buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.343
Tako je od pamtivekaIma milion zakona ali se retko koji sprovodi sem onih koji idu u korist vladajuce bulamente.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je od pamtivekaIma milion zakona ali se retko koji sprovodi sem onih koji idu u korist vladajuce bulamente.
Ne smem više.buki jesi slušo nekad baka jovanovića
Није у питању мобилни интернет, него оптика.Kako god, najbrzi internet na svetu ima Juzna Koreja i uopste se tu ne spominje 5G.
5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometaPitanje je zbog cega to nabijaju ljudima pored glave umesto da lepo ima stanice kao i na ostalim mrezama?
netacno.Kina ima 6G, 5G je vec zastarelo.
5G nema veze sustinski sa intenretom nego protokom informacija.Kako god, najbrzi internet na svetu
pa kad prestanemo da visimo na Ifone, nestace i te antene.Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.
Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1632149
To i kazem, slaba tehnologija, nerazvijena..nije stvar samo da nabudze antene i frekvenciju i cepaj sve okolo.5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometa
premda ne verujem da je to na slici 5G antena,
mi tek pocinjemo sa procedurom uvodjenja 5G
trenutno u srbiji imas samo jednu funkacionalnu 5G stanicu a to je u istrazivackom centru na zvezdari i kao sto rekoh njen domet je svega par sotina metara.
Koji ide uglavnom preko interneta5G nema veze sustinski sa intenretom nego protokom informacija.
ne bas.. obicno je wifi, imas i BT itd...Koji ide uglavnom preko interneta![]()
ma pusti ti marija..njega boli glava jer je maslac poskupeo u lidluTo i kazem, slaba tehnologija, nerazvijena..nije stvar samo da nabudze antene i frekvenciju i cepaj sve okolo.
Naravno, prvo na Vracaru krece.mi tek pocinjemo sa procedurom uvodjenja 5G
BT, daj Tabe to je smejurija.ne bas.. obicno je wifi, imas i BT itd...
pricam o nacinima protoka veze..ti zaboravljas da i internet koristi te kanaleBT, daj Tabe to je smejurija.
Kako razlikujete 5g antene od ostalih, moze slobodno strucno izrazavanjeSto paranoja, ovo i jeste 5G antena.
I sta ste sad rekli , rekli ste da ce zapad da gura 5g do iznemoglosti...Па не баш. Још је 6Г у повоју. Али да, Кинези имају највећи број патената и за шесту генерацију мобилних мрежа.
I sta ste sad rekli , rekli ste da ce zapad da gura 5g do iznemoglosti...
Već su postavljene.Pokrenite akciju:
'Neces postavljati antene!'
Tacno sam juce doso u Beograd i od jutros prvo glava a uz nju ne popusta vrat.Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.
Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1632149