50 pitanja za seksualne eksperimentatore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Incognito:
Gazdarica:
Incognito, pa ti si promiskuitetan... :shock: :shock: :shock:
Da li se i kod tebe desavalo ono:Jesmo li mi?
Ona:Tri puta... :roll: :lol: :P

lol... pa nije to bash bilo tako... a sigurno ne sa babaserama... mozda sam bio pijan, al' nisam bio slep :D

Zivot me primorao da 'zivim sam od sebe' josh od svoje 15-16 godine, pa nisam (a i dalje nemam) imao vremena da jurim zene i dugacke veze i sl (sad mi i nije toliko tesko, ali tad je bilo itekako), pa sam koristio zurke da nadohnadim 'propusteno'... A onda pod dejstvom alkohola sam cinio razne stvari... Mislim, desavalo se da se zesce nicega ne secam, pa mi je padalo na pamet da pocnem da nosim sa sobom diktafon (ala Crni Bombarder :D), jer sam umeo satima da lupam glavu da se setim da li sam napravio neko * prethodne veceri...

No, necu da idem u detalje :P Srecom, sad retko kad popijem ista alkoholno... ma lepsi je zivot bez tih opijata!!!

Poz.
Uh, znam taj osjecaj kad pokusavas da se sjetis sta je bilo prethodne noci... :roll: :roll: :roll:
A znam i kako je kad zivis sam...
Alkohol? Pa, ostadoh vjerna pivu i vinu, ponekad... Ali nikad vise toliko da se ne sjecam sta je bilo...

kad biste samo znali prednosti ovog testa, l&m pre nekoliko dana jednom mom drugu bez ikakve zadnje namere pokazem test i kao pocnemo da ga resavamo...i ja nisam imala bas neki zadivljujuci procenat (64 % :? ) i dobacim kako bi bas bilo ql da udavim nekog tipa i da dodem bar do 70% itd. itd. i.... ostatak zamislite sami sad sam na 68% samo jos malo mi fali hihihihihihihih

stas mislite na to da mi sa foruma napravimo nas test
ja bih licno promenila par stvari, recimo da ima neko ogranicenja sa godinama, pogotovu oko pitanja da li ste sa ..... koji je 10 god +- od vas, i slicno
a mogli bismo i da ubacimo jos par pitanja i na kraju da napravimo ono kao u fazonu ako imate od ...do ... onda ste....
hajde mastoviti i kreativni da vas vidim
npr. da li ste igrali poker u cetvoro i u svlacenje :twisted:

ana marija:
stas mislite na to da mi sa foruma napravimo nas test
ja bih licno promenila par stvari, recimo da ima neko ogranicenja sa godinama, pogotovu oko pitanja da li ste sa ..... koji je 10 god +- od vas, i slicno
a mogli bismo i da ubacimo jos par pitanja i na kraju da napravimo ono kao u fazonu ako imate od ...do ... onda ste....
hajde mastoviti i kreativni da vas vidim

Pa i za one naj-naivnije testove, ipak treba neki psiholog, cisto da napravi dobru klasifikaciju po starosnoj dobi... Naravno da ce na ovom testu neko ko ima 30, pa i vise, imati veci rezultat nego neko sa 20-25... Jednostavno, imao je vise vremena da proba sve to...

ana marija:
npr. da li ste igrali poker u cetvoro i u svlacenje :twisted:

To jesam, par puta (srecom, odlican sam pokeras :D)... Jednom nas ribe ispalile u sred partije (kao sramota ih i sl.) ja pozvao dvojicu komsija, i oni nastavili umesto njih... Bas smo pruzili dobar striptiz devojkama :D A na kraju, gubitnik (onaj koji je ostao bez icega), morao je da onako, k'o od majke, istrci dva kruga oko zgrade, da bi dobio svoju odecu nazad (a samim tim mogao da ode kuci :D)... Ma bilo je loodo... A jednom smo jednu ribu skinuli do daske... Neznam zasto, ali par nedelja nakon toga nije mogla da nas pogleda u oci :D

Ja bih dodao jos jedno pitanje, za musku populaciju 'Da li ste ikada bili silovani?' ... Ja jesam jednom :D Napio se na proslavi nove godine, pa zaspao... Probudio sam se vezan, sa 2 devojke oko mene... E sad, i ako je literalno to bilo silovanje, meni uopste nije smetalo :oops:

Poz.

ana marija:
kad biste samo znali prednosti ovog testa, l&m pre nekoliko dana jednom mom drugu bez ikakve zadnje namere pokazem test i kao pocnemo da ga resavamo...i ja nisam imala bas neki zadivljujuci procenat (64 % :? ) i dobacim kako bi bas bilo ql da udavim nekog tipa i da dodem bar do 70% itd. itd. i.... ostatak zamislite sami sad sam na 68% samo jos malo mi fali hihihihihihihih
Savrseno,ali si me inspirisala da probam isto...A ipak imam 80% dali znas kakve su mi grozote ostale...Nesto se ipak ne moze...Ili....Videcemo...Imam jednog skroz inspirativnog 'druga'.... :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back