A.C. Milan

Pa nije bas da su pisljiva, ipak je Milan pod vecim pritiskom igranja LS od Firence, a imaju i tezi raspored... Bilo bi zanimljivo da Inter overi titulu sad u nedelju protiv Milana....

Mene je Milan navikao da igra najbolje kada je to najpotrebnije, uostalom kvalitetniji smo od Viole barem duplo a iskustvu da i ne pominjem. Cini mi se da je mladost jedina Violina prednost sto ja svakako postujem ali zarad Italijanskog fudbala je takodje bolje da Milan ucestvuje i da zajednickim snagama sa Interom, Juveom i Romom prekine ovu dosadnu LS sa ostrvskim klubovima u polufinalu. Ne kazem da zabari igraju atraktivnije ali ipak im je mesto u zavrsnici ovog elitnog takmicenja koje bi tako dobilo posebnu draz.

I da...ocekujem sigurnu pobedu u (po meni) najvecem gradskom derbiju na svetu :D

02-03_milan-inter_cl2.jpg

vs.

Logo_inter-1.gif

veliki mech za milan,ali pobeditjemo.....

tako je kristina......pobjedili smo!
ale.........stvarno prvo poluvrijeme smo ih ubili, i 20-tak minuta drugog....onda kad smo dali gol za 2:0 , povukli smo se, onda je inter napadao i dao gol, ali ipak pobjeda je nasa!;):mrgreen:;)
imamo bod vishe od fiorentine.............ako ovako ostane u ligu shampiona smo!

Dobro me iznervirase poslednjih 15 minuta. Kad bi svaku utakmicu odigrali onako ozbiljno kao sto su do 75. minuta niko im nista ne bi mogao u LS a kamoli u Kalcu. Samo da ne zaseru u ove dve preostale utakmice i sledece sezone se vracamo po pehar sa ushima. FORZA MILAN.

Dobro me iznervirase poslednjih 15 minuta. Kad bi svaku utakmicu odigrali onako ozbiljno kao sto su do 75. minuta niko im nista ne bi mogao u LS a kamoli u Kalcu. Samo da ne zaseru u ove dve preostale utakmice i sledece sezone se vracamo po pehar sa ushima. FORZA MILAN.
MA nije MIlan odigrao nista posebno nego su ovi bili ocajni ... Uopste nije bilo sansi na utakmici, i samo nek igraju tako i jedni i drugi ... Jedino je Kaka odigrao kako treba, a Inzagi u svom stilu dao gol (drugi odrade sav posao a on samo podmetne glavu) ...

A sledece sezone se i Juventus bori za pehar za usima ... Nije to to bez Stare Dame

Matthieu Flamini napustio Arsenal i otišao u Milan

Nakon utakmice protiv Evertona u nedjelju Matthiu Flamini je suigrače obavijestio da odlazi u Milan. Pozdravio se s njima i otišao na Heathrow. Krenuo je u Italiju, u Milanu, gdje su u ponedjeljak ujutro na rasporedu detaljni medicinski pregledi.

- Ako bude sve u redu na pregledima, Flamini će postati igrač Milana. Potpisat će za nas na sljedeće četiri godine - rekao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani.

Kako je došao, tako je Flamini i otišao iz sjevernog Londona. Stigao je 2004. iz Marseillea kao slobodan igrač, a u jednakom statusu odlazi i iz Arsenala. Arsene Wenger mu je dao rok da odluči hoće li potpisati novi ugovor ili otići. Taj rok istekao je u nedjelju. Flamini je odlučio da je Milan njegova budućnost.

Flamini, koji dolazi kao slobodan igrac, je jedan od 6 defanzivnih vezista. Tu su Pirlo (koji nije klasican DMF ali ipak se tako vodi), Gatuso, Broki, Ambrosini i Emerson. Vidite i sami da nam igrac njegovog profila uopste nije potreban. Uprava nastavlja sa katastrofalnim odlukama, nakon izjave da nam Ronaldinjo nije potreban dovedeno je ovo defanzivno govedo. Razumeo bih ja da su dovedeni extra igraci tipa Essien, Vieira, Anderson...dokle vise!!!

Flamini, koji dolazi kao slobodan igrac, je jedan od 6 defanzivnih vezista. Tu su Pirlo (koji nije klasican DMF ali ipak se tako vodi), Gatuso, Broki, Ambrosini i Emerson. Vidite i sami da nam igrac njegovog profila uopste nije potreban. Uprava nastavlja sa katastrofalnim odlukama, nakon izjave da nam Ronaldinjo nije potreban dovedeno je ovo defanzivno govedo. Razumeo bih ja da su dovedeni extra igraci tipa Essien, Vieira, Anderson...dokle vise!!!

defanzivno govedo....xaxaxaxaxa.........slazem se za essiena.....;) mada,jeka i sara to ne bi dozvolile....

Zamerate mi na optimizmu, stvarno ste fush! ;)

Forza Doria
flag.gif

Na optimizmu ne bih zamerio nikome, pa ni neroazurima...jedino ti zameram sto si podcenio najtrofejniji svetski klub :D

Svaka cast Dorii, voleo bih da vidim i jaku Doriu i Violu i Lazio i Romu i Inter i Juve i Udine i Palermo i...voleo bih tako da Calcio opet bude najjaci na svetu tako bi Milanove titule dobijale posebnu draz. Kroz max 2 sezone ove moje zelje ce se pretvoriti u stvarnost.

defanzivno govedo....xaxaxaxaxa.........slazem se za essiena.....;) mada,jeka i sara to ne bi dozvolile....

Na optimizmu ne bih zamerio nikome, pa ni neroazurima...jedino ti zameram sto si podcenio najtrofejniji svetski klub :D

Svaka cast Dorii, voleo bih da vidim i jaku Doriu i Violu i Lazio i Romu i Inter i Juve i Udine i Palermo i...voleo bih tako da Calcio opet bude najjaci na svetu tako bi Milanove titule dobijale posebnu draz. Kroz max 2 sezone ove moje zelje ce se pretvoriti u stvarnost.
naravno da ne bi.
essien nije dovoljno star da pređe u Milan :mrgreen:
Johnny duhovit si mi ti :lol: ...Bundesliga je sada prilično jača od Kalča...trebaće najmanje 2 godine da se Kalčo vrati na svoje

naravno da ne bi.
essien nije dovoljno star da pređe u Milan :mrgreen:
Johnny duhovit si mi ti :lol: ...Bundesliga je sada prilično jača od Kalča...trebaće najmanje 2 godine da se Kalčo vrati na svoje

Ajde da si rekla Premier liga pa da te razumem, ali Bundes...stvarno nema smisla ! Pa oni osim Bayerna, Verdera i Salkea nemaju ekipe koje bi se dostojno suprotstavile Milanu, Interu, Juveu, Romi, Violi...Calcio je i sada za klasu bolji od Svaba :D

Johnny_taraba_9:

Ovaj nam STVARNO nije potreban dok Ronaldinjo moze, ali kao sto rekoh ako njegov dolazak znaci odlazak kake ili seedorfa onda sam 101% protiv toga!

Ajde da si rekla Premier liga pa da te razumem, ali Bundes...stvarno nema smisla ! Pa oni osim Bayerna, Verdera i Salkea nemaju ekipe koje bi se dostojno suprotstavile Milanu, Interu, Juveu, Romi, Violi...Calcio je i sada za klasu bolji od Svaba :D
Danasnja Premier liga je bila triput slabija od Kalca pre deset 9-10 godina ... Tada se cak 7 timova u Kalcu borilo za Skudeto, i sada im nece trebati dve, nego minimum 5 godina da ponovo budu ako ne jaci, onda bar u rangu Primere i Premier lige...

Back