A.C. Milan

Angelo Palombo, kojem na leto 2013. godine ističe ugovor sa Sampdorijom, mogao bi ovoga leta da se preseli u Milan na pozajmicu. Naime, Milan želi da ga dovede na jednogodišnju pozajmicu, a potom kada igraču na leto istekne ugovor sa trenutnim klubom, da to iskoristi i da ga dovede bez obeštećenja.

Ovaj Galijani kao da se igra menadzera sa Radnickim iz Nisa pa samo gleda da dovede nekoga na pozajmicu pa da ga dovede bez obestecenja. Kuca lik na serch "contract expired" 100% :lol:

Golmani: Abbiati, Amelia, Pazzagli

Odbrana: Abate, Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Yepes, Zapata

Vezni red: Boateng, Constant, Emanuelson, Flamini, Traorè, Montolivo, Valoti, Nocerino

Napad: El Shaarawy, Pato, Robinho, Cassano.

Kakva carska odbrana, kakve munje nebeske :dash:

:rotf:

izgubili smo od juventusa 3:2 u borbi za trofej berluskoni....nadigrani skroz, drago mi je da je matori plastikaner bio tu lično da oseti bar malo blama.......inače od 21 utakmice koliko je odigrano do ove 17 puta ekipa koja je pobedila na kraju nije osvojila titulu u seriji a.......

e,da...kasano je tražio da ide iz kluba i galijani je to potvrdio..... valjda je nezadovoljan što su prodati ibra i silva sto je i razumljivo, ali sa druge strane milan ga je izvadio iz govana kada je po ko zna koji put zasrao situaciju u klubu u kom igra, bili su uz njega posle operacije, uzimao je platu ni za šta...a sad...... i što je najgore otići će u inter po svoj prilici...... izgleda ga menjaju za pacinija....... mislim da bi bilo bolje da uzmu keš za kasana pa dodaju nešto para i uzmu nekog boljeg, mada ako i uzmu pare bojim se da ce ispariti brzinom kojom ispare pare od privatizacije preduzeća u srbiji........ ali sto je najludje od svega inter uz kasana traži i deset miliona evra, a galijani je navodno spreman da isplati sedam...odbijam da verujem u takvu idiotariju......

Cuo sam za tu nebulozu u vezi Kasana i Pacinija... Pristao bih jedino da oni nama doplate jedno 5-10 mil, ali da mi njima doplacujemo za losijeg igraca??? Stvarno vodimo uzasnu transfer politiku, tu smo negde sa Arsenalom ,mrtva trka :dash:

Allegri nezadovoljan defanzivom

Nakon poraza u poslednjoj proveri pred start prvenstva od Juventusa, Massimiliano Allegri ističe da Milan mora da popravi defanzivu ukoliko želi uspešnu sezonu.

Rossoneri su u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa, u meču trofeja Berlusconi, zabeležili poraz rezultatom 3:2.

Trener Milana Massimiliano Allegri nije preterano zadovoljan kako su njegovi momci odigrali u odbrani, za koju ističe da je glavni problem u njegovom timu.

“Primili smo golove koje jednostavno nismo sebi smeli da dozvolimo i koje smo mogli da izbegnemo boljom igrom u odbrani.”

“Moraćemo da poradimo na defanzivi, to je definitivno jedan segment igre koji moramo da unapredimo. Zapata je nov, do sada nije igrao sa Mexesom, trebaće nam vremena da uigramo poslednju liniju.”, rekao je Allegri.

Probaj sa Bonerom :hahaha:

Inace Acerbi je doveden kao zamena za SIlvu, niko ga ne pominje...mora da je potpuni promasaj od igraca... A seta... nadao sam se da ce biti barem solidan.

Kakve budale...... sad kad Galijani počne kako je ovaj Pacini prava zamena za Ibru i kako nam ne treba niko više itd............strašno,,,,,,,
nije mi jasno....onaj Juventus izbacili u drugu ligu , otišli im svi igrači za badava,otišli sponzori,nisu igrali ligu šampiona.... a iskeširali se za novi stadion i svake sezone ruknu po sto miliona za transfere, a Milan sa druge strane redovno igrao ls, imao jače sponzore,više para od tv prava, zaradio bar 200 miliona na odlascima igrača i opet u nekoj finansijskoj krizi pa kako ******?

Brate strasno, zamisli da mi doplacujemo Pacinija? Kasano se konacno skrasio, jedan od najboljih ureprezentaciji...nije mnogo stariji samo 2 god... umesto oni da doplate jedno 5... katastrofa.

Za Mbiwu nemamo 10milki? Cekamo da mu istekne ugovor...jad i beda rodjaci. Pratim Milan od 2000te, nikad nije bilo ovakvo rasulo. Kako ne mozemo da ubodemo neki trensfer kao sa Sevom, ili Kakom...nemamo ni skaute vise. Otilo sve qrc :(

Back