A.C. Milan

Galijani priznao da su pri kraju pregovora za Silvu......... ebem im mater...... sad se prica da nude 80 miliona za ibru i silvu zajedno...sto se mene tice ako ide silva neka ide i ibra...... a kasano je rekao da je zlocin ako prodaju silvu i da ni on nije siguran da ce ostati onda....ibra je takodje izjavio da je uslov da ostane da milan ima dobru ekipu,on ne moze da ceka pet godina da se stvori tim....samo je pitanje da li bi otisao u psg....
nema reci da opise koliko su jadni sto prodaju silvu,ali da do juce prica kako nema sanse da ga prodaju,on je buduci kapiten , neprocenljiv....a danas....gori je od tome nikolica.....
p.s. nisam za tadica, da ne odemo u politiku,samo mi je toma idealan primer za ovo....

Evo kakve su vesti prethodile ovoj prodaji, isto je bilo i sa Sevcenko recimo, ili sa Kakom. Znaci cim pocnu da ubedjuju navijace kako neki igrac nema cenu i kako 99,9% ostaje to znaci da odlazi 100%. Dakle:

Allegri: Ibra i Silva nisu na prodaju!
http://www.acmilan-serbia.com/2012/05/allegri-ibra-i-silva-nisu-na-prodaju.html

Ako se Thiago Silva pita...
http://www.acmilan-serbia.com/2012/05/ako-se-thiago-silva-pita.html

Allegri ponovio: Silva i Ibra ne idu nigde!
http://www.acmilan-serbia.com/2012/05/allegri-ponovio-silva-i-ibra-ne-idu.html

Silva potvrđuje: Ostajem u Milanu!
http://www.acmilan-serbia.com/2012/05/silva-potvruje-ostajem-u-milanu.html

Izjava dana - Galliani
http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/izjava-dana-galliani.html

Galliani se zakleo da nema pregovora sa Barcelonom (za ovo je bio u pravu jedino)
http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/galliani-se-zakleo-da-nema-pregovora-sa.html

Allegri ubeđen da Silva ostaje u Milanu
http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/allegri-ubeen-da-silva-ostaje-u-milanu.html

Galliani jasan: Ibra i Silva 99,9 posto ostaju!
http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/galliani-jasan-ibra-i-silva-999-posto.html

"Rossoneri" negiraju da je Silva pred potpisom za PSG
http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/rossoneri-negiraju-da-je-silva-pred.html

Eto boldovao sam najiskrenije naslove. Znaci vise necu ni da idem na ove glupe sajtove...svaka deseta vest tacna...ne treba mi to u zivotu samo da se nerviram bzv :bye:

Prekinuti pregovori izmedju Milana i PSG oko prodaje Silve !
Galijani vec proglasio da je to herojska odluka svemocog Berluskonija i da Milan time gubi mnogo para koje ce goreopevani sam upumpati u klub....bas tako je rekao...upumpati...verovatno mu je Berluskoni i diktirao sta da kaze pa nije mogao da se seti drugog termina......
u svakom slucaju da ne ocekujemo pojacanja posle ovoga..... pitanje je da li ce do kraja i da ga zadrze jer se Silvin agent vec oglasio i rekao da ocekuje bolji ugovor posle svega....

Najbolji štoper ostaje u Milanu! :D

2283-ac-milans-thiago-silva-celebrates-after-scoring-against-palermo-during.jpg

Pola miliona kosta klinac...kao Nocerino :) kazu da ga inter pratio vec cetiri godine,a on zbog nekih propisa nije smeo da napusta regginu pre 14 godine i oni taman da ga uzmu, zainteresovali se barsa,real i siti naravno....arigo saki rekao galijaniju da se ne zayebava i galijani ispruzi pola miliona i odveo klinca berluskoniju na bahanalije..........
nije sto pimpa nego izgleda i razbija kako igra...dao pet golova na nekom njihovom kupu, jedan u finalu romi i tako to.......

Handanovic prelazi u inter za 11 miliona.... sad hoce da sutnu cezara, a on ne bi da ide iz milana, jos njegova zena nesto popizdela napljuvala ove iz uprave...izgleda ce za dzabe da zavrsi kod nas....... inter raskinuo ugovor sa lusiom, a izgleda ce i sa forlanom i stankovicem i jos nekima.....

ipak odlaze ibra i silva u paketu za 65 miliona.......... e bas su seljaci, kaze neki agent koji se tuda muvao da je silva jos odavno prodat samo su to demantovali jer su navijaci poludeli....sad odose obojica u paketu....bas smo postali dziberski klub kad prodajemo najbolje igrace francuskom klubu yebte.....pa i kad ih vec prodaju mogli su i vise da uzmu...silva ode za 45 a ibra za 20....moglo je za ibru da se uzme komotno jos 10....ali posto te pare ionako nece otici klub svejedno je...... e sad mozemo da se nadamo tituli lige sampiona jer je ibra otisao :mrgreen: mada sa ovakvim timom to je nerealno cak i u domenu naucne fantastike :dash:

ee...a kad bi za ove pare dosli benatia,ogbona,eriksen,kolarov i arbeloa......i kad bi nas izbegle povrede..pogotovo pata....onda bi vec nesto moglo da bude....

ipak odlaze ibra i silva u paketu za 65 miliona.......... e bas su seljaci, kaze neki agent koji se tuda muvao da je silva jos odavno prodat samo su to demantovali jer su navijaci poludeli....sad odose obojica u paketu....bas smo postali dziberski klub kad prodajemo najbolje igrace francuskom klubu yebte.....pa i kad ih vec prodaju mogli su i vise da uzmu...silva ode za 45 a ibra za 20....moglo je za ibru da se uzme komotno jos 10....ali posto te pare ionako nece otici klub svejedno je...... e sad mozemo da se nadamo tituli lige sampiona jer je ibra otisao :mrgreen: mada sa ovakvim timom to je nerealno cak i u domenu naucne fantastike :dash:

ee...a kad bi za ove pare dosli benatia,ogbona,eriksen,kolarov i arbeloa......i kad bi nas izbegle povrede..pogotovo pata....onda bi vec nesto moglo da bude....

Ma daj bre pa za tu petoricu nam treba preko 50 miliona, nema sanse da cemo toliko da se potrosimo.

Najavili su vec "adekvatna" pojacanja: "21-godišnji napadač Mattia Destro igrao je prošle sezone u Sieni, a 25-godišnji Astori, inače štoper i igrač Cagliarija takođe se nalazi na meti "Rossonera"

Dakle zamena za Ibru - Destro, za Silvu - Astori, sve ukupno brat bratu ne moze vise da kostaju od 10 miliona. Dosta ce da se ustedi, rezultata naravno i onako nece biti...uostalom kao i prosle godine. Bilo bi pravo cudo da izborimo LS sa ovakvim prosecnim timom :dash:

Pa naravno da nema sanse....rekao sam samo sta bi bilo kad bi bilo...........nedostaje mi menadzer :cry: :lol:

video sam da se prica za njih dvojicu....a prica se i da cemo ponuditi 20 miliona za teveza ili dzeka - pa koji moj smo onda za te pare prodali i ibru :lol: i ti novinari svasta pisu.........

Pa naravno da nema sanse....rekao sam samo sta bi bilo kad bi bilo...........nedostaje mi menadzer :cry: :lol:

video sam da se prica za njih dvojicu....a prica se i da cemo ponuditi 20 miliona za teveza ili dzeka - pa koji moj smo onda za te pare prodali i ibru :lol: i ti novinari svasta pisu.........
CIty nece pustiti Dzeku ispod 35 miliona,a ne vjerujem ni da ce Teveza.

E sad, ybga necemo preterivati.....dzeko se i nije proslavio, ovaj u svadji sa mancinijem pa da ih prodaju skuplje nego sto su ih platili....ne ide...ali nije ni bitno to su samo novinarske patke.....
Ne pretjerujem,ozbiljno ti govorim.
Bayern je nudio 30 miliona,City je odbio bas zbog toa sto hoce da ga prodaju skuplje nego sto su ga doveli.

Ma pusti ti to bajern nudio...ko to zna...pisalo u novinama.... pa lupetaju nesto svaki dan .....sad prelazni rok pa se prze naslovima..... bas sad arapi oce da prodaju skuplje , boli ih uvo ni ne znaju sta bi radili sa tim parama od dzeke.... nije ni bitno uostalom...... nego mi nisu jasni ovaj silva i ibra.... silva jos nista znacajno nije osvojio i eno ga ode u psg sada kad je u najboljim godinama....a realno nece dobiti nesto znacajno vise para nego sto ima u milanu...a i ibra kao sanja ligu sampiona i onda ode u isti taj psg...u milanu zaradjuje 12 miliona a koliko oni mogu da mu ponude? ako je verovati novinama :) 13 ...mos misliti razlike...pa ni u ludilu ne bih tako nesto uradio..... 0ono kad je bilo prvi put prica da silva ode u psg pa kao nije jer je berluskoni stopirao on posle izjavio kako nije ni zeleo da ide, hoce da ostavi trag u milanu poput barezija blabla kao zvao da se zahvali galijaniju i berluskoniju sto ga nisu prodali...pa je li moguce da se ti fudbaleri toliko nista ne pitaju? pa znas kad bih ja otisao iz milana u psg? pa reko bi im mozete da ga duvate pi*ke celave

Otišao Silva i zvanično, sad će i Ibra...

Milan sve više liči na prosečan klub, izgleda da ga čeka sudbina Ajaxa i Liverpula.

Čim se neko probije, odlazi, ne mogu da zadrže ni jedno zvučno ime i dobrog fudbalera, sada se priča, kako će da dođe Tevez, Džeko, Kolarov...isto kao i kada je Kaka' otišao, pričalo se kako će od tih para da se kupi Riberi, Gurkuf i ništa...opet ispočetka, taman kada se činilo da Milan pravi dobar tim, odoše 2 najbolja igrača.

Morali bi da kupe Teveza, jednog ozbiljnog štopera (Humels ili tako nešto) i desnog beka (Kolarov), a izgleda da će Kaka' da se vrati...

Tuga...

Prodamo Silvu i Ibru, dva najbolja igraca u Italiji po meni, mozda i na svetu na svojim pozicijama i sta sad? Sad mi tu kao nesto da se nerviramo, te docice ovaj, te nece taj nego onaj, te bolje ovaj... Uopste me ne zanima vise, sve dok je Silvio na celu kluba (valjda nece jos dugo da pozivi) ovako cemo se nervirati. mada kad se setim kako mi je tesko pao odlazak Sevcenka, pa zatim i Kake ovo sad mu dodje kao maciji kasalj. Milan vise nema taj smek koji ga je krasio i zbog cega su ga svi postovali.

Prosle godine smo imali problema sa odbranom...ove ne smem ni da zamislim sta nas ceka bez Neste i Silve.

Imali smo problema i sa napadom...ne smem ni da zamislim kako ce biti bez Ibre. Nemoj slucajno neko da je pomislio "ma opusteno dovesce nekog rasnog tipa Dzeko itd" jer NECE! Znaci necemo dovesti nijednog klasnog igraca bilo u odbrani bilo u napadu. Takodji ni na sredini koja nam je jako losa. Mrtvi montolivo ce nam biti glavni igrac, uz Kasana. Al ko zna mozda i njih prodamo ako stigne primamljiva ponuda. Jebbem ti fudbal u sta se pretvorio, sejkovi dominiraju. Daj nek neko nas kupi da ne gubim zivce. jedan sejk u Milan jedan u Zvezdu i extra :)

Ma slabo imas igraca svetske klase u Italiji, mozes da ih nabrojis na prste. Zabari imaju problema sa novcem to je ocigledno. Losa infrastruktura, manji priliv novca od TV prava, od karata, porezi ogromni i moraju da prodaju igrace. To je trend koji se nastavlja. Liga ce postajati sve slabija i slabija na zalost.

Ma slabo imas igraca svetske klase u Italiji, mozes da ih nabrojis na prste. Zabari imaju problema sa novcem to je ocigledno. Losa infrastruktura, manji priliv novca od TV prava, od karata, porezi ogromni i moraju da prodaju igrace. To je trend koji se nastavlja. Liga ce postajati sve slabija i slabija na zalost.

Izgleda ova ekonomska kriza u Italiji je dosla i do fudbala jer ne pamtim da je liga ikad bila slabija nego sto ce to biti sledece sezone,barem po imenima igraca :think:

Back