A.C. Milan

sseva je itekako poceo da se vraca u formu,ali se povredio...a kada se oporavio grant mu vise nije davao priiku...i mislim da se tu jako zeznuo...kupili su tog anelku,covek nista nije uradio dao je 1 gol...maluda je isto bio ocajan verovatno ce ga prodati...kalu mi je skroz los,ima par dobrih poteza po utakmici ali nista posebno...a sheva je bio u dobroj formi a posle nije dobio ni priliku,ulazio je bukvalno dva-tri minuta pred kraj...protiv boltona je igrao malo duze od toga i dao je gol, samo neka se on vrati u milan,mada bi bilo bolje da kupe nekog mladjeg/////a i u celziju je mogao biti dobar ove sezone da je dobio priliku,a nije......
pa sta sad...ne vredi pricati o tome sta bi bilo kad bi bilo....drogba je fizicki odlican,pogotovo za napadaca i englesku....ne razmislja mnogo suta bori se i hoce ga gol..........(a da zna nesto vise sa loptom mozda bi pokusavao vise nego sto moze pa bi ga to zeznulo...eto na primer....) takav je,kakav je i gotovo.........ali ne verujem da bi bio na shevinom nivo sve da je poceo da trenira cim je iz kolevke iskocio.....

Shevchenko je baksuz :D ...stvarno mu je super bilo krenulo, sjecam se kad sam gledala Celzi Aston Vila i on je sutirao penal...usr.ala sam se mislila sam da ce ga promasiti, ali ga je dao onda je posle dao speklakularan volej, i na kraju asistirao aleksu...ali ne moze...baskuz :(
mislim da vi MIlanezi vise pretjerujete ...to se odnosi na ovaj tekst
MILAN se pridružio gradskom rivalu Interu u pokušaju da u svoje redove dovede Barceloninog napadača Samuela Eto'oa.

"Ronaldinho nam je manje potreban od Eto'oa. Eto'o je fantastičan igrač, ali neće ga biti lako dovesti jer će biti jako skup. Ali u nogometu je sve moguće", izjavio je generalni menadžer Milana Ariedo Braida.

Kako sada stvari stoje Ronaldinho bi tako sljedeće sezone ipak mogao i ostati u Barceloni, dok se procjenjuje da će “rossoneri” za Eto'oa morati iskrcati najmanje 35 milijuna eura.

Sevcenko....Koiko god sam ga voleo,stvarno me je iznervirao pre dve godine kad je izjavljivao da nikad nece napustiti Milan,da su on i Abramovic samo prijatelji,kakav poaso,kakav Celzi...i gle,evo ga tamo!

Mozda bi bilo fino za Milan da ga dovede na POZAJMICU!!! Secate se fore sa Krespom kad je Milan bio najbolji u Evropi? Nesto slicno da urade i sa njim...Pozajme ga,on odradi sezonu,napuni 33 godine, i onda ga uzmu upola cene ili ga ne uzmu uopste,pa valjda onaj Leonardo u Milanu zaradjuje pare skautirajuci neke igrace :D

Zeznuto je,ipak,jer pitanje je koliko bi Celzi bio voljan za tako nesto + sto ga navijaci Milana smatraju izdajnikom...Tja,videcemo...

gilardino presao u fiorentinu za 15 miliona............. razocaran sam,bez obzira na sve........ platili su ga mnogo vise,on moze mnogo bolje jos je mlad,i sad kad proradi u fiorentini kuku nama........

a najgore od svega je to da ce on ipak igrati ligu sampiona sledece sezone................iako je jedan od zasluznijih sto milan nece.....

cak iako dovedu etoa sto se prica(mada bi galiani samo ako moze dzabe.....ne znam sta se desava sa milanom nije moguce da nemaju para...) nisu trebali da prodaju gilardina.....

gilardino presao u fiorentinu za 15 miliona............. razocaran sam,bez obzira na sve........ platili su ga mnogo vise,on moze mnogo bolje jos je mlad,i sad kad proradi u fiorentini kuku nama........

a najgore od svega je to da ce on ipak igrati ligu sampiona sledece sezone................iako je jedan od zasluznijih sto milan nece.....

cak iako dovedu etoa sto se prica(mada bi galiani samo ako moze dzabe.....ne znam sta se desava sa milanom nije moguce da nemaju para...) nisu trebali da prodaju gilardina.....

Ako je koji igrac izasao TOTALNO ,ali bas totalno iz forme ili pak nesto drugo onda je to svakako Djilardino.U Fiorentini ce i mozda proraditi.I Celsi je platio Sevcenka 60 miliona pa ce ga dati ove god. za mnogo manje novca nego sto su ulozili u njega.Ipak Djilardino ima kad da se pokaze , pa makar to bilo i u drugom klubu...A ako Eto dodje u Milan , to bi mislim bio pun pogodak za napad Milana

od kada je dosao u milanu je bio preveliki pritsak na njega i ocekivalo se da u startu bude dobar kao shevchenko....posle prve sezone u kojoj je bio dobar(s obzirom da je prva) pocelo se pricati da je los pa su ga sve vise i vise napadali......i eto,bas mi je zao,puno sam ocekivao kada je dosao...i koliko god puta me je iznervirao zao mi je sto ide.....jako se trudio za milan i mogao je mnogo vise narednih sezona....a sigurno i hoce i bice mu mnogo lakse u firenci jer nece igrati kao jedini napadac.....
jooj nisam nikad mislio da ce mi biti tako zao sto gilardino ide.....

e ne mogu da verujem....dali su 10 miliona za pola borielovog ugovora i davide di genara koji je uz paloschia najbolji igrac milanovih omladinaca !? pa da li su oni stvarno poludeli !?
ne mogu da verujem sta se desava sa milanom zadnjih par godina...ne mogu da verujem...da li su ti ljudi glupi,ili ima jos nesto.....

Zvucace cudno,ali mislim da AC Milan,tj.Galijeani & Co. ne rade pogresne stvari.Sta mislite,da bis e oni odrekli igraca zato sto im je nesimpatican?Za Djilardinja-srecan mu put,ionako nista nije pokazao,ko vam garantuje da ce biti dobar u Fiorentini?

A sto se tice Borijela,imao je sasvim solidnu sezonu,verovatno im se uklapa u neke njihove kombinacije,sto mislite da nije tako?A garantovano ce dovesti jos nekog opasnog napadaca i eto,to je to.

Mada ja bih vise voleo da dovedeu nekog opasnog stopera & golmana,al sta se ja pa pitam...

ja iskreno mrzim milan i trudio sam se da ne gledam puno njihovih meceva ali mi je uvek bilo cudno sta taj covek kog djavola radi tu.. mnogo puta se desilo da ga prvi put vidim na terenu negde u 70. minutu kad napravi faul

potpuno beskoristan igrac

Djilardinjo je bio sjajan daleke 2004 godine,ali kad to bese? Kako bi rekao moj dragi prijatelj sa tenisa,Nordic,ponekad ga covek stvarnop primeti kad napravi faul u 70.minutu igre.I koj' ce nam takav igrac?

Te fore,proigrace i slicno,to ne postoji nigde vise.U Milanu nije proigrao i ciao zdravo.Ne treba valjda da cekaju jos koju godinu kad mogu lagano da kupe boljeg napadaca?

No,ima li price koga ce da dovedu ovi nasi,ili su resili da ove godine cuvaju pare za bolje dane? :D

Djilardinjo je bio sjajan daleke 2004 godine,ali kad to bese? Kako bi rekao moj dragi prijatelj sa tenisa,Nordic,ponekad ga covek stvarnop primeti kad napravi faul u 70.minutu igre.I koj' ce nam takav igrac?

Te fore,proigrace i slicno,to ne postoji nigde vise.U Milanu nije proigrao i ciao zdravo.Ne treba valjda da cekaju jos koju godinu kad mogu lagano da kupe boljeg napadaca?

No,ima li price koga ce da dovedu ovi nasi,ili su resili da ove godine cuvaju pare za bolje dane? :D
Meni su mnogi pricali da nemam pojma o fudbalu kad sam za Djilardina (dok je bio najbolji strelac lige) pricao da je prosecan igrac za koga igra i zrtvuje se ceo tim Parme, a da u Milanu nece imati te privilegije i ce pokazati da nije nista specijalan igrac ... Koliko sam bio srecan sto ga Juventus nije doveo a imao je priliku ...

Sva sreca po Juve sto ga nije doveo Juve...A velika nesreca sto ga je doveo AC Milan! To je ona fora bila,dovesti mladog napadaca,za narednih 5,6,7 godina.A u stvari,to je uvek macka u dzaku.I to kakva! Jeste,kupili su ga za ne znam,5,6 miliona vise no sto su ga prodali,ali bolje i tako no da su ga zadrzali.

Interesantno,ja sam u Menadzeru '08 uspeo da ga prodam Juveu za 44 miliona,bas sam bio srecan,a ni kod mene se nije pokazao :D :D :D

Hmmmm,koga sada imamo za napadaca? Nesalomivog Pipa,mladog Patoa,evenutalno Palosija...Ako nekog nisam zaboravio na brzinu,treba kupiti bar dva napadaca!Naravno,sem ako opet ne budemo igrali sa jednim napadacem celu sezonu :D

Back