A.C. Milan

Mislim,jel iamo neku asistenciju,posto gol nije dao? Videh da je Ronaldinjo promasio prvi penal,ccc....Pa gde je Pirlo u celoj prici...

Nije imao asistenciju, ovako je inace solidno odigrao, na pocetku meca je odlicno centrirao Borijelu ali je Amelia odbranio, da Ronaldinjo je slabo izveo prvi penal, ali je zato drugi sjajno izveo, treci penal je Ronaldinjo dao Bekamu da izvede, da bih se i on upisao u strelce, a Beks je dao Huntelaru kojem je trebalo samopouzdanje, bio je presrecan kada je dao.Pirlo nije vise u planu kod penala, ali steta on sjajno izvodi, mada i Ronaldinjo je odlicno izveo i protiv Rome i Reala i Ciriha sada prvi nije, ali je zato drugi dao.

Juventus 0
AC Milan 3 – Jedan Nesta, Ronaldinjo dva.
Ne bas preterano zanimljiva utakmica, bez puno sansi, ali smo na odlican nacin nase sanse iskoristili i zasluzeno pobedili.
90x90ac-milan.gif

Tuga od utakmice, nit je bilo nekih akcija, nit pravih šansi, nit prevelike borbenosti i želje, i ko da sam gledao seriju C a ne duel dva najtrofejnija Talijanska kluba :cry: ...

Sva tri gola primiše posle prekida, prvi tragikomičan (rekacija Mela i Poulsena), drugi odbijanac, a treći nisam dobro vido od magle (a i taman usto mamuran :D) ...

Gledao sam ceo mec,xexxex,igrao sam singl na Milan :D :D :D

Inace,mec je bio ekstremno dosadan..Dva najjaca kluba u istoriji Kalca?Smejurija...Ipak,bodovi se broje,a oni su otisli kod nas :D

Bekam se jos ne snalazi,centarsut mu je bio manje vise los,sem asistencije,OK...Pirlo namestio dva gola iz kornera,eto,to je majstor! U svakom slucaju,dosadan mec sa dobrim zavrsetkom :D

Milan kupio 16-godišnjaka

Mladi 16-godišnji fudbaler iz Gane Edmund Hotor, napustio je Triestinu i potpisao ugovor sa slavnim Milanom. "Roso-neri" su za mladog fudbalera sredine terena na Triestinin račun uplatili milion evra, a još uvek nema informacija na koliko godina je potpisan ugovor.

- Presrećan sam što ću igrati za tako veliki klub. Kada mi je menadžer rekao da ću potpisati za Milan nisam mu verovao. Moja porodica u Gani je takođe oduševljena i sprema veliko slavlje kada se vratim u domovinu - rekao je za italijanske medije Hotor koji će se prvo dokazivati u mladoj ekipi milanskog kluba.

Hotor je stigao u Italiju 2008. godine, a za Triestinu je debitovao u meču Serije B protiv Galipolija u oktobru 2009.

Ovo sto sada radi Milano moze biti pametna stvar. Ulaganje u mlade igrace,sad samo treba raditi sa njim..Cim das milion evra za klinca,znaci da vredi,niko ne daje tolike pare za dzabe...Pa ni jedan Milan!

Nadam se da cemo ga za 2-3 godine gledati u Seriji A.....

Ovo sto sada radi Milano moze biti pametna stvar. Ulaganje u mlade igrace,sad samo treba raditi sa njim..Cim das milion evra za klinca,znaci da vredi,niko ne daje tolike pare za dzabe...Pa ni jedan Milan!

Nadam se da cemo ga za 2-3 godine gledati u Seriji A.....

Da ovo je pametno sto sada rade, dobro je sto su doveli tog 16-godisnjaka, a i onog Ganca sto je bio jako dobar na SP za mlade gde je sa Ganom osvojio titulu, bolje je ovako dovoditi mlade talente nego kao pre Emersona...

E upravo to :) Trebaju nam igraci koji mogu odmah da igraju a koji su mladi...Mislim da napokon u Milanu rade pravu stvar.Opet,moras i da pazis na to da su sve to stranci,a to je pitanje ko ce se i kako snaci...Pored toga,ne smes da ih imas vise od,koliko,7 ukupno,a tri u postavi?

Inace,pokupis 3 igraca sa ovog Africkog Kupa...Sve sam mrgan,odbrana bi bila bas snazna.Jel ste videli kako oni mrgani koji nista ne znaju iz Burkine Faso zaustavljaju jednog Drogbu?

Trebalo bi mozda da malo obrate paznju na klince iz EU,bas kao sto to radi Venger....Opet,ne smes ni da zavrsis kao Venger,koji je zaradio ogromen pare Arsenalu ali koji u poslednjih 5 godina nije uzeo nista sem jednog Liga Kupa.

I to sto ne gledaju vise italijane je glupost totalna...ima dobrih italijanskih igraca koji bi nam itekako dobro dosli...ali izgleda da mi ne mozemo da ocekujemo nista osim slobodnih ili jako mladih igraca(jeftinijih)....

Onda dobro,mada se sa tim afrikancima nikada ne zna...em mlazu godine,em izgledaju starije...ko ce znati...

dobro je sto ce u kupu igrati samo ambrozini od prvotimaca,treba da se odmore sad cemo imati dosta teskih utakmica u kratkom roku...

A to tek sto ne jure mlade Italjinae,to mi tek nije jasno....Zemlja im je prvak sveta,igraci cenjeni,pa nemoguce da samo bupnu odnegde? Dakle,igraca ima,samo ih treba pronaci....Ali izgleda d je jeftinije platiti put i smestaj skautima u Africi nego u Italiji,sta znam...

Back