yugo 45
Ističe se
- Poruka
- 2.778
postavljanje antene tj priprema i pustanje u rad nije isto .Ne radi javno, ali antene postavljaju.
Previse su skupe licence od proizvodjaca i od drzave .
Postoje probni sajtovi gde se testira oprema ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavljanje antene tj priprema i pustanje u rad nije isto .Ne radi javno, ali antene postavljaju.
LI-FI da nije podlozan fizickom ometanju bio bi davno uvedenNaravno da bi imao signal, a ako bas zivi na planini dobio bi ga zahvaljujuci fiksnom telefonu.
Svrha postavljanja novih antena je samo unistavanje populacije, da im je cilj brzina interneta uveli bi Li-Fi sto se nigde ne radi
Li-Fi internet, misterija
Da bile su na vecini studentskih domova ali ih skidajuOdavno je horor sa 4G i svake godine pojacavaju, kad stigne 5G podnosite tuzbe
Mogu li se podnositi tužbe protiv Telekoma prilikom ...
Inace rutina im je da postavljaju antene pored skola gde su dozvojeni nivoi isto verovatno prekoraceni za to okruzenje
imas i ATC Bezanija , braon zgrada na uglu bloka 70 staro mesto za testiranje Telekoma , vide se sa autobuske stanice koja je 50m dalje5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometa
premda ne verujem da je to na slici 5G antena,
mi tek pocinjemo sa procedurom uvodjenja 5G
trenutno u srbiji imas samo jednu funkacionalnu 5G stanicu a to je u istrazivackom centru na zvezdari i kao sto rekoh njen domet je svega par sotina metara.
zasto ne bi trebale da budu blizu kad svi u zgradi imaju moderan smart telefon i zele da budu u dometuPa zato ti povremeno pišeš te glupe postove, elektromagnetni talasi te skenjali
Naravno da treba da se bunite, te antene ne bi trebalo da budu blizu rezidentalnim zgradama.
Ako je za utehu, koliko struje akumulirate u telu, jednog dana kad budeš kupio EV, neće ti trebati utičnica…samo prstom pipnes bateriju i pokreneš punjenje![]()
Nije, ošamućenost je na psihičkoj bazi. Osećam to.to je zbog prljavstine i smrada.
tacno..ide odmahZasto ova tema nije na teoriji zavere?![]()
zasto ne bi trebale da budu blizu kad svi u zgradi imaju moderan smart telefon i zele da budu u dometu
Jel ti postavljena na zgradi na 10 metara od glave?Radi 5G odavno ovde, i super je![]()
Jel imaju vlasnici telekomunikacionih firmi takve antene na svojim kućama 10 metara od glave?postoji par odgovora…
prvi je mora da utiče na mozak, jer bi to onda rešilo misteriju zašto Mario80 toliko lupeta po forumu…
drugi je da sami prozvodjaci kažu da su antene (da ih tako nazovemo) bezbedne na već 10tak metara od njih, i kažu da nema dokazanih vecih smetnji po zdravlje ljudi (ali ne kažu da smetnje ne postoje ili nisu moguće)
i gomila ljudi koja smatra da RF zračenje 24/7 u blizini mozga mora da nekako utiče na zdravlje ljudi. Takodje tu postoji (kad si blizini antena) EMF (elektromagnetic force) kojima smo zapravo više izloženi, ali navodno i za njih nema dokazanih vecih smetnji po ljudsko zdravlje.
Svakako ja ne bi voleo da je bas pored mog prozora…posle ko Mario samo po Lidl da idem i vozim Hyindai…neka hvala![]()
ti ne kapiras da kod nas jos ne radi 5G mreza i da je tvoja glavobolja ili hipohondrija ili razlog da posetis lekara.
Spremaju se za puštanje mreže sledeće godine, a danas je većina novih telefona 5G kompatibilna
Naravno, ali licno necu koristiti 5G cak i kada ga uvedu zvanicno.Hvala, to mi nije bilo jasno. Da li će modeli mobilnih koji su kupljeni prošle, pretprošle godine moći da koriste tu mrežu?
bez panike, druže, te frekfencije koje koristi 5G su odavno već u upotrebi.Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.
Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1632149
Jel ti postavljena na zgradi na 10 metara od glave?
zašto? misliš ako tvoj telefon ne hvata 5G signal manje ćeš biti "ozračen"?!Naravno, ali licno necu koristiti 5G cak i kada ga uvedu zvanicno.
Sta ce mi 5G mi ni 4G nemamo kako treba!zašto? misliš ako tvoj telefon ne hvata 5G signal manje ćeš biti "ozračen"?!![]()