★TSG★
Iskusan
- Poruka
- 6.549
Ne, nego casnih i postenih Srba koji nisu mogli da se pomire sa okupacijom i koji nisu hteli da im slobodu donesu ni Ameri ni Rusi.
Našao si šovinisti da pričaš o časti i poštenju. Eh...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego casnih i postenih Srba koji nisu mogli da se pomire sa okupacijom i koji nisu hteli da im slobodu donesu ni Ameri ni Rusi.

Tupko iz Doboja.
Nikada na fakultetu nije postojao predmet koji se zvao "Kapital".
Nikada na fakultetu nije postojao predmet koji se zvao "Marksov metod ekonomske analize" (Mozda u vrijeme "Crvenog universiteta" u Lepoglavi, Mariboru i Mitrovici)
Postojali su predmeti Politicka Ekonomija i Kvantitativne Metode i Kvantitativne Metode Analize.
Pa ako slovkas - ne mozes prevesti kapital za godinu dve.
A da su došli da te vode u koncetracioni logor? Išao bi kao ovca na klanje, jelte?
Lako je danas keenjati iz udobnih fotelja...
A da su došli da te vode u koncetracioni logor? Išao bi kao ovca na klanje, jelte?
Lako je danas keenjati iz udobnih fotelja...
Našao si šovinisti da pričaš o časti i poštenju. Eh...![]()

Pa razumem ja tebe, ti si partizansko djubre i nije ti lako kad hapse komuniste i vode ih nemcima na Banjicu da ih streljaju! Ali to je nista sta bih vam ja radio da sam tad bio rodjen i da sam imao taj polozaj. Nije isto voditi na streljanje otpadnika od svog naroda i postene ljude.

Ne nego o Zikici Spancu i srpskim partizanima.Причаш о четничком покрету Драже Михајловића? Реци тако одмах...
Zamisli sad....NATO okupirao Srbiju, ameri se voze hamerima po Uzicu, a ja odem gore u Jablanicu na Zlatibor na Veliku Gospojinu kad je vasar i ubijem saobracajca Misha - RUNDA i njegovog kolegu Cvija - SATARU u kafani kod Srecka Ostojica i uzviknem "Smrt NATO paktu"!

..............
Ne nego o Zikici Spancu i srpskim partizanima.
Којим бре партизанима 7. Јула `41.????
То је багра комунистичка, без осећаја за националну припадност!
Zamisli sad....NATO okupirao Srbiju, ameri se voze hamerima po Uzicu, a ja odem gore u Jablanicu na Zlatibor na Veliku Gospojinu kad je vasar i ubijem saobracajca Misha - RUNDA i njegovog kolegu Cvija - SATARU u kafani kod Srecka Ostojica i uzviknem "Smrt NATO paktu"!
Sto,jel to cetnici imaju tapije na ljubav prema otadzbini.
Sto,jel to cetnici imaju tapije na ljubav prema otadzbini.
Nipošto, al banditi su u svom manifestu objavili mržnju prema naciji.
Да. За краља и отаџбину а не За Тита и партију
А о чијој ти то отаџбини говориш?
Citaj malo bolje,Rudolfe.Mislim valjda nisi Deda Mraz?
Glupo ti je pitanje,ajde ponovo umes ti to bolje.
Посустајеш...
Satanista - sektaš.
Ukažeš mu na suštinu njegove sekte a on se prešalta na detinjaste fazone.

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Satanista - sektaš.
Ukažeš mu na suštinu njegove sekte a on se prešalta na detinjaste fazone.