5G antene po celom Beogradu, imate li pojačane glavobolje?

61IhFrH+G4L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

ama brate to je nista
shvatas da moras da imas mrezu antena na rastojanju od par stotina metara da bi 5G radio.

nema kod nas 5G mreze osim u istrazivackom centru na zvezdari.
Ne moram ja da imam ništa ne zanima me kako će srbin da automatizuje naplatu čučavca u centru beograda. Ili kako će da automatizuje gsb da nebi morao da daje plate vozačima.

Jednostavno me ne interesuje tehnika porobljavanja.

Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.

Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1632149
da nemas te antene nebi pisao gluposti po internetu zato sto nebi imao signala..

da nemas te antene nebi pisao gluposti po internetu zato sto nebi imao signala..
Naravno da bi imao signal, a ako bas zivi na planini dobio bi ga zahvaljujuci fiksnom telefonu.

Svrha postavljanja novih antena je samo unistavanje populacije, da im je cilj brzina interneta uveli bi Li-Fi sto se nigde ne radi

Li-Fi internet, misterija

Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.

Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1632149
nema ovde 5G antene
nisu cak ni pripremu za 5G u celiku uradili .

Pa za visi gde ti je stan u odnosu na antenu ,nije prijatno imati ih u blizini

elem licence za frekvence jos nisu podeljene
http://benchmark.ratel.rs/sr/pokrivenost-radio-signalom

Back