.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
evo i porto izbacen iz LS na godinu dana,zbog skandala sa podmicivanjem sudija......
ma mora milan da uapdne......
forza pirlo !!!!!!!!!!!
forza pirlo !!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova UEFA je paradoks sama po sebi ... Izbace Porto zbog namestanja dve tekme u domacem prvenstvu iz 2003 i 2004, a Milan dobije priliku da igra ...evo i porto izbacen iz LS na godinu dana,zbog skandala sa podmicivanjem sudija......
forza pirlo !!!!!!!!!!!
To mi vise deluje kao Interov stil ... Ako nisu zasluzili da igraju LS (a nisu ove godine) onde nek i ne igraju, nece propasti kao klub ... Milan kao veliki klub ne bi smeo da sad ganja druge i preko zelenog stola dobija ono sto nije zasluzio na terenu ...Znaci jedina sansa da Milan ucestvuje u LS jeste ta da se dokaze da je jedan od 4 bolje plasirana tima u Italiji namestao utakmice i to je to. Ajmo bre Rosoneri, pa ovo je maciji kasalj za vas...pocnite od Intera, imam neki osecaj da su oni namestali, kako bi to sladak osecaj bio...uskratili bi im skudeto i ucestvovanje u LS![]()
FORZA SILVIO![]()
Ova UEFA je paradoks sama po sebi ... Izbace Porto zbog namestanja dve tekme u domacem prvenstvu iz 2003 i 2004, a Milan dobije priliku da igra ...
*Prema Članu 1 pravila Lige Šampiona, klub „ne sme biti uključen u bilo kakvu aktivnost usmerenu ka nameštanju ili uticanju na rezultat meča na nacionalnom ili međunarodnom nivou“.
Walken:Izbace Porto zbog namestanja dve tekme u domacem prvenstvu iz 2003 i 2004, a Milan dobije priliku da igra ...
*Prema Članu 1 pravila Lige Šampiona, klub „ne sme biti uključen u bilo kakvu aktivnost usmerenu ka nameštanju ili uticanju na rezultat meča na nacionalnom ili međunarodnom nivou“.
Napred Milan. Stvarno volim taj tim(malo manje od Arsenala, naravno u inostranstvu). Napunićemo Bajern u to sam siguran, a u prvenstvu, ne znam ako Juve od nekog kiksne(što sumnjam).imamo šanše.Alex.L
JOJ
VIDI VAM OZNAKU/TAG
mafia
![]()
NS GARI:pa nista me to ne cudi od Milana,to su njihove metode prljave...nisu mogli da budu medju prva 4 u kalcu pa sad hoce prevarom kao i prosli put da igraju Ligu sampiona...strasno,znaci ako dopuste Milanu da igra Ligu sampiona to je kraj UEFE...mafijasi obicni