A.C. Milan

Prodamo Silvu i Ibru, dva najbolja igraca u Italiji po meni, mozda i na svetu na svojim pozicijama i sta sad? Sad mi tu kao nesto da se nerviramo, te docice ovaj, te nece taj nego onaj, te bolje ovaj... Uopste me ne zanima vise, sve dok je Silvio na celu kluba (valjda nece jos dugo da pozivi) ovako cemo se nervirati. mada kad se setim kako mi je tesko pao odlazak Sevcenka, pa zatim i Kake ovo sad mu dodje kao maciji kasalj. Milan vise nema taj smek koji ga je krasio i zbog cega su ga svi postovali.

Prosle godine smo imali problema sa odbranom...ove ne smem ni da zamislim sta nas ceka bez Neste i Silve.

Imali smo problema i sa napadom...ne smem ni da zamislim kako ce biti bez Ibre. Nemoj slucajno neko da je pomislio "ma opusteno dovesce nekog rasnog tipa Dzeko itd" jer NECE! Znaci necemo dovesti nijednog klasnog igraca bilo u odbrani bilo u napadu. Takodji ni na sredini koja nam je jako losa. Mrtvi montolivo ce nam biti glavni igrac, uz Kasana. Al ko zna mozda i njih prodamo ako stigne primamljiva ponuda. Jebbem ti fudbal u sta se pretvorio, sejkovi dominiraju. Daj nek neko nas kupi da ne gubim zivce. jedan sejk u Milan jedan u Zvezdu i extra :)

A videćemo i Ibru u PSG-u, on je samo za Italijansku ligu, a ekipa koja ga ima u LŠ redovno nema uspeha...

Za Ibru bi Tevez bio dobra zamena, možda bi i više s njim napravili, mada zayebano je što se tiče odbrane, oni prave rekonstrukciju tima i oslobode se Pirla (najboljeg od stare garde) i sada Silve i Ibre.:lol:

Treba kupiti napadač, to se mora, Milan ga nema, štopera, i levog beka, pa da bude nešto...i posle odlaska Ševe Milan je uzeo LŠ, onako jadan.

A videćemo i Ibru u PSG-u, on je samo za Italijansku ligu, a ekipa koja ga ima u LŠ redovno nema uspeha...

Za Ibru bi Tevez bio dobra zamena, možda bi i više s njim napravili, mada zayebano je što se tiče odbrane, oni prave rekonstrukciju tima i oslobode se Pirla (najboljeg od stare garde) i sada Silve i Ibre.:lol:

Treba kupiti napadač, to se mora, Milan ga nema, štopera, i levog beka, pa da bude nešto...i posle odlaska Ševe Milan je uzeo LŠ, onako jadan.

Ma kakav Tevez.
Milanu treba jedan visi i jaci igrac,Tevez bi im bio kao i Robinho.

Ibrahimovicu koliko znam na kraju sezone istice ugovor pa zbog Uefinih pravila ga ne mogu prodati skuplje od 20 miliona,slicno kao sa RVP-om zato je za Milan najbolje da ga PSG-u ture zajedno sa Thiagom Silvom pa tako mogu uzeti vise para.

Ima Ibra jos dve godine ugovora. A i nema nigde pravilo koliki je maksimalan iznos za koji igrac moze da se proda. Jedino sto on moze da otkupi svoj ugovor za neke male pare ako hoce. Ali fora je sto Ibra nece da ide u Psg, zato sad oko njega ovoliko i traje pregovaranje. Ali na kraju ce naravno i otici , izgurace to Galijani i Raiola, a i Ibra ce da dobije masne pare kao kompenzaciju sto se odrice LS i eventualno zlatne lopte, ili bar bilo kakve sanse da ce je ikada osvojiti....

Pato se povredio na pripremama Brazila za olimpijadu....

Poslednja izmena:
Ima Ibra jos dve godine ugovora. A i nema nigde pravilo koliki je maksimalan iznos za koji igrac moze da se proda. Jedino sto on moze da otkupi svoj ugovor za neke male pare ako hoce. Ali fora je sto Ibra nece da ide u Psg, zato sad oko njega ovoliko i traje pregovaranje. Ali na kraju ce naravno i otici , izgurace to Galijani i Raiola, a i Ibra ce da dobije masne pare kao kompenzaciju sto se odrice LS i eventualno zlatne lopte, ili bar bilo kakve sanse da ce je ikada osvojiti....

Pato se povredio na pripremama Brazila za olimpijadu....

Ja sam siguran da bi i Silva i Ibra ostali da su se pitali, kao i Kaka'...al' jbga, ovi navale, pa moraju da idu.

A što se tiče Ibrine LŠ i zlatne lopte, pa veće šanse ima u PSG-u nego s Milanom...

Čuo sam da se Pato vraća već naredni trening, al' izgleda 10 dana odsustvuje, preterano, to će biti glavni igrač Milana naredne sezone, izgle da da će doći Rolando...

Izgleda da će to biti Damiao...

Mada samo da Milan ima igrače za početak prvenstva, sve su rasprodali.:sad2:

418688_247177845384772_420694813_n.jpg

Naravno da nece razbiti kasicu, rezultati su vec nekoliko sezona u drugom planu sto se AC Milana tice. Osvojili smo titule pre 2 godine ali ne zahvaljujuci sjajnim igrama i velikim ulaganjima vec zahvaljujuci ocaju od lige i nedostatku konkurencije.

Pare su Silviju neophodne, na zalost. Posao mu ide ocajno i odlucio se da profitira od fudbala, tako sam procitao. Dakle nece biti velikih ulaganja jer mu trebaju pare, da nije tako mi ne bi ni prodali Silvu i Ibru jer koga boljeg mozemo da nadjemo? Sve ove prica oko Dzeka, Teveza itd nisu istinite, veze s vezom nemaju, smesne su jer mi nemamo para za njih.

Zivo me zanima koga ce dovesti u odbrani, voleo bih da najdemo podatak od prosle godine, mislim da je Pis to objavio, tice se broja primljenih golova kada su na terenu bili Nesta i Silva i kada nisu, Razlika je drasticna. Dakle ostali smo bez 2 najbolja defanzivca,koga ce da dovedu...da se necemo mozda osloniti na Meksesa i Boneru? :dash:

Bekovi su nam ocajni, Antonini tu i tamo, ne znam nista u napadu a u odrani je los. Abate zna da pretrci igraca i to je sve, mada ni to mu ne vredu jer posle ne ume da centrira, u odbrani vise nego ocajan. Vezni red kreativca bez. Valjda ce nas ukeenjati sa Montolivom mada mrka kapa. Molimo se bogu da Boa i Noceino odigraju bolje nego prosle sezone ali i to ce biti tesko jer to je njihov maksimum.

Napad los, sklon povredama i neefikasan. Najvise ocekujem verovali ili ne od El Saravija. Kasano je doktorski odigrao EP ali imao je sa kim da igra, u Milanu tesko.

Dakle sve u svemu boricemo se za izlazak na EURO scenu grcevito. Sve su prilike da se u Milanu nece igrati LS dogodine.

Cini se da smo nasli zamenu za Tijaga Silvu, to je kapiten Monpeljea Mapou Yanga-Mbiwa. Dosta hvaljen igrac, ima 23 godine. Kakav god bio bolji je verovatno od ovih koji su nam preostali. Sto se mene tice potreban nam je jos jedan CB. Naravno plata i cena transfera su dosta skromni. Plata 1.5 mil, vrednost transfera oko 6 mil. Evo kako izgleda decko:

2012-05-23-mapou-yanga-mbiwa_crop_exact.jpeg

Galliani: Kaka? Teško, novac je problem

Funkcioner Milana ne krije da je klub zainteresovan da vrati Kaku, ali i da ima mnogo prepreka...

Mnogi večerašnje reči Adriana Gallianija tumače kao dimnu zavesu.

"Teško će se Ricky vratiti kod nas. Ima mnogo prepreka, iako volja postoji. Najveći problem je novac, njegov ugovor nije u rangu Serije A, a i u Španiji je bila drugačija fiskalna politika i manji porezi kada je potpisivao za Real", kaže Galliani.

Ja im predlazem da prodaju Kasana, Boatenga i Pata dok jos mogu lepo da zarade na njima. Mislim kad ide june nek ide i uze. Neka Barsa i Real budu zaduzeni milijardu eura i neka imaju drim timove al mi cemo zato biti mudriji, bicemo u plusu...trofeje ko jeebbe. Cekamo ih 2014. kad stupa na snagu finansijski fer plej :lol:

Al sad salu na stranu, ako ima zaista nije taktika da budu u plusu do 2014. i zadovolje te nove propise onda su neverovatno neambiciozni i retardirani.

Ispravio sam se na temi Liverpula. Tako je pisalo na sajtu nisam ja kriv :(

Inace gledao sam prvo poluvreme razbili smo ih, raspali Celzi nije pola presao kako valja. Igrali smo brzi i neefikasno. Urbi i El Saravi sjajni :)

Galijani: "Igramo kao zmajevi, ne trebaju nam pojacanja" :dash:

Dosao Zapata na pozajmicu sa mogucnoscu da ga otkupimo na kraju sezone..... Sta ja znam, bio je dobar u Udinezeu (u menadzeru kidao :mrgreen: ) znam da se u Viljarealu na pocetku nije snasao, mada odigrao je 26 utakmica prosle sezone....sad opet Viljareal je ispao iz lige....ko ce ga znati........ ja sam se nadao da bi mogao doci Benatia iz Udinezea ali ocigledno od toga nista, Zapata je popunio mesta za igraca van eu.....

Zapata solidan igrac ali daleko od toga da je adekvatna zamena za SIlvu, al ajde videcemo. Realno odbrana prosle godina nam je bila jaca, a i napad. Nemamo razloga da se nadamo nekom trofeju, jedino da se posvetimo kupu posto malo ekipa ozbiljno shvata to takmicenje.

Elem, nakantao nas je Real i izuzetno mi je drago zbog toga, cisto da Galijani vise ne moze da laprda kako igramo sjajno i sa ovim timom i kako nam ne trebaju pojacanja.

IN YOUR FACE GALIJANI :dash:

Back