sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Ali Bane nece doci 
Inache, nikad nisam shvatala koji je trik u vezi Ambrozinija...

Inache, nikad nisam shvatala koji je trik u vezi Ambrozinija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yaya Toure zeli da ide iz Sitija, treba mu novi izazov, kaze on, a agent dodaje da nece kostati puno jer ima jos dve godine ugovora i sledece godine bi mogao da iskoristi Websterovo pravilo i otkupi svoj ugovor za sitne pare jer ima 29 godina..... Galijani ako Boga znas daj da vidimo tvoju magiju![]()
Pola penali...
Ture bi pocepao kad bi došao u Milan, čovek fantastično igra i štopera, i defanzivnog i ofanzivnog veznogAuuuuu, auuuu, auuuu...najbolji defanzivni veznu na svetu i to bez prave konkurencije. Pravi lider, najbolji kad je najpotrebnije...ne gubi duel na zemlji, u vazduhu ljudi i ne pokusavaju da udju sa njim u duelPregled igre, sut...ma sve. Samo tesko da mogu da ga zamislim u Milanu. Covek je osvojio titulu, navijaci se kunu u njega, ne znam zasto bi otisao.
Jos bi u ovako mrtvoj ligi kakav je Kalco trenutno, bio i medju najboljim strelcimaTure bi pocepao kad bi došao u Milan, čovek fantastično igra i štopera, i defanzivnog i ofanzivnog veznog... Po meni daleko najbolji def. vezni u proteklih 20 godina ...
Ne verujem da je direktno u oba smera, jer Pirlo prošle godine nije baš briljirao u Milanu, ne verujem da su zbog njegovog odsustva izgubili titulu ... Sa druge strane, baš dosta je doneo Juventusu, bio je jedna od glavnih karika, i sa te strane pun pogodak Juventusa, jer još i ranije sam ja mislio da Pirlu treba promena, da se zasitio Milana i MIlan njega, i da će promenom vratiti deo stare forme ... Nije to stari Pirlo, ali i ovakav je najbolji veznjak u kalču i jedan od boljih na svetu ...Inace Walken, nikako da te pitam, sta mislis da li je Pirlov transfer direktno odlucio sampiona? Covek je imao sjajnu sezonu, ne verujem da bi bez njega kidali ovako. Sa druge strane Milan je ostao bez kreativca i osvajali smo bodove bukvalno na silu. Jos kad sam procitao izjavu kako je napustio Milan zbog Alegrija, nije mi bilo dobro. Ej prodajes najboljeg igraca u ligi na toj poziciji glavnom rivalu...veliki kiks.
Izgleda da se Tijago Silva seli u PSZ.
jesi to ti brat moj il se konj odvezo
sto ne komentarises UEFA EURO, pusti te male klubove, gledaj kako igraju Grci
ne pitaj me kako sam, izginumo od ovu vrucinu...