mario80
Legenda
- Poruka
- 72.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vracar je srecan i sa 0.5G5G vračar NEĆE MOĆI!
5G nema veze sustinski sa intenretom nego protokom informacija.
Ne radi javno, ali antene postavljaju.ti ne kapiras da kod nas jos ne radi 5G mreza i da je tvoja glavobolja ili hipohondrija ili razlog da posetis lekara.
ama brate to je nistaNe radi javno, ali antene postavljaju.
Znaci Srbija zaostala milion godina u svemu, da je ostao Huawei, mozda ne bi morali da trpaju ljudima uz glavu 5G antene.ama brate to je nista
shvatas da moras da imas mrezu antena na rastojanju od par stotina metara da bi 5G radio.
nema kod nas 5G mreze osim u istrazivackom centru na zvezdari.
I šta kaže eksperat? Daj prepričaj malo ukratko, mislim ko će da gleda neki klip od sat vremena.Evo za ove saljivdzije limitiranog znanja na ovu temu i sta je rekla zena koja je ekspert.
Ko se i posle ovoga smeje na temi, pomoci mu nema![]()
Taj sat vremena se tice tvog zdravlja; zena je amerikanka i predavanje je bilo na universitetu u Australiji.I šta kaže eksperat? Daj prepričaj malo ukratko, mislim ko će da gleda neki klip od sat vremena.
Ti napiši zahtev da ti postave 5G antenu na glavu a mi ćemo da napišemo da se skloni odatle imaju zgradu beograđanke 50 metara pa neka je tu montiraju na vrh a ne stanare da zayebavaju.ti ne kapiras da kod nas jos ne radi 5G mreza i da je tvoja glavobolja ili hipohondrija ili razlog da posetis lekara.
Ne moram ja da imam ništa ne zanima me kako će srbin da automatizuje naplatu čučavca u centru beograda. Ili kako će da automatizuje gsb da nebi morao da daje plate vozačima.ama brate to je nista
shvatas da moras da imas mrezu antena na rastojanju od par stotina metara da bi 5G radio.
nema kod nas 5G mreze osim u istrazivackom centru na zvezdari.
da nemas te antene nebi pisao gluposti po internetu zato sto nebi imao signala..Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.
Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1632149
Naravno da bi imao signal, a ako bas zivi na planini dobio bi ga zahvaljujuci fiksnom telefonu.da nemas te antene nebi pisao gluposti po internetu zato sto nebi imao signala..
to je zbog prljavstine i smrada.Svaki put kad odem u BG ja se osećam ošamućeno.
Pametni, koristim sbb internet.da nemas te antene nebi pisao gluposti po internetu zato sto nebi imao signala..
ne postoji 6GKina ima 6G, 5G je vec zastarelo.
nema ovde 5G anteneDignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.
Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1632149