5G antene po celom Beogradu, imate li pojačane glavobolje?

Pitanje je zbog cega to nabijaju ljudima pored glave umesto da lepo ima stanice kao i na ostalim mrezama?
5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometa

premda ne verujem da je to na slici 5G antena,

mi tek pocinjemo sa procedurom uvodjenja 5G

trenutno u srbiji imas samo jednu funkacionalnu 5G stanicu a to je u istrazivackom centru na zvezdari i kao sto rekoh njen domet je svega par sotina metara.

Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.

Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1632149
pa kad prestanemo da visimo na Ifone, nestace i te antene.

5G mora da ima na svakih par stotinjak metara antenu..izuzetno je kratkog dometa

premda ne verujem da je to na slici 5G antena,

mi tek pocinjemo sa procedurom uvodjenja 5G

trenutno u srbiji imas samo jednu funkacionalnu 5G stanicu a to je u istrazivackom centru na zvezdari i kao sto rekoh njen domet je svega par sotina metara.
To i kazem, slaba tehnologija, nerazvijena..nije stvar samo da nabudze antene i frekvenciju i cepaj sve okolo.

I sta ste sad rekli , rekli ste da ce zapad da gura 5g do iznemoglosti...
61PplU9MHUL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

U ovakvim zgradama i naseljima svaki stan ima WiFi ruter koji ukupno jače zrače od 5G antena, a ozračuju te sa svih strana ko u mikrovalnoj.
Ono legneš u krevet, a s druge strane zida tebi pored glave susjedov WiFi ruter zrači na najjače jer on u na drugom kraju stana gleda TV preko interneta, žena na mobitelu gleda videe sa Facebooka, klinci na Tiktoku.

Pazi za nekog ko je dizajnirao dobre antene, ja bas nista ne znam o 5G antenama...a jos manje o 6G antenama..

Jednostavno me nije interesovalo , ni ono sto sam super odradio nije bilo placeno , tako da me vise ne interesuje ni jedan dometn antena, ni talasovodi ni zicane ni mikroprocesorske...ili stampane, zovi ih kako hoces..

Tako da ne mogu da pricam o stetnosti antena...poslednje sto sam video da postavljaju , za ove mobilne stanice to je bilo odavno , je bilo mnogo vise od snage koja je napisana ili obicno ocekivana...bas mnogo vise...
E sad, vlasnik je dao , za dobre pare, ali vlasnik ima samo jedan pipak zracenja nadole, i to obicno ne hvata njega, pa ide podrucje gde nema zracenja, osim od napajanja antene, a ustvari komsiluk tu puca ko zvecka...
Jedan moj poznanik ima sobu tacno 6m u pravcu antene od 300W isti nivo visine...
Moze da izabere drugu sobu ali tamo je blizi dominantnom ocu i onda bolje gajbica na cosku kuce...

Nemam komentar...6m , ne preterujem, a tacno u nivou antene...a 300W je, , zato sto je vrh cele okoline...baca na sve strane...mirijevo , kaludjerica, lug, vinca, dobro ne znam da li dobaci do Vince naselja, ali dobaci do kuceraka na putu za vincu to garantovano..

Dignem roletnu i vidim antena mi je na 10 metara od glave. Koliko je zdravo živeti u ovakvom okruženju? Antene su na svakih 100 metara i premeštaju se po krovovima, ponekad su sakrivene u imitacije odžaka ili cevi.

Ko postavlja ove antene po beogradu NA STAMBENE ZGRADE?!??
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1632149
Tacno sam juce doso u Beograd i od jutros prvo glava a uz nju ne popusta vrat.
Vucicu sram te bilo hoces da genocidiras Srbe

Back