AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
znam da je bilo ironično , al' ja znam da sam ja u pravu.. tako da ti je to bravo munjo glupo..Pa to "Bravo munjo" je bilo ironicno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da je bilo ironično , al' ja znam da sam ja u pravu.. tako da ti je to bravo munjo glupo..Pa to "Bravo munjo" je bilo ironicno.
znam da je bilo ironično , al' ja znam da sam ja u pravu.. tako da ti je to bravo munjo glupo..![]()
u pravu si
ontopic: Ovo nikako ne bi valjalo...
Ako je jedina mogucnost da Ronaldinjo dodje u Milan ta da Kaka ili Seedorf napuste San Siro, onda ja na to nikako ne bih pristao. Ipak su to dve legende a Roni je zvezda padalica
Malopre sam procitao da se Milan raspituje i za Nistelroja![]()
5-1 zavrseno (Kaka 3x, Inzagi i Pato)... Nisam gledao tekmu, al brat mi rekao (inace navija za Juve) da su bili penali...HT Milan - Regina 2:1
8' [1 - 0] Kaka (pen.)
34' [2 - 0] Kaka (pen.)
![]()
Jedva cekam da vidim pregled, bas me zanima da li su jedanaesterci zasluzeno dosudjeni![]()
Walken:Ma nek zubati dodje u Juve, a u drugom smeru moze ici bilo ko sem Buffona...
To sam i ja vec rekao. Njegov dolazak bi imao efekta tek onda kada bi se uigrao na sredini sa ovom dvojicom, u suprotnom ne bi predstavljao nikakvo pojacanje. Milan pregovara sa Flaminijem, Freyom, Nistelrojom...ja sam i dalje za Benzemu i Drogbu u spicu al izgleda slaba vajda od togaAko dolazak zubatog znaci odlazak Kake ili Sedorfa onda sam APSOLUTNO protiv toga!
Pa sto da ne ...?Cak i Del Piero?
Ma nema sanse da bufon ode iz juventusaMa nek zubati dodje u Juve, a u drugom smeru moze ici bilo ko sem Buffona...
Alex znaci Juveu isto sto i Maldini Milanu... On je ikona kluba, najlojalniji igrac u istoriji kluba, i doneo nam je mnogo trofeja i 4x je doveo Juve do finala LS (nazalost samo jedno osvojio), ali Alex ima 34 godine i mada i dalje igra kao da ima 23, ja bih ga na terenu ipak zamenio za Ronaldinja, sto ne ne znaci da bih ga oterao iz kluba...Cak i Del Piero?
Neobicno se radujem ne dolasku zubatog. Verovatno zbog toga sto Kaka i Seedorf sigurno ostajuMilan i Barselona bez dogovora
Potpredsednik aktulenog evropskog fudbalskog šampiona Milana Adriano Galijani izjavio je da taj klub nije uspeo da se dogovori sa Upravom španske Barselone oko obeštećenja za transfer brazilskog internacionalca Ronaldinja.
"Poslednji put smo razgovarali u subotu i nismo se dogovorili oko cene. Ronaldinjo, kako se stvari trenutno razvijaju, neće preći u naš klub. Verujem da ćemo, ipak, za sledeću sezonu uspeti da angažujemo jednog vrhunskog gogletera", kazao je Galijani.
Novinar Gazeta delo sporta podseća da je početkom prošle nedelje objavljeno da Milan Barseloni nudi 23 miliona evra za Ronaldinjov transfer, kao i da je predsednik katalonskog kluba Đoan Laporta tada najavio da će tražiti značajno veću sumu.
Galijani je potrvdio i da će Uprava ‘rosonera’ nastojati da u klub vrati napadača Čelsija, Ukrajinca Andreja Ševčenka.
Johnny_taraba_9:Medjutim nama su potrebni napadaci...kad kazem napadac mislim na sve osim na starce od preko 30 godina. Ovde pre svega ukljucujem i Shevu koji ne zasluzuje povratak na San Siro ni po formi ni po ponasanju Prvi pik je Benzema uz naravno Borijela koji je vec nas.
da , da milan ima sve najjaceNeobicno se radujem ne dolasku zubatog. Verovatno zbog toga sto Kaka i Seedorf sigurno ostaju
Milan i onako ima najjaci vezni red na svetu:
Gatuso, Pirlo, Seedorf i Kaka cine najbolju vezu napada i odbrane
Medjutim nama su potrebni napadaci...kad kazem napadac mislim na sve osim na starce od preko 30 godina. Ovde pre svega ukljucujem i Shevu koji ne zasluzuje povratak na San Siro ni po formi ni po ponasanjuPrvi pik je Benzema uz naravno Borijela koji je vec nas.
Voleo bih da vidim Kvarezmu u Milanu![]()
I dva beka bi nam dobro dosla da ne gledam vise Favallija, Maldinija, Odda i Cafua na tim pozicijama.
Johnny_taraba_9:Jankulovski je dobar
AllEyesOnMe:eee sta bi vi bez kake