5G antene po celom Beogradu, imate li pojačane glavobolje?

5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometa

premda ne verujem da je to na slici 5G antena,

mi tek pocinjemo sa procedurom uvodjenja 5G

trenutno u srbiji imas samo jednu funkacionalnu 5G stanicu a to je u istrazivackom centru na zvezdari i kao sto rekoh njen domet je svega par sotina metara.
imas i ATC Bezanija , braon zgrada na uglu bloka 70 staro mesto za testiranje Telekoma , vide se sa autobuske stanice koja je 50m dalje

1729973050661.png

Poslednja izmena:
Pa zato ti povremeno pišeš te glupe postove, elektromagnetni talasi te skenjali 😃

Naravno da treba da se bunite, te antene ne bi trebalo da budu blizu rezidentalnim zgradama.

Ako je za utehu, koliko struje akumulirate u telu, jednog dana kad budeš kupio EV, neće ti trebati utičnica…samo prstom pipnes bateriju i pokreneš punjenje😜
zasto ne bi trebale da budu blizu kad svi u zgradi imaju moderan smart telefon i zele da budu u dometu

zasto ne bi trebale da budu blizu kad svi u zgradi imaju moderan smart telefon i zele da budu u dometu

postoji par odgovora…

prvi je mora da utiče na mozak, jer bi to onda rešilo misteriju zašto Mario80 toliko lupeta po forumu…

drugi je da sami prozvodjaci kažu da su antene (da ih tako nazovemo) bezbedne na već 10tak metara od njih, i kažu da nema dokazanih vecih smetnji po zdravlje ljudi (ali ne kažu da smetnje ne postoje ili nisu moguće)

i gomila ljudi koja smatra da RF zračenje 24/7 u blizini mozga mora da nekako utiče na zdravlje ljudi. Takodje tu postoji (kad si blizini antena) EMF (elektromagnetic force) kojima smo zapravo više izloženi, ali navodno i za njih nema dokazanih vecih smetnji po ljudsko zdravlje.

Svakako ja ne bi voleo da je bas pored mog prozora…posle ko Mario samo po Lidl da idem i vozim Hyindai…neka hvala 😜

postoji par odgovora…

prvi je mora da utiče na mozak, jer bi to onda rešilo misteriju zašto Mario80 toliko lupeta po forumu…

drugi je da sami prozvodjaci kažu da su antene (da ih tako nazovemo) bezbedne na već 10tak metara od njih, i kažu da nema dokazanih vecih smetnji po zdravlje ljudi (ali ne kažu da smetnje ne postoje ili nisu moguće)

i gomila ljudi koja smatra da RF zračenje 24/7 u blizini mozga mora da nekako utiče na zdravlje ljudi. Takodje tu postoji (kad si blizini antena) EMF (elektromagnetic force) kojima smo zapravo više izloženi, ali navodno i za njih nema dokazanih vecih smetnji po ljudsko zdravlje.

Svakako ja ne bi voleo da je bas pored mog prozora…posle ko Mario samo po Lidl da idem i vozim Hyindai…neka hvala 😜
Jel imaju vlasnici telekomunikacionih firmi takve antene na svojim kućama 10 metara od glave?

Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.

Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1632149
bez panike, druže, te frekfencije koje koristi 5G su odavno već u upotrebi.
diskutovali smo o tome na ovoj temi:
5G i zvanicno krece u Srbiji... , a evo OVDE moje objašnjenje frekfencija 5G mreže.
zaista nema potrebe za strahom od 5G... u svim razvijenim zemljama sveta se koristi 5G i niko se ne buni! 🤔

Poslednja izmena:

Back