A.C. Milan

Malo sam juce pikao menadzera pa mi pade na pamet.....

Recimo da za Pata mozemo da dobijemo 35/40 miliona od Psg/City ... to je neka cifra koju nude za njega jel....(manje sad vredi,ali ipak se svi nadaju u taj njegov potencijal)
Murinjo hoce Ibru i sigurno im nije problem da ispljunu 30/35miliona...(vrednost mu je i veca, ali godine ga stizu)
Santos i Celzi hoce Robinja.....ako ga stavimo na transfer listu mozda se pojavi jos neko.....to je recimo jos 20 miliona (iz nekog razloga to je njegova vrednost...mada ja ne bih dao ni pisljiva boba za njega)

E sad, to je nekih 90 miliona.....

Van Persiju istice ugovor sa arsenalom na kraju sledece sezone i on nema nameru da ga produzi...da im ponudimo 15-20 miliona i zavrsimo stvar.
Baloteli ne prestaje da pravi sranja u sitiju i vec su izjavljivali da bi ga najverovatnije prodali na kraju sezone ...ajde neka je i on 20 miliona.
Eriksen ! Igrac kojeg bih ja najvise voleo da vidim u Milanu - ali jos je mlad i ajax nije tako velik da postavlja neke specijalne uslove, znaci za nekih 15-20 miliona bi ga doveli.
Fernando - strasan igrac iz porta - verujem da moze da se dovede za 15 miliona jer Porto vec dugo nece da ga proda ispod 25 a on je nezadovoljan i cak je imao dve slabije sezone,pustice ga i da ode na kraju....ne isplati im se da ga drze a ne igra...
Montolivo dolazi za dz.
Benatia - iz udinezea moze da stigne za 10 miliona.
Jordi Alba - njemu isto istice ugovor slece sezone, nece da produzi, igra bek - znaci 10 miliona maksimum koliko god da je dobar.

To je dakle otprilike tacno tih 90 miliona......... i treba nam jos jedan dobar desni bek.......... pojavile su se price da ce dani alves otici iz barse....ne verujem u to...i da ode sigurno nece kod nas....ali ajde samo za trenutak da vidimo kako bi to izgledalo :mrgreen:

GK Abiatti
DR Dani Alves
DC Silva
DC Benatia
DL Alba
DMC Fernando
MC Boateng
MC Montolivo
AMC Eriksen
FC van Persie
FC Balotteli

E to je ekipa kojom bih ja bio bas zadovoljan...... ostane nam i dobra rezervna postava : Amelia, Nesta (za bitne utakmice), Mexes(mada bolje njega prodati a dovesti Astorija), Abate, Antonini, Emanuelson, Strasser, Merkel, Cassano(on moze i u prvu dok se Eriksen ne prilagodi), Maksi Lopez(ok kao zamena) El Sharawy........

E to bi bila jaka ekipa sa dobrim zamenama bez previse igraca...... ali avaj....znam da je nerealno....

Van Persiju istice ugovor sa arsenalom na kraju sledece sezone i on nema nameru da ga produzi...
Nisam baš siguran u ovo...
Jordi Alba - njemu isto istice ugovor slece sezone, nece da produzi, igra bek - znaci 10 miliona maksimum koliko god da je dobar.
Ali je isto tako Barselonin prvi pik i to ti je manje više gotova stvar.

Poslednja izmena:
Nisam baš siguran u ovo...

Ali je isto tako Barselonin prvi pik i to ti je manje više gotova stvar.

Pa produzio bi ga do sada...nije da mu ne nude.....ili bi bar rekao da ce ga produziti...sad kad je dobio nagradu za igraca godine pitali ga opet za to a on nesto vrda....pa svestan je da u arsenalu nema sanse da bilo sta osvoji a on 28 godina.......

Jeste da se Barsa nameracila na njega, ali za Milan se pisalo i pre nego za barsu da ga hoce....... a sve i da ga Barsa uzme Milan moze onda Adriana iz Barse.....

Mada nista od ovog nece da se desi......

Meni je glupo otarasiti se Ibre, verovatno najboljeg napadača današnjice i dovesti Persije ili Balotelija...

Pa nije Ibra bas najbolji ....a i bez njega bi se znalo odigrati.......Van Persi je pokidao ove sezone...dao mnogo vise golova iz igre od Ibre, proglasen za igraca godineu engleskoj......a i nije tu razmena samo ibra/van persi u pitanje ..... nego sto se od prodaje ove trojice ibra/pato/robinho mogu dovesti stvarno dobrih petorica igraca i potpuno renovirati tim.......a ni jedan od njih nije nezamenljiv, pogotovo pato i robinho....ajde ibra nas je vukao,ali zna i da nas udavi.... mislim da je bolje da imamo kompletan tim nego dva igraca svetske klase a ostalo krs......... meni je ovaj tim koji sam napisao gore 200 puta bolji od ovog koji imamo sad

Poslednja izmena:
Pa nije Ibra bas najbolji ....a i bez njega bi se znalo odigrati.......Van Persi je pokidao ove sezone...dao mnogo vise golova iz igre od Ibre, proglasen za igraca godineu engleskoj......a i nije tu razmena samo ibra/van persi u pitanje ..... nego sto se od prodaje ove trojice ibra/pato/robinho mogu dovesti stvarno dobrih petorica igraca i potpuno renovirati tim.......a ni jedan od njih nije nezamenljiv, pogotovo pato i robinho....ajde ibra nas je vukao,ali zna i da nas udavi.... mislim da je bolje da imamo kompletan tim nego dva igraca svetske klase a ostalo krs......... meni je ovaj tim koji sam napisao gore 200 puta bolji od ovog koji imamo sad

Ibra je igračina, al' jbga ne može ni on sve sam.

Što se tiče Robinja, ti si vidim gore pričao o nekih 20 miliona, ja stvarno ne znam ko je toliko lud da za njega da 20 miliona (jedino za ime), 10 je maximum, al' mislim da ga je najbolje uključiti u razmenu za Gansa sa Santosom.

Pata ove sezone nismo ni imali, a ume mnogo, prošle sezone je dao isto golova kao i Ibra, ne verujem u njegov odlazak zbog Barbare.:D

Ibra, Boateng i Silva su pravi igrači, igračine...ovo ostalo, manje-više.

Pa Robinhu je tolika vrednost na transfermarketu.......eto...sad kao ima neko ime a i nije jos mator....kontam da bi mozda i mogli da izvucemo 15 ako bi naleteli na neku bogatu budalu.....iako kazem ja ga ne bi uzeo ni dzabe u fk petrovaradin da igra... taj ganso mi je bas rizican zbog povreda a i deluje mi nekako previse slab...nemam pojma...meni je i dalje eriksen idealno resenje......

Pato ce sa svim ovim povredama izgubiti eksplozivnost,a sta ce onda biti videcemo...ja bih ga prodao dok jos mogu masne pare da se uzmu...barbara je rekla da ne bi bio problem da on ode...sad.....

Eriksen je odličan, al' mlad za Milan...

Potpisao Bakaye Traore...:hahaha:

Ma laže Barbara, zamisli sada kaže ne može da ide zato što je moj dečko...glupo...

Jeste mlad, zato sam i rekao moze da pocne kao zamena Kasanu dok se malo ne ustali....

Taj Traore za tri godine nije uspeo da udje u startnu postavu Nansija, nije ni cudo sto je slobodan......bas je kreten galijani, zar nije logicnije da ponude novi ugovor Flaminiju nego da dovode igraca na slepo,sigurno ga nisu ni u menadzeru bar proverili......

Ma jeste da laze, ali brate imaju oni para da se vozaju avionima svaki dan, a i nisu se vencali pa sad da se pravi tu neka prica, mos misliti smuvali se......

Sedorf i Inzagi definitivno odlaze, a Galijani "pokusava da ubedi alegrija da u poslednjem kolu igraju od pocetka" kakva je sisa taj alegri, pa nego sta nego da igraju, da dobiju dostojan oprostaj, da ne juri neki rezultat mozda ***** jedno mlitavo...ko da mu igra,robinjo?

Van Bomelu je iz nekog razloga ponudjen novi ugovor, iako covek ima 35 godina,bio je jedan od losijih ove sezone i ocigledno je propao......ali on ce na srecu ipak izgleda otici u PSV

Nesta zakazao za dana konferenciju za stampu, izgleda ide u Ameriku :cry:

I sad opet dolazimo do one moje dileme zasto na krstarici sme da se napise dupe a ne sme go.vno...... prosli put mi mile obrisao postove umesto da odgovori...... mogu ja da kazem da je alegri i dupe jedno smrdljivo.....ne mora go.vno.....samo me interesuje u cemu je tu razlika za mileta kao predstavnika fk krstarica......

Da budem iskren, nije mi žao odlaska starih igrača, samo Milan ide obrnuto, Sedorf i Pirlo su trebali biti poslednji pušteni, pre njih Jepes, Ambrozini, Gatuzo...

Van Bomel nije nešto naročito odigrao, tako može i Noćerino da igra nazad, čak je protiv Bolonje on zayebao.

Nesta, Inzagi, Gatuzo i Sedorf odlaze na kraju sezone, hvala im za sve, legende!

Sviđa mi se izjava Gatuza:

- Dugo sam razmišljao i shvatio da u Milanu više nema mesta za mene. Vreme je da napravim prostor nekim mlađim igračima - kazao je 34-godišnji igrač sredine terena i dodao da trenutno nema ponudu od drugog kluba.

Nadam se da će u poslednjem kolu Kalča, u utakmici bez ikakvog značaja za Milan, ali i protivnika, igrati svi gore navedeni, da se oproste od navijača kako dolikuje, e sad zamislite da još Inzagi ili neko od njih da gol.:D

A da sve bude tužnije, Jepes produžio ugovor na godinu dana, i Ambrozini ostaje, a oni su prvi trebali da idu, ovo se ide kontra od pametnog...

Poslednja izmena:
Pirlo: Allegri me nije hteo u prvom timu

Fudbaler Juventusa otkriva da je jedan od razloga njegovog odlaska iz Milana bila i činjenica Allegri više nije računao na njegove usluge.

Andrea Pirlo je prošlog leta kao slobodan igrač pojačao Juventus i sa njim osvojio titulu.

Glavni razlog Pirlovog razlaza sa rosonerima, osim želje za novim izazovom, bilo je i to što Massimiliano Allegri nije računao na proverenog fudbalera.

„Milan mi je ponudio ugovor na godinu dana, a ja sam tražio tri jer sam bio mlađi od ostalih fudbalera čiji su ugovori takođe isticali.“

„Ipak, glavni razlog zbog kojeg sam otišao iz Milana jer to što je Allegri želeo da igra sa Ambrosiniem i Van Bommelom ispred defanzivne linije umesto mene.

To bi značilo manje prostora za mene i drugačiju poziciju u timu. Zato sam lepo rekao 'ne, hvala' i otišao u Juventus.

„Milan je odlučio da više nisam od koristi za ekipu. Shvatio sam to čim smo započeli razgovore o produžetku ugovora.“

Iskusni Italijan priznaje da su mnogi sumnjali u njegovu odluku da ode u Juventus, ali dodaje da mu ti isti sada čestitaju na Scudettu.

Kaže takođe da su mu skoro svi bivši saigrači iz Milana čestitali na tituli.

„Skoro svi su mi poslali SMS čestitke na Scudettu.“, rekao je na kraju Pirlo.

Au...

Milan bi trebao da igra napadački, a ne gol, pa svi u odbranu, kao Grčka na EP 2004., Alegri je mlad, a igra zastareli fudbal...:neutral:

Allegri potvrdio: Imaćemo Montoliva!

Trener Milana Massimiliano Allegri potvrdio dolazak veznog igrača Fiorentine Riccarda Montoliva na "San Siro".

Massimiliano Allegri je na konferenciji za štampu potvrdio da će moći da računa na Riccarda Montoliva naredne sezone.

"Sledeće godine ćemo moći da računamo na Montoliva koji je odličan igrač", rekao je Allegri.

"Moramo da budemo konkurentni naredne sezone, moramo da nastavimo sa radom koji smo započeli prošle godine.

Počećemo sezonu sa entuzijazmom", zaključio je Allegri.

Riccardo Montolivo je i prošlog leta bio blizu prelaska u Milan, ali je u poslednji trenutak stopiran taj transfer.

Odlaze Nesta :cry: Inzagi :( Sedorf i Gatuzo...sada je to i konacno kraj jedne velike generacije .... odlaze i zambrota i van bomel..... valjda ce i roma..... jepes produzio....i ostaju jos ambrozini i flamini bez ugovora,to cemo videti sta ce biti.....akvilani se vraca u liverpul......
mislim da ce montolivo biti dobar za milan, ali ostalim pojacanjima koja se pominju nisam bas odusevljen....... keita :eek: ne znam ko jsu ti acerbi iz kjeva i ogbona iz torina u odbrani...natali iz fiorentine :roll: ......

Vec sam napisao da mislim da bi nam najbolje legao Benatia iz udinezea.......mogao bi da dodje za 10 miliona maksimum a on i Silva bi bili strasan tandem..... spominje se i Kriscito kao levi bek...to ne bi bilo lose, a i da imamo kojeg italijana....

Back