. Nadam se da moderatori nece praviti problem :)

Iskreno, moja racunica je bila da bi mi trebali da budemo prvi, Juve drugi a Inter treci...kad ono...situacija jos gora sunce ti jebbem :dash:

sanjaj Joni samo sanjaj,mozda u tvojim snovima...ali majko mila Milan da bude prvi kome je svirano neznam ni sam koliko penala ove godine i to po pravilu kad su gubili,znaci tuzno na koje ste grane spali,umesto da se pozabavite vasim trenerom i stanjem u klubu vi pricate ovakve bajke...:lol::dash:

Evo sta veliki Alex Ferguson kaze o rosonerima:
"Rekordi italijanskih klubova kroz istoriju su fantastični. Milan je osvojio sedam titula prvaka Evrope u modernoj eri što ih čini najuspešnijim klubom jer je Real Madrid svojih pet osvojio kada je evropsko takmičenje bilo tek u nastanku“
:klap:

nikad nije na odmet podsetiti se svih tih titula :ok:

C_3_Media_743948_immagine_l.jpg

Ovaj covek je neunistiv, legenda ... I u Juventusu i u Milanu je trpao kao od sale, a to nije slucajnost ...

300 golova nije mala stvar u profi fudbalu u ovo doba ...

Pipo Inzagi je legenda! Covece,kako je dao prvi gol,pa to samo Pipo moze..Onako,na foru,samo da ga cusne...

Inace,moram da priznam da svaki PRAVI napdac,poput Inzagija na primer,uvek kad je u sesnaestercu,sutne loptu iz prve! Tako s eto radi,jer svako namestanje daje priliku i odbrani da se namesti.

Bravo Pipo,daj Boze da odigras jos godinu-dve i dodjes do cifre od 350 golova...

Inace,poslednjih par meceva Pipo i Pato igraju zajedno i sta se desava?Milan igra kako treba.E glupi moj Anceloti...

Anćeloti vodi " Galaktikose 2"?
Aktuelni trener Milana Karlo Anćeloti vodiće ekipu madridskog Reala u naredne tri sezone, ako klub kao predsednik ponovo preuzme Florentino Perez.

Kako prenose španski mediji i italijanski ' Tuttosport', Perez koji je najveći favorit da se vrati na mesto predsednika najvećeg kluba na svetu, i Anćeloti, sastali su se prošle nedelje u Švajcarskoj gde su tokom večere blizu Ženeve, pregovarali o mogućem angažmanu slavnog trenera i mogućim pojačanjima za "rekonstrukciju" ekipe.

Prema pisanju ' Tuttosport-a' Anćeloti će zaradjivati 15 miliona eura po sezoni,a biće mu ponudjen trogodišnji ugovor. Da Peres priprema drugi serijal "Los Galaktikos-a" govori i informacija da je za pojačanja pripremio sumu od neverovatnih 300 miliona eura!

Podsetimo, pred izbore, predsednički kandidati u skladu sa višedecenijskom tradicijom, izlaze tokom kampanje sa svojim adutima u vidu dogovorenih transfera igrača i trenera.

Peres je u svom prvom mandatu seo u predsedničku fotelju zahvaljujući kampanji u kojoj je najavljivao senzacionalni transfer Luiša Figa u Madrid iz Barselone.

Već je gotovo izvesno da će sportski direktor Reala, u tmu Peresa biti Zinedin Zidan.

:super:
Ovi stvarno ne znaju sta rade. :lol:

Galijani: "Ančeloti ostaje"
Izvršni direktor italijanskog fudbalskog kluba Milana Adrijano Galijani rekao je da će trener Karlo Ančeloti i sledeće sezone predvoditi "crveno-crne".

Galijani i Ančeloti su na sastanku u sredu razgovarali o budućnosti italijanskog stručnjaka u klubu sa San Sira. Italijanski mediji su prethodnih dana navodili da postoji mogućnost da Ančeloti napusti Milan, ali izvršni direktor "crveno-crnih" rekao je da klub neće dovesti novog trenera.

"Novi trener Milana je Ančeloti. Posle njega klub bi mogao da predvodi bivši igrač ekipe iz doba (vlasnika kluba Silvija) Berluskonija. Ali, to ne treba da se shvati kao naredba...", rekao je Galijani novinarima prilikom poslovnih sastanaka u Breši.

Adrijano je dodao da je Ančeloti postigao sjajne rezultate sa Milanom i da italijanski trener ne mora nikome da se dokazuje.

"Karlo je dva puta osvojio Ligu šampiona, kao igrač i trener i on ne mora više da se dokazuje", dodao je on.

Galijani nije želeo da odgovori na provokaciju trenera Intera Žozea Murinja, da je Milan jedini klub na svetu koji je poražen u finalu Lige šampiona posle vodjstva od 3:0, protiv Liverpula 2005. godine.

"Ako komentarišete Murinjove izjave samo ćete uvećati njegovu želju za slavom... Ja to više ne želim da radim, šta god on rekao", zaključio je Galijano.

A mi se ponadali. :dash: :dash: :dash: :thumbdown:

Back