A.C. Milan

Cestitam majstore! Zelim ti da sto duze ostanes u Milanu i da nam doneses pregrst trofeja :)
Skoro da sam zaboravio kako izgleda osvojiti Kalco tako da bih vise voleo da sledece godine osvojimo Calcio, a izgleda da ce nam to biti i glavni cilj posto cemo LS tesko izboriti. Bilo kako bilo, Kup Uefa je nas :lol: , samo me brine Kalco...bas sam ga se uzeleo :think:

Evo majstora sa miljenicom u rukama :

;)

mislim da zasluzuje "par" slichica..........:D
16578kaka.jpg

KakaAP_468x702.jpg

p1-wp-pl-Kaka-v4.jpg

eh,sretjni dani....................:cry:
kaka_trophy.jpg

eh bas fino....Ako mi neko objasni kako s postavljaju slike,i ja cu postaviti jednu,ali ekskluzivnu...Kaka i ja!!! A da mogu da se postave video klipovi,stavio bih i snimak Pirlo i ja u prici :D :D :D

A da,iance za neobavestene,nasa ekipa NIKAD nije osvojila Kup UEFA!!!!! Tako da mozda i nije pametno da igramo ovaj Kup,nego da nas UEFA na kvarno ubaci u LS ;)

Taman da nasim vetrinama dodamo i taj trofej :D

Uvek treba stvari posmatrati sa pozitivne strane, eto na primer sledece sezone nam se pruza prilika da osvojimo jedini trofej koji nam nedostaje a to je trofej Kupa Uefa :D . Zvirojedi ce reci da se tesimo, ali neka oni gledaju svoja posla jer je Milan institucija i uzor svima njima (kapa dole Realu na osvojenih 9. trofeja ali znamo da prakticno prva 4. nemaju gotovo nikakvu tezinu :roll: ).

p.s. Samo mene brine Anceloti...mislim da on ipak nije pravi covek za nas. Voleo bih da vrbujemo Murinja, on je po meni savrsen za nas. Kontraverzni strucnjak na kormilu Milana - SAVRSENO se uklapa :)

p.s.2 ja koristim ovaj sajt za upload slika www.xs.to
obelezis dole ono "I accept...bla bla bla", ides na "BROWSE" i nadjes sliku koju hoces da uploadujes. Onda odes na upload i sacekas da ti se pojave neke sifre koje kopiras u tekst i one ti predstavljaju sliku :)

ma to je nemogutje .:cry:..kaka netje otitji iz milana,pogotovo ne u shugavi real.....

1 - Zasto je Real "shugav" ? I opet , zasto Milan nije ?

shta bih ja onda radila???
nastavila da gledam calcio i navijam za milan,a on u madridu....kako da ne....

2 - U ove 2 recenice se vidi kakav si navijac :roll: . Navijac navija za klub koji voli ma ko dosao da igra za isti , i ma ko od njegovih ljubimaca otisao iz kluba . I kad njegov tim pobedjuje , i kad gubi , UVEK je uz klub , i u dobru i u zlu .
I jos nesto me interesuje - kad bi Kaka otisao u "shugavi" Real , da li bi navijala za Milan ili bi navijala za "shugavi" Real jer Kaka tamo igra ?

Molim te da mi odgovoris na ova 3 pitanja ( 2 pitanja pod stavkom 1 , i jedno pod stavkom 2 ) , interesuje me tvoje misljenje .

1 - Zasto je Real "shugav" ? I opet , zasto Milan nije ?

2 - U ove 2 recenice se vidi kakav si navijac :roll: . Navijac navija za klub koji voli ma ko dosao da igra za isti , i ma ko od njegovih ljubimaca otisao iz kluba . I kad njegov tim pobedjuje , i kad gubi , UVEK je uz klub , i u dobru i u zlu .
I jos nesto me interesuje - kad bi Kaka otisao u "shugavi" Real , da li bi navijala za Milan ili bi navijala za "shugavi" Real jer Kaka tamo igra ?

Molim te da mi odgovoris na ova 3 pitanja ( 2 pitanja pod stavkom 1 , i jedno pod stavkom 2 ) , interesuje me tvoje misljenje .

e ovako......real je shugav,u tom smislu shto tamo igraju samo najplatjeniji igrachi....a za milan-e pa iskreno,pochela sam da navijam za njega pre dve godine,i to zbog kake,ali onda sam uvidela da su svi simpatichni...za real nikada netju navijati makar i kaka preshao (iako se to nikada netje desiti).....ostajem uz milan,a onaj post je bio chisto shala,ali poshto nisi upoznat koliko volim kaku,nemoj mi ubudutje postavljati ovakva pitanja.:roll:

Da real jeste veliki klub ali prvoh 5 titula lige sampiona osvoio je kada je liga sampion osnovana!!!?Pa sad kao ima naj vise titula i nja bolji je!
Dok je milan svoih 5 titula osvoio u zadnjih 15 godina sto je izuzetan uspeh!?

Viola je odigrala nereseno sa Doriom :D :super:

Sanse Milana naglo rastu...sta mislite da li cemo uspeti?
Danas je opet blistao Inzagi, stvarno se divim tom coveku. Za one koji ne znaju reci cu da je Pipo zabelezio het-trik :D

FORZA MILAN :D

Back