AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Hehe pa nijesu valjda na to spali!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AEOM...Hehe pa nijesu valjda na to spali!!![]()
Za koga stigne![]()
Pa *** ja makar navijam za juve otkad pratim italijansku , a ti za chelsea zadnje 2-3 godine otkad ga je abramovic kupio![]()
Milan ce igrati LS iako ne bude medju prva 4 u Serii A
AC Milan je po svemu sudeci neunistiv. Na nedavno zavrsenoj konferenciji za stampu Adriano Galijani i Silvio Berlusconu su izjavili kako bi AC Milan trebao nastupiti u UEFA CL iako ne zauzme mesto medju prva 4 kluba u Serii A.
Naime, Milan bi dobio dozvolu da nastupi u LS ali od 1. kruga kvalifikacije jer se radi o ljubilarnoj godini postojanja LS i UEFA ne zeli da najuspesniji klub ovoga veka u Evropskim takmicenjima propusti jubilej.
UEFA mafijozna...Ja nisam mogao da verujem kad sam ovo procitao danas u novinama. Svaka cast Milanovoj upravi ako su se oni umesali u ovo. Znaci sledece sezone ce Italijani, verovatno, imati 5 predstavnika u LS![]()
Ja nisam mogao da verujem kad sam ovo procitao danas u novinama. Svaka cast Milanovoj upravi ako su se oni umesali u ovo. Znaci sledece sezone ce Italijani, verovatno, imati 5 predstavnika u LS![]()
Milan ce igrati LS iako ne bude medju prva 4 u Serii A
AC Milan je po svemu sudeci neunistiv. Na nedavno zavrsenoj konferenciji za stampu Adriano Galijani i Silvio Berlusconu su izjavili kako bi AC Milan trebao nastupiti u UEFA CL iako ne zauzme mesto medju prva 4 kluba u Serii A.
Naime, Milan bi dobio dozvolu da nastupi u LS ali od 1. kruga kvalifikacije jer se radi o ljubilarnoj godini postojanja LS i UEFA ne zeli da najuspesniji klub ovoga veka u Evropskim takmicenjima propusti jubilej.
Kako ce uopste da sprovedu ovo? Ako bi Italijani imali 5 predstavnika onda bi UEFA morala da izbaci neki klub iz prvog kola kvalifikacija. A verovatno ce da ubace Milan umesto prvaka Albanije posto je, cini mi se, njihov fudbalski savez suspendovan iz svih takmicenja.
Milo mi je to sto cujem za Albaniju ali zaista nisam upucen. Verovatno ce biti nesto slicno kao kada su i Liverpulu dozvolili da ucestvuje iako je bio 5. u Engleskoj. Po meni ovo zaista nije fer ali ja nemam nista protiv. LS sa i bez Milana nije ista, i to UEFA vrlo dobro zna![]()
@AllEyesOnMe & Johnny Vi ste bas za*ebanti...ne znam jesam li gdje pominjao na ovom forumu ali kad sam bio bas mali svidjali su mi se Arsenal i Milan(zbog Savicevica i Desaija) ali jedini tim koji mi je stvarno u srcu je Celzi i to traje vec 10 godina(pratio sam Desaija a onda poceo stalno da pratim Celzi...pa je dosao Teri...i tako dalje)...
Zato nemojte da me dirate po tom pitanju![]()
A ti Niksicaninu...nijesam primjetio da si se igdje izjasnio za koga navijas...cak sam mislio da si navijac Real Madrida...;-)
Generalno su mi mili mali klubovi kao Betis ili Sampdorija ili Frankfurt(nijesam nikad pretjerano gotivio velikane)...
Imao sam samo srecu da Celzi dobije bogate vlasnike:smile:
vidi i ja sam mislila da navija za Real.@AllEyesOnMe & Johnny Vi ste bas za*ebanti...ne znam jesam li gdje pominjao na ovom forumu ali kad sam bio bas mali svidjali su mi se Arsenal i Milan(zbog Savicevica i Desaija) ali jedini tim koji mi je stvarno u srcu je Celzi i to traje vec 10 godina(pratio sam Desaija a onda poceo stalno da pratim Celzi...pa je dosao Teri...i tako dalje)...
Zato nemojte da me dirate po tom pitanju![]()
A ti Niksicaninu...nijesam primjetio da si se igdje izjasnio za koga navijas...cak sam mislio da si navijac Real Madrida...;-)
Generalno su mi mili mali klubovi kao Betis ili Sampdorija ili Frankfurt(nijesam nikad pretjerano gotivio velikane)...
Imao sam samo srecu da Celzi dobije bogate vlasnike:smile:
al' ne bi me cudilo da "proradi" u Milanu .. Kao i na pr. ronaldinho ako predjeNeka ide. Ionako nema koristi od njega.