S
Smizla
Gost
Ja sam se popela za par procenata
ops:
Bila malo aktivna ovih dana, motivisala me
Gazdarica sa ovim testom
ops:
ops:
ops:

Bila malo aktivna ovih dana, motivisala me
Gazdarica sa ovim testom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:E, bas mi je drago da ovaj test tako pozitivno utice na ljude...![]()
Smizlo, koji ti je sad skor...?![]()
Donald Duck:Smizlo a pod kojim tackama si napredovala ovih dana? :wink:
Smizla:Donald Duck:Smizlo a pod kojim tackama si napredovala ovih dana? :wink:
Eh sad.. pod kojim tackamaops:
Ne bih o tome :wink:
Pusti masti na volju
Ja imam 58, pa ovaj mogla bi da mi pomognes da nebudem ovoliko mizeran sa cifrom! :wink: a mozda i uspemo da podignemo jos koji procenat! :wink: :wink: :wink:hotgirl:
Donald Duck:Ja imam 58, pa ovaj mogla bi da mi pomognes da nebudem ovoliko mizeran sa cifrom! :wink: a mozda i uspemo da podignemo jos koji procenat! :wink: :wink: :wink:hotgirl:
A tvoji standardi su... Pa cu ti reci da li sam za tebe ili... :wink: :wink:hotgirl:Donald Duck:Ja imam 58, pa ovaj mogla bi da mi pomognes da nebudem ovoliko mizeran sa cifrom! :wink: a mozda i uspemo da podignemo jos koji procenat! :wink: :wink: :wink:hotgirl:
mozda, ako zadovoljavas standarde
Lorde jel to iz iskustva? :wink:Lord of Chaos:DD, mislim stvarno, bez 95% posto nemoj ni da pomisljas da smuvas curu sa STANDARDOM....Shala mala, naravno....
![]()
Uopste nema respekta prema svom nicku, a mozda ..... :wink:Gazdarica:Izgleda da se hotgirl ohladila...![]()
![]()
Da, slazem se ako se mala slaze, hm, mislim hotIncognito:Da je bacimo na tiganj (il' u sendvic), da je zagrejemo malo?
(sad ocekujem neshto kao 'Ta nijesmo mi turci janjicari')
Poz.
Eto vidis sad neko drugi uziva u toplini a ti Danilo prodaj brojeve i cuti!! Radi, radi, :wink:Gazdarica:A mozda ju je, neko capio tebi ispred nosa...![]()
Donald Duck:A tvoji standardi su... Pa cu ti reci da li sam za tebe ili... :wink: :wink:hotgirl:Donald Duck:Ja imam 58, pa ovaj mogla bi da mi pomognes da nebudem ovoliko mizeran sa cifrom! :wink: a mozda i uspemo da podignemo jos koji procenat! :wink: :wink: :wink:hotgirl:
mozda, ako zadovoljavas standarde