5G i zvanicno krece u Srbiji... P.S. pratite promene u okruzenju pocev od prirode, vremena, ljudi, zivotinja, insekata, biljaka itd.

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.482
...

SRBIJA DOBIJA 5G! Od ponedeljka pravilnik na javnoj raspravi, a onda kreće i nadmetanje za dodelu frekvencija​

https://biznis.kurir.rs/info-biz/4241136/srbija-dobija-5g
Srbija dobija 5G! Kako se saznaje pravilnik će biti na javnoj raspravi od ponedeljka, a nakon toga kreće i nadmetanje za dodelu frekvencija.

Kako je potvrđeno u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija od ponedeljka počinje javna rasprava o Predlogu pravilnika o minimalnim uslovima za izdavanje pojedinačnih dozvola za korišćenje radiofrekvencijskog spektra na osnovu sprovedenog postupka javnog nadmetanja u radiofrekvencijskim opsezima 694–790 MHz, 2500–2690 MHz i 3400–3800 MHz.

...
3606280_shutterstock-1448536100_ls.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Vala u zadnjih godinu dana zivalj srbije je toliko postao gluplji i nepristojniji , oba, da se vec vode debate medju mojim poznanicima i opsti je zakljucak covid i vlada....
Covid za prvo a vlada za drugu stvar...

Neverovatna je promena logike stanovnistva Srbije, koju niko ne primecuje, cak mi prebacuju da sam Srbomrzac , dok ne odu u inostranstvo na par meseci a onda kad se vrate krece prica, cesto sam pomislio na tebe....musko zensko , nema veze, svi se uvere, nije vezano za pol u tom slucaju , dok je kad su u zemlji Srbiji itekako vezano za pol...

Poslednja izmena od moderatora:
Не знам да ли људи знају да микроталасна има вишу фреквенцију од 5Г
Па се опет нико не залаже за укидање микроталасних.

Интернет је место где разноразни фрикови имају пуну пажњу својих сулудих теорија.

Интернет је место где разноразни фрикови имају пуну пажњу својих сулудих теорија.
mikrotalasni zraci su usmereni unutar kutije ka hrani i tu ostaju i zrace samo po nekoliko minuta. 5G ce da zraci po celoj drzavi u svim pravcima 24 sata non stop

mikrotalasni zraci su usmereni unutar kutije ka hrani i tu ostaju i zrace samo po nekoliko minuta. 5G ce da zraci po celoj drzavi u svim pravcima 24 sata non stop
Очигледно ниси упознат са чињеницом да се микроталасна мора мењатио на сваке две године што нико не ради јер долази до микропрслина у гуми која затвара врата и зрачење излази напоље ван микроталасне.

Очигледно ниси упознат са чињеницом да се микроталасна мора мењатио на сваке две године што нико не ради јер долази до микропрслина у гуми која затвара врата и зрачење излази напоље ван микроталасне.
ja odem u dnevnu sobu dok mikrotalasna ne zavrsi sa radom

1. Godinama unazad bila je afera"'vamo/'namo 5 G antene, ptice umiru od 5G". "puna Srbija 5G-a" itd.itd. da bi prosle godine isplivala cinjenica-cak i bi kad bi hteli da koristimo 5G-NEMAMO adekvatnu infrastrukturu!
2. Problem 5G bas i jeste-domet. Tojest da ne moze da se prostire/prolazi kroz zgrade/brda/planine beskonacno...
3, Kinezi vec imaju 6G. Imace 7 G verovatno dok kod nas zazivi 5G...:)

У Србији постоји само једна базна станица која се налази на Звездари у Истраживачком центру.
А овамо 5Г је побио масу птица по Србији :rotf:

Проблем 5Г-а је домет који је екстремно мали
Реалан домет у градској средини је око 70 метара
На отвореном може да добаци до 200 метара.

Да ли су људи свесни која је потребна густина базних станица да би то све функционисало.

А реално 5Г је већ преважиђен.
Читао сам студије да 5Г неће моћи да издржи комуникације између аутомобила који сами возе кад крене масовна употреба истих тако да је будућност у 6Г мрежи.

Осећам да ће кад се појави 6Г теоретичари завере свршавати од муке :rotf:

na osnovu cega tvrdis da ce doci do promena u prirodi kad se bude pustila u rad 5G mreza?

Kazem ti sacekajmo i videces...praticemo sve manifestacije...bilo u biljnom ili zivotinjskom svetu, medju ljudima, promene u vremenu, u stopi oboljenja ili pogorsanja odredjenih bolesti...itd

Recimo videli smo da je korona pokosila ljude sa karcinomom...što putem korone što putem fejkcinacije...a plus onda i na treci nacin indirektno posledicno usled nedostupnosti zdravstvenog sistema...koji je bio covid-zatvoren...ne slucajno...vec namerno.

Samo daj vremenu sansu i dace ti odgovore...

...

Kazem ti sacekajmo i videces...praticemo sve manifestacije...bilo u biljnom ili zivotinjskom svetu, medju ljudima, promene u vremenu, u stopi oboljenja ili pogorsanja odredjenih bolesti...itd

Recimo videli smo da je korona pokosila ljude sa karcinomom...što putem korone što putem fejkcinacije...a plus onda i na treci nacin indirektno posledicno usled nedostupnosti zdravstvenog sistema...koji je bio covid-zatvoren...ne slucajno...vec namerno.

Samo daj vremenu sansu i dace ti odgovore...

...
nema sta da se ceka i promatra... ti svi frekfencijski opsezi koje koristi 5G mreza su odavno u upotrebi za druge svrhe u telekomunikacijama, radio, TV, satelitski signali, dosadasnja mobilna mreza itd. ako koriscenje tih frekfencija ima stetno dejstvo onda bi vec sada trebalo da bude uocljivo jer su iste frekfencije vec dugo u upotrebi.

nema sta da se ceka i promatra... ti svi frekfencijski opsezi koje koristi 5G mreza su odavno u upotrebi za druge svrhe u telekomunikacijama, radio, TV, satelitski signali, dosadasnja mobilna mreza itd. ako koriscenje tih frekfencija ima stetno dejstvo onda bi vec sada trebalo da bude uocljivo jer su iste frekfencije vec dugo u upotrebi.
Nisu isti opsezi u tome i jeste stvar, ti se malo ne razumeš u tehniku?
Što bi trebala nova posebna infrastruktura, ako su isti "opsezi"?

Neke manifestacije ne moraju biti trenutne...mozda na odredjeni rok 5-10 godina...a mozda i krace ili duze...
Kazem...videcemo...
Kao sto se npr primetilo posle NATO bombanja porast obolenja od raka...
Mala smo mi statisticka skupina i svaka manifestacija i promena u statistici se lako uoci...
Pitanje je da li neko zeli da bude prikazana...

...

Koliko sam razumeo pojedince ovde, kada sve ostale države budu koristile 17G mi ćemo i dalje propagirati prenošenje poruka putem kurira Dragana i njegovog konjčeta, jer mi smo eto najpametniji a oni svi budale (tačnije mrtve budale koje još ne znaju da su umrli od 5G).
U svrhu preobraćivanja mojih stavova, molim da mi se odmah dostave statistički izveštaji (za početak) o broju mrtvih ptica u Bugarskoj, Makedoniji i Italiji.

Koliko sam razumeo pojedince ovde, kada sve ostale države budu koristile 17G mi ćemo i dalje propagirati prenošenje poruka putem kurira Dragana i njegovog konjčeta, jer mi smo eto najpametniji a oni svi budale (tačnije mrtve budale koje još ne znaju da su umrli od 5G).
U svrhu preobraćivanja mojih stavova, molim da mi se odmah dostave statistički izveštaji (za početak) o broju mrtvih ptica u Bugarskoj, Makedoniji i Italiji.
Mi ćemo ih zajebati i koristiti 18G, ipak smo mi "Teslina nacija".
18G, na bazi prirodnog isijavanja od strane sunca prenosi signal. Ne samo da nije štetno zračenje, nego je i lekovit, leči od ostalih zračenja i kardiovaskularnih poteškoća :lol::lol:

Неће бити 5Г тамо где су пчеле.

Na temi:

https://forum.krstarica.com/threads...se-doselila-neka-nova-invazivna-pcela.975352/

kad sam ukazao na cudno ponasanje pcela..., neki su ovde, da bi oborili moja zapazanja i teze..., tvrdili da je to sve normala jer kao "po Beogradu postoji razgranato urbano pcelarstvo po krovovima zgrada" - kraj citata...

Naravno to je bila nebuloza, ali evo i da postoji...onda ce biti unisteno i to "urbano krovno pcelarstvo...
Jer ako ce gde biti razgranat 5G bice po urbanim sredinama...

...

Naravno to je bila nebuloza, ali evo i da postoji...onda ce biti unisteno i to "urbano krovno pcelarstvo...
Jer ako ce gde biti razgranat 5G bice po urbanim sredinama...

...
OK, povlačim zahtev za izveštaj o umrlim pticama u Bugarskoj, Makedoniji i Italiji i prebacujem na zahtev za izveštaj o stanju pčela u Italiji (za koju tvrde da je pokrivena 100% 5G signalom).
Ako je neko skoro bio u Italiji molim za potvrdu da u toj državi pčele više ne žive.

Koliko je 5G u upotrebi? 3-4 godine...?

To je bukvalno NISTA u prostoru i vremenu da bi se izveli bilo kakvi zaključci bilo o štetnosti ili o "blagodeti" tj kako vi tvrdite nestetnosti...
Tako da su oba stava legitimna...

...

Back