Aj da se i ja malo ukljucim ovde.
Prvi gol neregularan,ali da s ene lazemo,Stankovic je onu prvu priliku trebao da pretvori u gol,e to sto je on pomalo nesposoban,to je druga stvar...Kasnije je objasnio neke stvari
Drugo,Adriano je na pocetku drugog poluvremena imao nenormalno dobru sansu,pa onda kad je pretrcao Maldinija...Dakle,Inter je mogao da nam uvali 4,5 komada...Dobro smo i prosli
Golman dobar,zaista,nemam zamerke za Abijatija. Kaladze je katastrofa odigrao,sto ne znaci da je los igrac,ali sinoc..Pufff...Jankulovski bolje od onoga i ne moze,nije lose,ali daleko je to od onoga sto cini Milan-jaka odbrana.Maldini,i pored 40 godina,covek igra! Jeste,pretrcao ga je Adriano,ali paolo ni u jednom momentu nije odustajao,uklizao je gomilu puta...Ipak,vidi se da je zelja za igrom jedino sto je ostalo.Nije vise to to. Sredina....Eh ta sredina...Licno mislim da,kad bi glupi Anceloti igrao sa 2 spica,ta sredina bila naj,naj,naj na svetu! Ovako,Sedorf koji menja stranu kako stigne,pa uskace u napad jer nema ko da uskoci...Onda Pirlo koji se nije video i koji vise nije ni senka igraca kakvog ja znam.Tuzna je sitina da nam je na sredini najjaci igrac bio Ambrosini
Ronaldinjo...Mozete ga hvaliti koliko hocete,ali on i dalje ostaje igrac poteza.E sad,ako se taj potez iskoristi,super,ako ne,neam ga vise po desetak minuta...Predugo!
Bekam - covek nije dobio 5 kako treba lopti po desnoj strani! Cini mi se kao da su ga pomalo izbegavali,ko je gledao mec setice se koliko je puta uospte imao kontakt sa loptom.Sve se islo na Ronaldinja i po levoj strani.
Pato - ma pricajte sta hocete,taj covek jos nije dorastao za velike meceve!!! Tu je za njega Pipo,sa svojih 35 godina jos uvek TATA,i da je retardirani Anceloti normalan,ubacio bi ga pola sata pred kraj meca,taj covek je uvek opasan po gol.Pato jednostavno nije takav igrac...Za sada.
Eto,malo poduza analiza,ali to je to.A rezerve Milana ne treba ni komentarisati.