A.C. Milan

- Srećan sam u Milanu, ali ako jednog dana budem morao da odem volio bih da igram u nekom drugom velikom evropskom klubu. A najveći evropski klubovi su u Englekoj, Italiji i Španiji. Svuda se igra dobro, ali svuda se igra i različito - kazao je Kaka, priznavši da mu najviše prija španski stil fudbala.
- U Španiji se igra slično kao u Brazilu. Tehnički fudbal, sa mnogo lopte na zemlji, sa mnogo strasti. Na španskim stadionima uvijek je sunce, baš kao u Brazilu, a to nije zanemarljivo.
hehehehe

Milan ce igrati LS iako ne bude medju prva 4 u Serii A

AC Milan je po svemu sudeci neunistiv. Na nedavno zavrsenoj konferenciji za stampu Adriano Galijani i Silvio Berlusconu su izjavili kako bi AC Milan trebao nastupiti u UEFA CL iako ne zauzme mesto medju prva 4 kluba u Serii A.

Naime, Milan bi dobio dozvolu da nastupi u LS ali od 1. kruga kvalifikacije jer se radi o ljubilarnoj godini postojanja LS i UEFA ne zeli da najuspesniji klub ovoga veka u Evropskim takmicenjima propusti jubilej.

Ja nisam mogao da verujem kad sam ovo procitao danas u novinama. Svaka cast Milanovoj upravi ako su se oni umesali u ovo. Znaci sledece sezone ce Italijani, verovatno, imati 5 predstavnika u LS :)

Milan ce igrati LS iako ne bude medju prva 4 u Serii A

AC Milan je po svemu sudeci neunistiv. Na nedavno zavrsenoj konferenciji za stampu Adriano Galijani i Silvio Berlusconu su izjavili kako bi AC Milan trebao nastupiti u UEFA CL iako ne zauzme mesto medju prva 4 kluba u Serii A.

Naime, Milan bi dobio dozvolu da nastupi u LS ali od 1. kruga kvalifikacije jer se radi o ljubilarnoj godini postojanja LS i UEFA ne zeli da najuspesniji klub ovoga veka u Evropskim takmicenjima propusti jubilej.

Kako ce uopste da sprovedu ovo? Ako bi Italijani imali 5 predstavnika onda bi UEFA morala da izbaci neki klub iz prvog kola kvalifikacija. A verovatno ce da ubace Milan umesto prvaka Albanije posto je, cini mi se, njihov fudbalski savez suspendovan iz svih takmicenja.

Jes da mnogo volim Milan,ali ovo je previse! Pa stvarno na sta to lici?Sta sad,Milan je mogao da zavrsi kao 12 na tabelo i da opet igra Ligu Sampiona?Ma daaaaaaaaj....

S'druge strane,sezona jos nije zavrsena!Svasta je moguce,zar ne?

Inace,pre neki dan u Blicu bilo istrazivanje kako matorci iz Milana jos dobro igraju,tj.nekolicina njih,misleci pre svih na Maldinija i Pipa Inzagija. A ono sto je rekao dal kondicioni trener ili fizioterapeut reprezentacije je toliko jednostavno da sam sve ono mogao i ja da vam kazem,uz konstataciju da "igrac ipak mora da zavrsi karijeru izmedju 35 i 40 godine." Ma nemoj,a mi to nismo znali...

Kako ce uopste da sprovedu ovo? Ako bi Italijani imali 5 predstavnika onda bi UEFA morala da izbaci neki klub iz prvog kola kvalifikacija. A verovatno ce da ubace Milan umesto prvaka Albanije posto je, cini mi se, njihov fudbalski savez suspendovan iz svih takmicenja.

Milo mi je to sto cujem za Albaniju ali zaista nisam upucen. Verovatno ce biti nesto slicno kao kada su i Liverpulu dozvolili da ucestvuje iako je bio 5. u Engleskoj. Po meni ovo zaista nije fer ali ja nemam nista protiv. LS sa i bez Milana nije ista, i to UEFA vrlo dobro zna ;)

Milo mi je to sto cujem za Albaniju ali zaista nisam upucen. Verovatno ce biti nesto slicno kao kada su i Liverpulu dozvolili da ucestvuje iako je bio 5. u Engleskoj. Po meni ovo zaista nije fer ali ja nemam nista protiv. LS sa i bez Milana nije ista, i to UEFA vrlo dobro zna ;)

sinovac,Liverpool je te sezone OSVOJIO LS tako da taj klub zaobidji... ne secam se da sam vas nesto video na terenu juce ili veceras tako da se ipak borite da budete cetvrti

ja kapiram da je mafija jaka stvar i da je Berluskoni veoma mocan ali ovo bi bilo previse. gledacete vi ligu sampiona na TV-u

AC MILAN je najtrofejniji evropski klub za razliku od Liverpula (kada racunamo internacionalne trofeje, ima ih 19 tj. najvise na svetu) i sasvim je logicno da najuspesniji klub obelezi jubilej UEFA-e :)

Mnogima se to ne svidja ali ja tu ne vidim nista lose, cak je i logicno :)

A Liverpulu bi bilo bolje da uradi nesto u ovom novom milenijumu u prvenstvu, od stare slave se ne zivi :D

@AllEyesOnMe & Johnny Vi ste bas za*ebanti:lol: ...ne znam jesam li gdje pominjao na ovom forumu ali kad sam bio bas mali svidjali su mi se Arsenal i Milan(zbog Savicevica i Desaija) ali jedini tim koji mi je stvarno u srcu je Celzi i to traje vec 10 godina(pratio sam Desaija a onda poceo stalno da pratim Celzi...pa je dosao Teri...i tako dalje)...
Zato nemojte da me dirate po tom pitanju;)
A ti Niksicaninu...nijesam primjetio da si se igdje izjasnio za koga navijas...cak sam mislio da si navijac Real Madrida...;-)
Generalno su mi mili mali klubovi kao Betis ili Sampdorija ili Frankfurt(nijesam nikad pretjerano gotivio velikane)...
Imao sam samo srecu da Celzi dobije bogate vlasnike:smile:

@AllEyesOnMe & Johnny Vi ste bas za*ebanti:lol: ...ne znam jesam li gdje pominjao na ovom forumu ali kad sam bio bas mali svidjali su mi se Arsenal i Milan(zbog Savicevica i Desaija) ali jedini tim koji mi je stvarno u srcu je Celzi i to traje vec 10 godina(pratio sam Desaija a onda poceo stalno da pratim Celzi...pa je dosao Teri...i tako dalje)...
A ti Niksicaninu...nijesam primjetio da si se igdje izjasnio za koga navijas...cak sam mislio da si navijac Real Madrida...;-)
Generalno su mi mili mali klubovi kao Betis ili Sampdorija ili Frankfurt(nijesam nikad pretjerano gotivio velikane)...

ma ok ;-) svidjao se meni real 2000./1. sad mi je svejedno..u stvari u spaniji real/valensija/barselona , svejedno mi je ko dobija , kako kad mi dune tako navijam :mrgreen:
to isto vazi i za englesku , liverpool/chelsea/manUtd/arsenal

ali zato italija : :: : : : .... tu je JUVE.. Milan ne podnosim , prvenstveno zbog Šofra, valjda me razumijes :D

vidi i ja sam mislila da navija za Real.
ne mozes im objasniti da si navijao za celzi prije Rusa.
a kad navijaju za ac milan...mi im ne smijemo reci ''navijate za njih jer su osvojili najvise LS-ova'' :|

Back