A.C. Milan

znam da je bilo ironično , al' ja znam da sam ja u pravu.. tako da ti je to bravo munjo glupo.. :P

u pravu si ;)

ontopic: Ovo nikako ne bi valjalo...

Ako je jedina mogucnost da Ronaldinjo dodje u Milan ta da Kaka ili Seedorf napuste San Siro, onda ja na to nikako ne bih pristao. Ipak su to dve legende a Roni je zvezda padalica :(

Malopre sam procitao da se Milan raspituje i za Nistelroja :thumbdown:

u pravu si ;)

ontopic: Ovo nikako ne bi valjalo...

Ako je jedina mogucnost da Ronaldinjo dodje u Milan ta da Kaka ili Seedorf napuste San Siro, onda ja na to nikako ne bih pristao. Ipak su to dve legende a Roni je zvezda padalica :(

Malopre sam procitao da se Milan raspituje i za Nistelroja :thumbdown:

ma to je nemogutje .:cry:..kaka netje otitji iz milana,pogotovo ne u shugavi real.....

sem toga,shta je to odjednom?! dosad je bila pricha da tje ronaldinho dotji i da tje on i ronaldinho super saradjivati......tako da-ovi hrvati su "malo" pogreshili.......

p.s. a kao tretje kaka nije dobio moj pristanak :mrgreen: shta bih ja onda radila???
nastavila da gledam calcio i navijam za milan,a on u madridu....kako da ne....

KAKA':
"Concerning what's being said about Gattuso possibly leaving, I think Rino won't leave Milan because he is a symbol of this team, a lot of things can happen of course, but I believe there is no Milan without the Champions League and there is no Milan without Gattuso.

Ronaldinho? We've often played together with the national side. At the 2006 World Cup we didn't do very well for various reasons, but on other occasions we've shown we can play well together. Lately I haven't heard of him, the last time I saw him was in November with the national team for the qualifying games.

Certainly I would like to participate to the Olympics, but if Milan have to play the Champions League preliminaries we'll have to see. It depends on Milan, what the club will decide and everything depends on this last part of the season. If there is the possibility, I would go there with pleasure.

Shevchenko? Here at Milan we have fond memories of him and personally I would be happy if he came back. He hasn't played for two years, if he came back we'd have to understand his motivation, but I don't think there would be any problems with my team mates."

Ako dolazak zubatog znaci odlazak Kake ili Sedorfa onda sam APSOLUTNO protiv toga!
To sam i ja vec rekao. Njegov dolazak bi imao efekta tek onda kada bi se uigrao na sredini sa ovom dvojicom, u suprotnom ne bi predstavljao nikakvo pojacanje. Milan pregovara sa Flaminijem, Freyom, Nistelrojom...ja sam i dalje za Benzemu i Drogbu u spicu al izgleda slaba vajda od toga :(

Cak i Del Piero?
Alex znaci Juveu isto sto i Maldini Milanu... On je ikona kluba, najlojalniji igrac u istoriji kluba, i doneo nam je mnogo trofeja i 4x je doveo Juve do finala LS (nazalost samo jedno osvojio), ali Alex ima 34 godine i mada i dalje igra kao da ima 23, ja bih ga na terenu ipak zamenio za Ronaldinja, sto ne ne znaci da bih ga oterao iz kluba...

Milan i Barselona bez dogovora

Potpredsednik aktulenog evropskog fudbalskog šampiona Milana Adriano Galijani izjavio je da taj klub nije uspeo da se dogovori sa Upravom španske Barselone oko obeštećenja za transfer brazilskog internacionalca Ronaldinja.

"Poslednji put smo razgovarali u subotu i nismo se dogovorili oko cene. Ronaldinjo, kako se stvari trenutno razvijaju, neće preći u naš klub. Verujem da ćemo, ipak, za sledeću sezonu uspeti da angažujemo jednog vrhunskog gogletera", kazao je Galijani.

Novinar Gazeta delo sporta podseća da je početkom prošle nedelje objavljeno da Milan Barseloni nudi 23 miliona evra za Ronaldinjov transfer, kao i da je predsednik katalonskog kluba Đoan Laporta tada najavio da će tražiti značajno veću sumu.

Galijani je potrvdio i da će Uprava ‘rosonera’ nastojati da u klub vrati napadača Čelsija, Ukrajinca Andreja Ševčenka.
Neobicno se radujem ne dolasku zubatog. Verovatno zbog toga sto Kaka i Seedorf sigurno ostaju :super:

Milan i onako ima najjaci vezni red na svetu:
Gatuso, Pirlo, Seedorf i Kaka cine najbolju vezu napada i odbrane ;)

Medjutim nama su potrebni napadaci...kad kazem napadac mislim na sve osim na starce od preko 30 godina. Ovde pre svega ukljucujem i Shevu koji ne zasluzuje povratak na San Siro ni po formi ni po ponasanju ;) Prvi pik je Benzema uz naravno Borijela koji je vec nas.

Voleo bih da vidim Kvarezmu u Milanu :roll:

Johnny_taraba_9:
Medjutim nama su potrebni napadaci...kad kazem napadac mislim na sve osim na starce od preko 30 godina. Ovde pre svega ukljucujem i Shevu koji ne zasluzuje povratak na San Siro ni po formi ni po ponasanju Prvi pik je Benzema uz naravno Borijela koji je vec nas.

I dva beka bi nam dobro dosla da ne gledam vise Favallija, Maldinija, Odda i Cafua na tim pozicijama.

Neobicno se radujem ne dolasku zubatog. Verovatno zbog toga sto Kaka i Seedorf sigurno ostaju :super:

Milan i onako ima najjaci vezni red na svetu:
Gatuso, Pirlo, Seedorf i Kaka cine najbolju vezu napada i odbrane ;)

Medjutim nama su potrebni napadaci...kad kazem napadac mislim na sve osim na starce od preko 30 godina. Ovde pre svega ukljucujem i Shevu koji ne zasluzuje povratak na San Siro ni po formi ni po ponasanju ;) Prvi pik je Benzema uz naravno Borijela koji je vec nas.

Voleo bih da vidim Kvarezmu u Milanu :roll:
da , da milan ima sve najjace :roll:

eee sta bi vi bez kake

Back