A.C. Milan

Nego,jel neko prati sta nam rade bivsi igraci Kaka i Gurkuf?

Ma pratimo...z:)
Kaka' je dobar u Realu, mada ne igra bas kao sto ume u poslednje vreme...sad se skoro vratio na teren bio je povredjen nekih mesec dana...
Gurkufa slabo pratim ali koliko sam cuo da je jako dobar u Bordou, hteo ga je skoro nas gradski rival...eh da nam je ostao Gurkuf...

Srle kad si vec pomenuo stankovica dobro je da on nece igrati(najverovatnije) ja ne znam koji je njemu u svakom derbiju da gol i odigra dobro...

Kaka non stop povredjen, sada je odigrao protiv majorke ali lose.... inace je imao jako dobar pocetak sezone, a onda su krenule povrede i opala mu forma, cak su poceli tracevi da ovi hoce da ga vrate u Milan....mislim gluposti,ali eto nije trenutno dobro....

A Gurkuf je isto imao manjih problrma sa povredama i nije onako sjajan kao prosle sezone ali je i dalje veoma dobar i glavni igrac Bordoa koji ce vec sada je to jasno odbraniti titulu u francuskoj i gazi u ligi sampiona...tako da je bio neverovatni debilizam galijanija i kompanije da ga puste za manje od 15 miliona.....sad vredi minimum 35-40... prica se vec dugo da Inter hoce da ga kupi.... kako bi nas syebali....

A istina je i da interova odbrana trenutno kiksa, pre svega zbog kordobe koji se ne snalazi kao levi bek...ali to je trenutno, to su odlicni igraci,mogu vec sutra da opet krenu dobro, a kaladze i dida su takvi vec konstanto, zato mislim da je uzasno bitno da Nesta bude na terenu,on i Silva su ove sezone najbolji odbrambeni tandem u celoj Italiji.

Srle kad si vec pomenuo stankovica dobro je da on nece igrati(najverovatnije) ja ne znam koji je njemu u svakom derbiju da gol i odigra dobro...

Kaka non stop povredjen, sada je odigrao protiv majorke ali lose.... inace je imao jako dobar pocetak sezone, a onda su krenule povrede i opala mu forma, cak su poceli tracevi da ovi hoce da ga vrate u Milan....mislim gluposti,ali eto nije trenutno dobro....

A Gurkuf je isto imao manjih problrma sa povredama i nije onako sjajan kao prosle sezone ali je i dalje veoma dobar i glavni igrac Bordoa koji ce vec sada je to jasno odbraniti titulu u francuskoj i gazi u ligi sampiona...tako da je bio neverovatni debilizam galijanija i kompanije da ga puste za manje od 15 miliona.....sad vredi minimum 35-40... prica se vec dugo da Inter hoce da ga kupi.... kako bi nas syebali....

Da, Stankovic ga nam uvek zabije, bio je rekao Berluskoni Tadicu da ce se pokvariti odnosi izmedju Srbije i Italije ako Stankovic opet da gol Milanu.z:)
Eh kad bi se Kaka' vratio u Milan.
Znam da Gurkuf pre nego sto je zvanicno postpisao trajni ugovor sa Bordom bilo vec izvesno da se vraca u Milan, on bi bio odlicna zamena za Kaku...15 miliona sramota...neverujem da ce preci u Inter ne bi ga voleli navijaci Milana, ali ko zna da li to njega uopste zanima...

Gatuzo postao trgovac

Đenaru Gatuzu očigledno nije dovoljan jedan posao, u Milanu, pa je odlučio da "proširi delatnost". Omaleni vezista "roso nera" je otvorio ribarnicu u gradiću Galarate, gde i živi u proteklih osam godina. Otvaranje su uveličali Ronaldinjo, Dejvid Bekam, Masimo Ambrozini i Kristijan Abijati, a Gatuzo je rekao da se nimalo ne stidi svog novog posla.

- Neko će se smejati, ali ova ribarnica je za mene ostvarenje sna. Kao dečak sam želeo da budem ribar, ali me je život odveo na drugu stranu - rekao je Gatuzo, a na pitanje šta bi uradio da u radnju dođe Žoze Murinjo, odgovorio. - Kao i svako drugi biće dobrodošao. Verovatno bi otvorili flašu dobrog pića i nazdravili.

Ma nema od vracanje Kake nista.... sve i da ovi hoce da ga vrate... koliko bi kostao? pfff ne bi ove nase stekare dale vise od 17-18 a ovi bi trazili 55...ili ako bi bili lukavi da traze Pata, sto opet ne verujem da bi ovi nasi pristali.... a i gde bi igrao u ovoj formaciji 433? Umesto Ronaldinha? Pata? ne bi to Leonardo uradio....

a za Gurkufa su se ispalili samo tako.....on je mogao da bude idealna zamena i za Pirla i Sedorfa....
Mislim da ga boli dupe za Milan, sta su mu sve obecavali i zestoko ga zeznuli posle....

Sto se Kake tice,kolikoo god ga ja voleo,mozda je i prodat - na vreme. Taman kad su mogli da uzmu lovu za njega i kad je poceo da se povredjuje.Bilo bi steta da takav igrac sa 25 pocne da kuburi sa povredama,ali izgleda da je tako :(

Sto se Gurkufa tice,steta,celika steta....Taman bi imali jos jednog vrhunskog igraca na sredini terena,mozda i da pokrije tu desnu stranu,kad vec nema ko.Inace,mislim da njega bas najstrasnije zabole sta misle o njemu naviajci Milana....Ako uospte u smeju nesto da mu kazu ako predje u Inter!Covek je bio klasicno prevaren,cak bi mu bilo i fino da ih zezne na ovaj ancin.

Kao recimo Tevez.Otisao iz Mancestera u Siti i sta bi? U ovojo godini na 5 meceva covek dao 9 ili 10 golova,evo bas sad u kupu protiv Junajteda dva komada :p :p :p To se zove osveta Fergusonu!

Rivera zna ko pobeđuje u milanskom derbiju

Nekadašnji vezista i legenda Milana, Đani Rivera ubeđen je u pobedu "roso nera" u nedeljnom "Derbiju dela Madonina".

- Milan u nedeljnu utakmicu ulazi kao favorit. To je ključni meč za Leonardovu ekipu. Poraz bi značio da su i dalje inferiorni u odnosu na Inter, koji već tada ne bi imao pravog rivala. Ronaldinjo me oduševljava, a Milan je u odličnoj formi. To su razlozi zbog kojih mislim da su favoriti - rekao je za Gazzetta dello Sport, Rivera, koji je u dresu Milana igrao čak 19 godina.

Milanski derbi igraće se u nedelju, a lider, Inter ima šest bodova više u odnosu na drugoplasirani Milan.

Loše, loše...igramo celo drugo poluvreme sa igračem manje, i nemožemo da damo nijedan gol, mislim da je Leonardo trebao ranije izbaciti Ambrozinia, čudi me da Pipo nije ušao, nego je sada našao da daje priliku Huntelaru, drugo poluvreme smo odlično počeli, dobra prilika Sedorfa, a potom i Ronaldinja, videlo se da fali Nesta, Abate je zajebao kod prvog gola...sad nam Inter beži 9 boda ali mi imamo utakmicu manje protiv Fiorentine, igramo u sredu 27., možemo se nadati pobedi jer je Viola u jako lošoj formi...

Pobeđujemo večeras...FORZA MILAN!!!

Moram da ti cestitam na odlicnoj prognozi:D Meni samo nije jasno na osnovu cega su navijaci Milana pretili na sve strane kako ce razbiti Inter.Sta ste vi umislili da ste sila nakon pobede protiv Siene?:lol:Isto tako igraci Milana mi nisu jasni,pre meca danima pretili na sve strane,izlgeda su momci zaboravili onu prvu lekciju koju su dobili kad je bilo 4-0,ali dobro veceras smo im ponovili lekciju,pa valjda su sad naucili :)Nista im nije bilo dovoljno ni dva igraca manje i penal,verovatno su ocekivali neki tropenal da dobiju :)

Sad malo salu na stranu potpuno zasluzena pobeda Intera,koji je pokazao da je najjaci u Italiji.Pitanje kako bi se ovo zavrsilo da Snajder nije iskljucen prestrogo,jer do tad smo bukvalno gazili Milan i imali totalnu inicijativu.Ali i pored toga Murinjo je pokazao zasto je jedan od najboljih trenera na svetu.Perfektno je postavio taktiku i totalno nadmudrio Leonarda :worth: Pandev,Zaneti i posebno Cezar su najbolji pojedinci bili,Cezar je lud sta sve covek brani :worth: Pandev me je prijatno iznenadio,covek je odigrao odlicno...

Moram da ti cestitam na odlicnoj prognozi:D Meni samo nije jasno na osnovu cega su navijaci Milana pretili na sve strane kako ce razbiti Inter.Sta ste vi umislili da ste sila nakon pobede protiv Siene?:lol:Isto tako igraci Milana mi nisu jasni,pre meca danima pretili na sve strane,izlgeda su momci zaboravili onu prvu lekciju koju su dobili kad je bilo 4-0,ali dobro veceras smo im ponovili lekciju,pa valjda su sad naucili :)Nista im nije bilo dovoljno ni dva igraca manje i penal,verovatno su ocekivali neki tropenal da dobiju :)

Sad malo salu na stranu potpuno zasluzena pobeda Intera,koji je pokazao da je najjaci u Italiji.Pitanje kako bi se ovo zavrsilo da Snajder nije iskljucen prestrogo,jer do tad smo bukvalno gazili Milan i imali totalnu inicijativu.Ali i pored toga Murinjo je pokazao zasto je jedan od najboljih trenera na svetu.Perfektno je postavio taktiku i totalno nadmudrio Leonarda :worth: Pandev,Zaneti i posebno Cezar su najbolji pojedinci bili,Cezar je lud sta sve covek brani :worth: Pandev me je prijatno iznenadio,covek je odigrao odlicno...

Nije prestrogo Snajder isključen...

Po meni jeste prestrogo...To sto je uradio zasluzuje apsolutno zuti karton ali ne i crveni...Jos u ovakvom mecu na pocetku,direktno je uticalo na mec...A ovo za prognozu tvoju,stvarno mi nije namera da te provociram,ali na osnovu cega ste svi vi navijaci Milana toliko bili sigurni u pobedu?Oko mene ima dosta navijaca Milana i danas bukvalno nisam mogao da zivim od njih,samo prete na sve strane...Ajde ok usli ste u neku dobru seriju,ali realno imali ste sve slabije protivnike sem Juveta koji trenutno ima najlosiji tim u poslednjih 20 godina...Razumeo bi da ste bili umereni optimisti,ali po vasem bilo je samo pitanje koliko ce Inter primiti golova...Totalno neozbiljno,ajde ok od navijaca to da ocekujes,ali igraci Milana mi nisu jasni...

Poslednja izmena:
Inter bolji,ja izgubio 300 kinti....Tja...

Abate je jedan totalni kreten,ono ni ja ne bih uradio....Bekama nema nigde,Ronaldinjo totalno izbacen,ostali...Nije ih ni bilo..Smejurija je kako je Dida primio drugi gol,ostalo je dobro branio,ali smejurija je za drugi....

Nista,teramo dalje,valjda ce Inter kiksnuti negde :(

Cim sam video da Nesta ne igra rekao sam da nemamo sanse .... Najveci krivac je prokleta uprava kluba koja dozvoljava da Inter vec 5 godina bude sampion i da nas ponizavaju izjavama da bi nas pobedili sa 7 igraca , da nas razbijaju 4 - 0 i slicno....a oni ne da nisu pojacali ekipu, nego prodaju najbolje igrace (Shevchenko i Kaka) i za ogromne pare koje su dobili dovedu osrednje igrace( Oliveira i Huntelar).... Dobar tim koji smo imali nisu na vreme potpomogli dobrim mladim igracvaima(koji ne kostaju puno) i sad smo u rasulu....sad su krenuli da kupuju mlade igrace ,ali koji nisu jos zreli za prvi tim a izmene nemamo.... eto Nesta se povredio i nema ko da ga zameni, Maldini otisao u penziju nije dovedena zamena...ostao Favali (38 godina pa bolje onda Maldini da je ostao) uvek povredjeni i nedovoljno dobar za prvi tim Bonera i autogol majstor Kaladze koji je losiji i od Favalija...Pato povredjen Bekam mora da igra napadaca a nema snage za vise od jednog poluvremena... Zambrota povredjen krilni napadac Abate mora da igra beka..... matora nam ekipa a nemamo zamene ......
Drugi krivac je Leonardo koji uzasno kasni sa izmenama, u svakoj utakmici. pisao sam o tome i pre.... stvarno mi nije jasan.... i predvidljiv je kao i anceloti , murinjo promenio formaciju za derbi tj. igrao je isto kao u prvom derbiju i opet ga je lagano dobio....
Abate je zeznuo prvi gol, preskocila bi ih obojicu lopta da je nije namestio Militu, ali opet,on i nije bek ne snalazi se u odbrani,vec nekoliko golova smo dobili zbog toga. Drugi gol je zeznuo Dida , gadno se syebao kod postavljanja sebe i zivog zida...tacno sam osetio da ce primiti gol (a iznenadilo me je to jer je ovo tek drugi gol koji sam ja vidoe da je Dida primio iz slobodnjaka, obicno ih je dobro branio) inace je bio sasvim solidan.... Silva je dobar i sa Nestom je najbolji odbrambeni par u prvenstvu ali sinoc je tu bio Favali koji jednostavno ne moze..... i napravio je taj uzasno glup faul iz kojeg smo primili drugi gol, i imao je srece sto nije dobio crveni.... Antonini je ok..... Ambrozini se borio kao i uvek za dvojicu, Gatuzo je ocajan, vise neikoga ne moze da stigne i samo trci za igracima i gubi se, flamini je daleko bolja opcija trenutno od njega a jos je dobar i u napadu, i nepravda je sto ne igra, proci cemo sa njim kao i sa Gurkufom... Pirlo nista posebno nije uradio, uopste ga nije isao sut bolje Bekama da je pustio da proba neki slobodnjak. Bekam nema snage za vise od poluvremena i za celo drugo poluvreme je dva puta pipnuo loptu i to je oba puta pogresno dodao, bolje njega da je izveo... Ronaldinho totalno izbacen iz igre , dva tri puta je imao neke dobre pokusaje ali nista.... Borielo sam nista nije mogao protiv Samuela i Lucia.... i to je bila ogromna Leonardova greska, imamo igraca vise , on ubacuje Seedorfa(koji nista nije uradio) i ima 5 veznih igraca koji samo kruze sa jedne na drugu stranu terena i onda lupe neku dugu loptu na Boriella koji nikako nije mogao sam da se izbori protiv odbrane Intera a da je ranije ubacio Huntelara popustio bi i pritisak na Boriella i pojacao napad,imao bi ko da sutne loptu u gol...a on uvodi Huntelara 10 minuta pre kraja i sta ocekuje od njega ya to vreme nije mi jasno... i nije mi jasno zasto Pirlo ne suta penale kad je najbolji izvodjac u Milanu, mislim da su i Bekam i Boriello sigurniji od Ronaldinha..... A mogli smo i ranije da imamo penal , kad je Ronaldinho prebacio Maikona a ovaj rukom zaustavio loptu , ali nije smeo da svira posle onog crvenog Snajdera koji mislim da je opravdan jer toliko je igraca dobilo crveni zbog toga ( Runi npr.) daleko da je ovaj prvi i ne znam koji mu je to trebalo, Lucio je zasluzeno dobio zuti...
Julio Cezar je odlican golman i po ko zna koji put je spasao Inter u situacijama kada je bilo bas bitno...da smo dali gol u nekim prilikama kada smo mogli, pogubili bi se i imali bi bas dobru priliku da ih pritisnemo... ali nismo zasluzili da pobedimo nikako....inter je bio bolji....
mene najvise boli sto je sve ovo zbog katastrofalnih i toliko ociglednih gresaka uprave pre svega ali i trenera(i ancelotija i leonarda).... verovatno i ja previse pametujem , ali bas mi bodu oci jednostavno gluposti koje prave.....
i uzasno me nerviraju svi baksuzi koji se klade na Milan...uhhhhh....

Poslednja izmena:
Po meni jeste prestrogo...To sto je uradio zasluzuje apsolutno zuti karton ali ne i crveni...Jos u ovakvom mecu na pocetku,direktno je uticalo na mec...A ovo za prognozu tvoju,stvarno mi nije namera da te provociram,ali na osnovu cega ste svi vi navijaci Milana toliko bili sigurni u pobedu?Oko mene ima dosta navijaca Milana i danas bukvalno nisam mogao da zivim od njih,samo prete na sve strane...Ajde ok usli ste u neku dobru seriju,ali realno imali ste sve slabije protivnike sem Juveta koji trenutno ima najlosiji tim u poslednjih 20 godina...Razumeo bi da ste bili umereni optimisti,ali po vasem bilo je samo pitanje koliko ce Inter primiti golova...Totalno neozbiljno,ajde ok od navijaca to da ocekujes,ali igraci Milana mi nisu jasni...

Što se tiče Snajderovog crvenog ostajem pri tome da nije prestrogo, i Lazović je odmah od Rosetia dobio crveni kada je ono pokazao sudiji, sudija nije smeo da pogubi konce, nemože Snajder tu da se kurči, neznam šta je Snajder time hteo jer je Inter već vodio i bio bolji, velika glupost, ali ipak ste pobedili...
Što se tiče toga što smo bili sigurni u pobedu je zato što je Milan 2010-u godinu odlično počeo dobili smo Djenovu 5-2, Juve 3-0, Sienu 4-0...dok je Inter jedva, tek u finišu meča dobio Sienu, a i protiv Baria su gubili 2-0 pa ipak stigli do remija, Milan je pre derbia bio u odličnoj formi, dok Inter baš i nije toliko...
Verovatno su i igrači to mislili kada su videli kako igraju...pogotovo Ronaldinjo koji je i izjavio da Milan pobeđuje, on je pre te utakmice dao gol protiv Djenove, 2 Juveu, 3 Sieni...

Inter bolji,ja izgubio 300 kinti....Tja...

Abate je jedan totalni kreten,ono ni ja ne bih uradio....Bekama nema nigde,Ronaldinjo totalno izbacen,ostali...Nije ih ni bilo..Smejurija je kako je Dida primio drugi gol,ostalo je dobro branio,ali smejurija je za drugi....

Nista,teramo dalje,valjda ce Inter kiksnuti negde :(

Abete je neiskusan, on je tu loptu ubacivao ka Didi mesto da je šalje što dalje od gola...***...ovo nije bilo Ronaldinjovo veče, nije ga ni šut baš hteo, a imao je 2 odlične prilike na početku drugog poluvremena, i još penal ne može da da:(...Dida je na početku odlično odbranio, neznam tačno ko je šutirao kada je sjajno nogom odbranio...on je krivac za drugi gol...preko živog zida..ccc...
Treba što pre zaboraviti ovaj poraz, sad u sredu moramo dobiti Fiorentinu, da dođemo Interu na 6 boda, teško ali imamo još šanse, ima još puno da se igra...

Nije prestrogo Snajder isključen...
Lusio je prestrogo isključen, a i penal prestrogo sviran, jer je čovek branio lice (verovatno mahinalno) ...

Snajder je trebao dobiti crveni, jer jedno je kad prigovaraš sudiji za nešto, a sasvim drugo kad mu ironično tapšeš ... Ako se neko seća, i Runi je tako dobio crveni protiv Viljareala čini mi se (sećam se da je onaj Danac Nilsen bio sudija) ...

Back