.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Ja gledao prvo poluvreme i smorio se....dobro je sto sam otisao da spavam pa nisam gledao ovu katastrofu u drugom....Kaka tri asistencije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko znam,ugovor mu istice 2013 godine
Ibrahimovicu koliko znam na kraju sezone istice ugovor pa zbog Uefinih pravila ga ne mogu prodati skuplje od 20 miliona,slicno kao sa RVP-om zato je za Milan najbolje da ga PSG-u ture zajedno sa Thiagom Silvom pa tako mogu uzeti vise para.
Ti izgleda ne pratis desavanja oko Van Persija u ovom prelaznom roku![]()
.
Treba ovog Gabriela staviti na gol (branio za Brazil na OI), jeste da će imati kikseve, al' barem je mlad, a ovi matori pa kiksaju.
Milan doveo desetogodišnju devojčicu...ovaj berluskoni je bolestan![]()
alo be olose....sta ti ovde pametujes i mudrujesdokle ces vise da se pravis pametan
mislis ako si gledao jednu utakmicu na olimpijske igre da si mene za muuda uvatio
samo te posmatram....lud si ko sisa od vesticu
![]()
I tu jednu nisam celu...![]()
Au,sta je ostalo od ovog kluba covece?
Cuo sam za tu nebulozu u vezi Kasana i Pacinija... Pristao bih jedino da oni nama doplate jedno 5-10 mil, ali da mi njima doplacujemo za losijeg igraca??? Stvarno vodimo uzasnu transfer politiku, tu smo negde sa Arsenalom ,mrtva trka![]()
Allegri nezadovoljan defanzivom
Nakon poraza u poslednjoj proveri pred start prvenstva od Juventusa, Massimiliano Allegri ističe da Milan mora da popravi defanzivu ukoliko želi uspešnu sezonu.
Rossoneri su u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa, u meču trofeja Berlusconi, zabeležili poraz rezultatom 3:2.
Trener Milana Massimiliano Allegri nije preterano zadovoljan kako su njegovi momci odigrali u odbrani, za koju ističe da je glavni problem u njegovom timu.
“Primili smo golove koje jednostavno nismo sebi smeli da dozvolimo i koje smo mogli da izbegnemo boljom igrom u odbrani.”
“Moraćemo da poradimo na defanzivi, to je definitivno jedan segment igre koji moramo da unapredimo. Zapata je nov, do sada nije igrao sa Mexesom, trebaće nam vremena da uigramo poslednju liniju.”, rekao je Allegri.