A.C. Milan

Nije steta, sad bar imamo koga da gledamo u kupu UEFA, ne moram da strepim ocu li gledati Rendzers ... Utorkom cemo gledati Ronalda, sredom Messija a cetvrtkom KAku ... Racunajuci i lige, bice sjajnog fudbala tokom cele nedelje ...

@nordic Ma znam ali ne mogu samo tri igraca da cine fudbal...ljudi koji samo zbog njih prate fudbal onda ne vole fudbal vec samo te igrace...meni je to bzv...meni je Teri izmislio svijet za ovu trojicu sveukupno gledano! Mozda on nije toliko atraktivan ali nije nista gori od njih...i nikad to necu moci da priznam!

Ma znam ali ne mogu samo tri igraca da cine fudbal...ljudi koji samo zbog njih prate fudbal onda ne vole fudbal vec samo te igrace...meni je to bzv...meni je Teri izmislio svijet za ovu trojicu sveukupno gledano! Mozda on nije toliko atraktivan ali nije nista gori od njih...i nikad to necu moci da priznam!
Naravno da ta tri igraca ne cine fudbal, ali trenutno odskacu za tri klase od svih ostalih (naravno mislim na ofanzivne igrace) ... Ja fudbal volim da gledam zbog ta tri igraca, zato sto volim ofanzivan i leprsav fudbal, ali ga pratim i zbog ostalih (ukljucujuci i Terija) ... Po tebi je Teri izmislio svet za tu trojcu, ali po meni je Barezi izmislio svet za Terija, ali to je subjektivno misljenje i na tome ne treba niko nikom da zameri ... Naravno da Teri nije nista gori od njih, ali to je nemoguce porediti ... Njih trojcu mozes porediti medjusobno, a Terija mozes sa Vidicem npr. (posle finala sam definitivno ubedjen da su njih dvojca trenutno najbolji odbrambeni na svetu) i nikako se ne moze dokazati da je Teri bolji od Ronalda, kao ni da je Zidan bolji od Maldinija npr.

Naravno da ta tri igraca ne cine fudbal, ali trenutno odskacu za tri klase od svih ostalih (naravno mislim na ofanzivne igrace) ... Ja fudbal volim da gledam zbog ta tri igraca, zato sto volim ofanzivan i leprsav fudbal, ali ga pratim i zbog ostalih (ukljucujuci i Terija) ... Po tebi je Teri izmislio svet za tu trojcu, ali po meni je Barezi izmislio svet za Terija, ali to je subjektivno misljenje i na tome ne treba niko nikom da zameri ... Naravno da Teri nije nista gori od njih, ali to je nemoguce porediti ... Njih trojcu mozes porediti medjusobno, a Terija mozes sa Vidicem npr. (posle finala sam definitivno ubedjen da su njih dvojca trenutno najbolji odbrambeni na svetu) i nikako se ne moze dokazati da je Teri bolji od Ronalda, kao ni da je Zidan bolji od Maldinija npr.

:klap: Walken, ipak si pretjerao ovo za Barezija:D Slazemo se u vecini stvari...samo ne u jednom krucijalnom...ja sam od onih rijetkih koji vole defanzivni fudbal;) Meni je Teri najbolji igrac na svijetu...a ostalima je trenutno Kristijano...rekao bi covjek da sam kontras...ali ustvari uvijek sam volio odbranu;) I samo zbog toga mi je bilo milo sto je Kanavaro dobio Zlatnu loptu...cisto da udari minu igracima koji su ofanzivnih karakteristika:D

:klap: Walken, ipak si pretjerao ovo za Barezija:D Slazemo se u vecini stvari...samo ne u jednom krucijalnom...ja sam od onih rijetkih koji vole defanzivni fudbal;) Meni je Teri najbolji igrac na svijetu...a ostalima je trenutno Kristijano...rekao bi covjek da sam kontras...ali ustvari uvijek sam volio odbranu;) I samo zbog toga mi je bilo milo sto je Kanavaro dobio Zlatnu loptu...cisto da udari minu igracima koji su ofanzivnih karakteristika:D
Ipak sam preterao manje od tebe ... Franco je unikat u fudbalskoj istoriji, jedina mana mu je sto je igrao za Milan ... To sto ti je Teri omiljen ne cini ga najboljim na svetu, kao sto ne cini ni Del Pjera koji je meni jedan od omiljenih ;) ... I meni je milo sto je Kanavaro dobio nagradu, jedan mi je od omiljenih igraca ... Pogresno si me razumeo, volim i ja defanzivan fudbal tj. da se divim umecu Maldinija, Neste, Tirama, ali ipak vise volim da gledam kako Ronaldo dribla (onaj iz Brazila) i daje golove, kao i Ronaldinjo, Messi, Romario, Badjo, Anri, Zidan i ostaloi ... Ipak se fudbal igra za gol vise ...

Ipak sam preterao manje od tebe ... Franco je unikat u fudbalskoj istoriji, jedina mana mu je sto je igrao za Milan ... To sto ti je Teri omiljen ne cini ga najboljim na svetu, kao sto ne cini ni Del Pjera koji je meni jedan od omiljenih ;)

Znao sam da ces ovo da kazes:D ...razumijemo se mi odlicno;)
Bareziju to nije mana(mana mu je ista kao i Del Pjeru):mrgreen:...a Terija ne cini najboljim to sto je moj omiljeni...vec ga njegovi kvaliteti cine barem trenutno najboljim na njegovoj poziciji;) Del Pjeru je mana sto je Italijan(svaku simpatiju prema Italiji, vezano za fudbal, sam izgubio na posljednjem Svjetskom prvenstvu):mrgreen::lol:
Covjek koji Terija ne stavi u prvih 11 ne poznaje fudbal...i tu je kraj debate:mrgreen:
p.s. izvinjavam se sto sam bio malo subjektivan...moglo se to vidjeti i kroz smajlije;) ...ovo je bio malo saljiviji post da ne bismo bili toliko ozbiljni8)

Znao sam da ces ovo da kazes:D ...razumijemo se mi odlicno;)
Bareziju to nije mana(mana mu je ista kao i Del Pjeru):mrgreen:...a Terija ne cini najboljim to sto je moj omiljeni...vec ga njegovi kvaliteti cine barem trenutno najboljim na njegovoj poziciji;) Del Pjeru je mana sto je Italijan(svaku simpatiju prema Italiji, vezano za fudbal, sam izgubio na posljednjem Svjetskom prvenstvu):mrgreen::lol:
Covjek koji Terija ne stavi u prvih 11 ne poznaje fudbal...i tu je kraj debate:mrgreen:
p.s. izvinjavam se sto sam bio malo subjektivan...moglo se to vidjeti i kroz smajlije;) ...ovo je bio malo saljiviji post da ne bismo bili toliko ozbiljni8)
Franco je ipak bio fudbaler bez mane ... Naravno da to to ne cini Terija, a to sam rekao posto mnogi uzimaju upravo to kao glavni kriterijum ... Del Pjerova mana je sto se gadno povredio 98 kad je bio u strasnoj formi ... Teri je po meni vec 3 godine u idealnih 11 na svetu ... Isto kao i Zaneti koji je to vec 10 godina i Bufon od kad je presao u Juve ...

Pregovori oko Ronaldinja i Zambrote

2hztv11.jpg
Prvi čovek Milana Adrijano Galijani otputovao je u petak u Barselonu gde će sa čelnicima katalonskog kluba razgovarati o prelasku Ronaldinja i Zambrote u italijanski tim. "Razgovarali smo o Ronaldinju i Zambroti, ne i o Etou", izjavio je Galijani posle večere s Đoanom Laportom.

Još uvek se ne zna koliko čelnici Barselone traže za Ronaldinja dok je od ranije poznato da je odšteta za Zambrotu dvanaest miliona evra. Italijanski mediji navode da je Milan spreman da izdvoji osam miliona evra pa je neizvesno da li će dve strane postići dogovor.

Ronaldinjo je tokom cele sezone igrao loše, veliki broj utakmica je počeo sa klupe, a već mesecima se u medijima spekuliše o njegovom eventuslnom transferu u Milan.

Back