50 pitanja za seksualne eksperimentatore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jovanica:
Mislim da mi seksualni zivot nije los,a imam 58% po ovom testu.Ponekad procitam ove forume i u svakom je Gazdarica.Toliko je puna znanja da pozelim da je upoznam,da mi malo uz kafu prosiri vidike.Zena samo o sexu pise,vjerovatno je tu kod kuce!!!Ne znam samo kad stigne da zivi,da vodi ljubav ,radi(ili je to kod nje isto)od silnih kucanja po forumu.
Pa, Jovanice draga, ako ti nisi sposobna da sve stignes, ne znaci da i drugi ljudi nisu...
Sve je u dobroj organizaciji... :wink:
A, ako te bas zanima, imam sasvim zadovoljavajucu karijeru i stignem da obavljam svoje radne duznosti, bez obzira sto "samo o sexu pisem"...
Sta ces, toliko ga volim da mi je non stop u glavi...
Seksam se nocu ili ujutro, kad vec pitas, a ponekad sebi priustim i poneki vikend prepun seksa... 8)
Zanima li te jos nesto... :?:

Gazdarica:
Pa, Jovanice draga, ako ti nisi sposobna da sve stignes, ne znaci da i drugi ljudi nisu...
Sve je u dobroj organizaciji... :wink:
A, ako te bas zanima, imam sasvim zadovoljavajucu karijeru i stignem da obavljam svoje radne duznosti, bez obzira sto "samo o sexu pisem"...
Sta ces, toliko ga volim da mi je non stop u glavi...
Seksam se nocu ili ujutro, kad vec pitas, a ponekad sebi priustim i poneki vikend prepun seksa... 8)
Zanima li te jos nesto... :?:

Ja rekoh da prestanes,,, a ti opet istu pricu furas!!!

Gazdarice, samo jedno malo pitanje.
Vezano je za tacku 28. Seks pre progovorene ijedne reci. Znam da definicija dovoljno govori i zvuci mi poprilicno nemoguce (to "NIJEDNA"), ali pre tri godine, kad sam sa klubom bio u Atini za novu godinu, obezbedjena nam je zabava sa "magicnu noc" :) Bukvalno se sav verbalni kontakt sveo na "Hey :)" (sa sve smajlijem), tako da ne znam da li se to racuna. Iskreno, tek sada sam se setio. Mozda je pala jos neka rec, ali definitivno one nisu bile ni delic biti situacije.

Mrzi me sad da citam ponovo 'pitanja'... Jel' ima onog 'Seks u totalno pijanom stanju' ili 'Seks sa partnerom koga se ne secate'?

Meni to dodje kao redovno... ne secam se vecine tih iskustava, pa je moguce da se svasta sa te liste desavalo :)

Doduse, ostavio sam alkohol jos pre vise od godinu dana, ali od tad nisam ni imao vremena da jurim zene (mora da se radi, bezi od vojske i sl. :D)

Poz.

Incognito:
Mrzi me sad da citam ponovo 'pitanja'... Jel' ima onog 'Seks u totalno pijanom stanju' ili 'Seks sa partnerom koga se ne secate'?

Meni to dodje kao redovno... ne secam se vecine tih iskustava, pa je moguce da se svasta sa te liste desavalo :)

Doduse, ostavio sam alkohol jos pre vise od godinu dana, ali od tad nisam ni imao vremena da jurim zene (mora da se radi, bezi od vojske i sl. :D)

Poz.
Incognito, pa ti si promiskuitetan... :shock: :shock: :shock:
Da li se i kod tebe desavalo ono:Jesmo li mi?
Ona:Tri puta... :roll: :lol: :P

Gazdarica:
Incognito, pa ti si promiskuitetan... :shock: :shock: :shock:
Da li se i kod tebe desavalo ono:Jesmo li mi?
Ona:Tri puta... :roll: :lol: :P

lol... pa nije to bash bilo tako... a sigurno ne sa babaserama... mozda sam bio pijan, al' nisam bio slep :D

Zivot me primorao da 'zivim sam od sebe' josh od svoje 15-16 godine, pa nisam (a i dalje nemam) imao vremena da jurim zene i dugacke veze i sl (sad mi i nije toliko tesko, ali tad je bilo itekako), pa sam koristio zurke da nadohnadim 'propusteno'... A onda pod dejstvom alkohola sam cinio razne stvari... Mislim, desavalo se da se zesce nicega ne secam, pa mi je padalo na pamet da pocnem da nosim sa sobom diktafon (ala Crni Bombarder :D), jer sam umeo satima da lupam glavu da se setim da li sam napravio neko sranje prethodne veceri...

No, necu da idem u detalje :P Srecom, sad retko kad popijem ista alkoholno... ma lepsi je zivot bez tih opijata!!!

Poz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back