Uh, znam taj osjecaj kad pokusavas da se sjetis sta je bilo prethodne noci...Incognito:Gazdarica:Incognito, pa ti si promiskuitetan... :shock: :shock: :shock:
Da li se i kod tebe desavalo ono:Jesmo li mi?
Ona:Tri puta...![]()
![]()
![]()
lol... pa nije to bash bilo tako... a sigurno ne sa babaserama... mozda sam bio pijan, al' nisam bio slep
Zivot me primorao da 'zivim sam od sebe' josh od svoje 15-16 godine, pa nisam (a i dalje nemam) imao vremena da jurim zene i dugacke veze i sl (sad mi i nije toliko tesko, ali tad je bilo itekako), pa sam koristio zurke da nadohnadim 'propusteno'... A onda pod dejstvom alkohola sam cinio razne stvari... Mislim, desavalo se da se zesce nicega ne secam, pa mi je padalo na pamet da pocnem da nosim sa sobom diktafon (ala Crni Bombarder), jer sam umeo satima da lupam glavu da se setim da li sam napravio neko * prethodne veceri...
No, necu da idem u detaljeSrecom, sad retko kad popijem ista alkoholno... ma lepsi je zivot bez tih opijata!!!
Poz.

A znam i kako je kad zivis sam...
Alkohol? Pa, ostadoh vjerna pivu i vinu, ponekad... Ali nikad vise toliko da se ne sjecam sta je bilo...