AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Bogami,bez Kake ne bi mogli da izbore ni Inter Toto kup.

pa nije bas tako , ali kaka' im mnogo znachi.... 28,43% ekipe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami,bez Kake ne bi mogli da izbore ni Inter Toto kup.
pa u pravu si ti , sidorf je najvazniji igracNe lupetajte svega vam...
mozde je i najbolje za njega da ostane tamo.. ne znam bas bili mu lezala spanija il' engleska.KAKA, SRETJAN RODJENDAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zauvek nam ostao u Milanu ........( duze chak i od Maldinija)
A da,iance za neobavestene,nasa ekipa NIKAD nije osvojila Kup UEFA!!!!! Tako da mozda i nije pametno da igramo ovaj Kup,nego da nas UEFA na kvarno ubaci u LS![]()
ma to je nemogutje ...kaka netje otitji iz milana,pogotovo ne u shugavi real.....
shta bih ja onda radila???
nastavila da gledam calcio i navijam za milan,a on u madridu....kako da ne....
1 - Zasto je Real "shugav" ? I opet , zasto Milan nije ?
2 - U ove 2 recenice se vidi kakav si navijac. Navijac navija za klub koji voli ma ko dosao da igra za isti , i ma ko od njegovih ljubimaca otisao iz kluba . I kad njegov tim pobedjuje , i kad gubi , UVEK je uz klub , i u dobru i u zlu .
I jos nesto me interesuje - kad bi Kaka otisao u "shugavi" Real , da li bi navijala za Milan ili bi navijala za "shugavi" Real jer Kaka tamo igra ?
Molim te da mi odgovoris na ova 3 pitanja ( 2 pitanja pod stavkom 1 , i jedno pod stavkom 2 ) , interesuje me tvoje misljenje .
ASDS:Da real jeste veliki klub ali prvoh 5 titula lige sampiona osvoio je kada je liga sampion osnovana!!!?Pa sad kao ima naj vise titula i nja bolji je!
e ovako......real je shugav,u tom smislu shto tamo igraju samo najplatjeniji igrachi....
...za real nikada netju navijati makar i kaka preshao (iako se to nikada netje desiti)...
Zanimljiva definicija "shugavosti" jednog tima moram da priznam .
Eh sto ja ne mogu da predvidim buducnost ...
ja samo kazem da je to kraljevski klub.. 8)To jeste. Oni su tih 5 titula osvojili dok se skoro cela Evropa jos oporavljala od rata. Posle toga ih nije bilo 30+ godina.