5G antene po celom Beogradu, imate li pojačane glavobolje?

Ako 5G mreža još ne radi kod nas, zašto SBB poklanja korisnicima 5G telefone? I prodaje ih na rate.

https://sbb.rs/dozivi-vise-uz-eon-pakete/

https://sbb.rs/phone-product/sbb-5g-mobilni-telefon/
zato sto je to odlican mamac za neuke.
imaju telefon sa novom tehnologijom koja im ne vredi nista.

neke modele i ne mozes da uzmes bez 5G-a na primer.

moj telefon se ne prodaje u verziji koja nije 5G
moras shvatiti da kompanije ne prave telefone posebno za nas i za njih nego prave budzet telefone i high-end telefone...

cak i tamo gde ima 5G mreze ona je samo u gradu, cim izadju van grada imaju klasicnu mrezu jer kao sto rekoh 5G ima domet svega par stotina metara.

dacu ti primer da razumes.
kad su krenuli da se prodaju wide televizori nasa televizija je i dalje imala stari 4:3 format ali su ljudi kupovali i hvalili se da imaju wide ekrane a sustinski su imali samo deformisanu klasicnu sliku.

ljudi vole da se hvale kako imaju nesto novo a sto to ne radi je manje vazno..time pokazuju svoju ekonomsku moc..evo ti sjajne teme za psihologiju :D

postoji par odgovora…

prvi je mora da utiče na mozak, jer bi to onda rešilo misteriju zašto Mario80 toliko lupeta po forumu…

drugi je da sami prozvodjaci kažu da su antene (da ih tako nazovemo) bezbedne na već 10tak metara od njih, i kažu da nema dokazanih vecih smetnji po zdravlje ljudi (ali ne kažu da smetnje ne postoje ili nisu moguće)

i gomila ljudi koja smatra da RF zračenje 24/7 u blizini mozga mora da nekako utiče na zdravlje ljudi. Takodje tu postoji (kad si blizini antena) EMF (elektromagnetic force) kojima smo zapravo više izloženi, ali navodno i za njih nema dokazanih vecih smetnji po ljudsko zdravlje.

Svakako ja ne bi voleo da je bas pored mog prozora…posle ko Mario samo po Lidl da idem i vozim Hyindai…neka hvala 😜

Da znam ovo je bio sarkazam, na to ja zelim domet al da mi antene ne biju u prozor .
Da znam kako uticu na organizam i na koji deo tela.

Kad koristis telefon tj drzis ga na uvetu jedan taj deo je pod najvecim uticajem jerbo ljudi vide fizicku razliku izmedju fona i antene i misle da je antena problem a ne telefon sto glupost, Telefon isijava 2-3 wata i jos ako si u gradu verovatno si nakacen na 1800 mhz frekvencu koja kida sve pred sobom .
1800 je inace radni konj frekvenca svih operatera u gradovima .

Sad po nekim EMF merenjima minimum distanca je oko 21tak metara, u tom slicaju se prilagodjava snaga emitovanja.
Al dok god potrosac trazi brz nacin slanja dik/tits fotki bice i mreze na zalost .
Mislim da je bitka za zdravlje izgubljena

pa bice manje jer 5g antena nece obracati paznju na njega .
nece formirati beam forming signal na telefon koji nema 5g filter ugradjen
ako neko ne koristi 5G mrežu na svom telefonu, to neće smanjiti količinu 5G talasa u njegovoj okolini. talasi koje emituju 5G antene prisutni su u vazduhu oko nas, bez obzira na to ko koristi ili ne koristi 5G telefon. iako 5G antene koriste "beamforming" koji usmerava signal prema uređajima koji koriste 5G, ovo samo poboljšava signal za te korisnike, ali talasi se i dalje šire u svim pravcima. dakle, i ljudi koji nemaju 5G telefon su izloženi istoj količini talasa kao i oni koji ga koriste, jer 5G talasi prolaze kroz prostor bez obzira na to.

ako neko ne koristi 5G mrežu na svom telefonu, to neće smanjiti količinu 5G talasa u njegovoj okolini. talasi koje emituju 5G antene prisutni su u vazduhu oko nas, bez obzira na to ko koristi ili ne koristi 5G telefon. iako 5G antene koriste "beamforming" koji usmerava signal prema uređajima koji koriste 5G, ovo samo poboljšava signal za te korisnike, ali talasi se i dalje šire u svim pravcima. dakle, i ljudi koji nemaju 5G telefon su izloženi istoj količini talasa kao i oni koji ga koriste, jer 5G talasi prolaze kroz prostor bez obzira na to.

Znaci niko nije bezbedan!
Svi ce da pomremo :D

da se ne nastavljamo previse al ajde
na sektoru antena kad prilazis njemu sa telefonom ti imas prvo neki low frew koji te namirise dal imas ili nemas 5g filter na fonu .
Ako imas 5g filter i imas potrebu za brzim D/U i udjes u domet 5g antene on tad reaguje na tebe .
Talas ili zrak ili beam koji se emituje je slican linkovskom uzak i jak ako nemas potrebu nece po tebi sarati i trositi struju .
Da ako se ti nadjes izmedju antene i onog koga antena posluzuje normalno opalice te .
Mislim da smo previse zasiceni raznim frekvencama na srecu za sad u Srbiji jos nemam 700lt/nr /2600lte i3500nr
U Svedskoj 700 je pusten na lt a u nekoj blizoj buducnosti ce raditi i kao 5g ali preko pasivne antene ,2100 ce preci u 5g .
2300 je zauzeta tehnologija za 5g ali za nekog spec provajdera .
I dalje mislim da je 1800 najvise utice na ljudsko zdravlje
Znaci niko nije bezbedan!
Svi ce da pomremo :D
ne tako brzo, nemoj da brines , ima da se polako kuvamo ko zaba u loncu

5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometa
ово је лаж, микроталаси тих фреквенција се користе за тв сигнале са сателита и имају домет са њих 40000км..
треба да је близу да може да вам чита и пише по мислима! а кад додђе време и спржи вам срце мозак....

Odavno je horor sa 4G i svake godine pojacavaju, kad stigne 5G podnosite tuzbe

Mogu li se podnositi tužbe protiv Telekoma prilikom ...

Inace rutina im je da postavljaju antene pored skola gde su dozvojeni nivoi isto verovatno prekoraceni za to okruzenje
може - има фора,
пчеле су заштићене законом. пошто 5г омета пчеле (да не кажем истребљује)
суд би требао да забрани 5г анетене!

bez panike, druže, te frekfencije koje koristi 5G su odavno već u upotrebi.
diskutovali smo o tome na ovoj temi:
5G i zvanicno krece u Srbiji... , a evo OVDE moje objašnjenje frekfencija 5G mreže.
zaista nema potrebe za strahom od 5G... u svim razvijenim zemljama sveta se koristi 5G i niko se ne buni! 🤔
само паничи, треба да се штитиш,
ево тема где је заправо разглабано:
https://forum.krstarica.com/threads/5g-tehnologija-zacarenje-antihrista-i-nsp.803691/
https://forum.krstarica.com/threads...a-da-li-je-moguce-da-niko-ovo-ne-vidi.784797/

evo ja sam pronašao rešenje.. svi koji hoće da izbegnu 5G zračenje dok telefoniraju, jednostavno ga isključe u opcijama 😉

još kupite onaj merac EMF (za svaki slučaj) i prekrojite mapu grada samo za sebe, da se krećete ulicama sa najmanjim zračenjem 🙃

i za one najviše ugrožene…umesto stana, lepo kupite kuću sa velikim placem, nema router-a okolo, a plus benefit biće utičnica sa EV 👍

Malo više od Indije

U principu zabole me, isto mi se vata. Nego narod ne ispušta telefone iz ruku, a onda kuka što su mu antene na svakom koraku. Mora da bude dobar signal da mu istog monenta stigne notofikacija ko mu lajkovo stori na instagramu. :lol:
1730041232145.png

Netačno. Da skratim priču sedi u zamrzivač i koristi telefon bez problema. Faradejev ksvez je za nešto drugo.
итекако тачно, само у замрзивачу имаш огромну рупу - тамо где се налази гума која дихтује поклопац - ту све прође.
ја имам ф-кавез око кревета.. када све рупе елиминишеш - нема сигнала унутра

ово је лаж, микроталаси тих фреквенција се користе за тв сигнале са сателита и имају домет са њих 40000км..
треба да је близу да може да вам чита и пише по мислима! а кад додђе време и спржи вам срце мозак....
nemas pojma.

Back