50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam tek sad shvatio kakav je sarlatan 50 cent..
dve zanimljive vesti- prvo, 50 cent je pre par dana optuzio chamillionaire-a da cenzurise svoje tekstove, izbacujuci psovke iz njih, na sta se chamillionaire nije narocito osvrtao..
drugo- 50 cent je branio britney spears kada je kanye west optuzio da nije zasluzila do vodi mtv nagrade, optuzujuci kanye-a da je ljubomoran na nju (:-D)..
kada se zna da 50 cent-ov, kanye-ov i chamillionaire-ov album izlaze u istoj nedelji i da se kanye-ov album bolje kotira od njegovog, ocigledno je da 50 zeli da zapocne beef da bi pogurao prodaju svog albuma... ne ide mu nesto..stick a fork in 'im, he's done :-D
kanye-west-50-cent-battle.jpg

LGFloyd:
Ma idi, bre, pun je para a nije mogao ni posteno da se otvori za neke pristojne beatove...
90 % albuma je krajnje prosecno, ceo album cekas nesto konkretno.. Jedine dobre stvari su Curtis 187, Movin On Up i na momente Man Down i Ill Still Kill...
Cak je i doziveo da ga Tony Yayo, koji je mnogo bolji hypeman, nego rapper, "unisti" na Touch the Sky!
Fire je verovatno jedan od najgorih beatova koji je Dr.Dre ikad napravio, a 50 jos i uzeo...
E da, sta to bi sa Eminemom na Peep Show? On je bas prso...

da jbt, cak mu i ''sveprisutni'' timbo i justin nisu uspjeli pomoci...
napunio lik dupe parama pa se ulijenio
album je los...
jos se kacio s kanye-om oko prodaje albuma...
debilno, ali stvarno debilno!

50cent je najbolji strani reper!!!ko se slaze samnom on je pametan i zna sta je pravi hip-hop...Ovo sto se nasi reperi gube ne valja nista,samo strani hip-hop je pravi hip-hop...ovo nase sranje mozete da zaboravite .Pa pogledajte sami kod nas se rep vrlo slabo placa...a tamo i najgori reper poput bow wow-a ima pare da ne zna sta ce snjima!!!
PREMA TOME ZNATE KOGA DA SLUSATE SADA...KO SE SLAZE SA MNOM NEKA MI PISE NA johnnykvrcin@krstarica.com
PS:KOJE BIO NA KONCERTU OBAVEZNO NEKA MI SE JAVI!!!!OBAVEZNO
POZDAV REPERI ! ! ! :smile:

>>>nikola<<<:
50cent je najbolji strani reper!!!ko se slaze samnom on je pametan i zna sta je pravi hip-hop...Ovo sto se nasi reperi gube ne valja nista,samo strani hip-hop je pravi hip-hop...ovo nase sranje mozete da zaboravite .Pa pogledajte sami kod nas se rep vrlo slabo placa...a tamo i najgori reper poput bow wow-a ima pare da ne zna sta ce snjima!!!
PREMA TOME ZNATE KOGA DA SLUSATE SADA...KO SE SLAZE SA MNOM NEKA MI PISE NA johnnykvrcin@krstarica.com
PS:KOJE BIO NA KONCERTU OBAVEZNO NEKA MI SE JAVI!!!!OBAVEZNO
POZDAV REPERI ! ! ! :smile:

Brate, oš se udaš za mene! I ja fiftija mnogo volim! Molim te... molim te... ja obožavam fiftija... Istetovirao sam njegov lik na guzi... Udaj se za mene da ga zajedno volimo!

E IVANA IN\VANA PA JA SAM JEDAN OD NAJVECIH FANOVA 50CENT-A...SAD SAM IZVALIOP OVAJ FORUM I KAD VIDIM STA SVE LJUDI PISU....BOLJE JE DA CUTIM...

BIO SAM NA KONCERTU U BG-U NA KONCERTU U SWEDEN NA KONCERTU U FRANCUSKOJ...ALI JE U SWEDSKOJ BILO NAJBOLJE...MOGU TI RECI DA NIJE BILO LOSE NIKOD NAS ALI JE SAM KONCERT VRLO MALO TRAJAO...ALI NEMA VEZE MENI JE BITNO DA SAM GA GLEDAO I DA DOLAZI SVAKI DAN DA DRZI KONCERTE SVAKI DAN BI ISO I SLUSAO GA....
NARAVNO NEMOJTE ZABORAVITI NI EMINEMA..ALI NIJE O NJEMU REC OVDE!!!!
POZDRAV SVIM FANOVIMA FIFTIY-A....AKO NEKO HOCE DA SEDOPISUJE SA MNOM NEKA MI PISE NA
johnnykvrcin@krstarica.com 8-)

pacer:
ja sam tek sad shvatio kakav je sarlatan 50 cent..
dve zanimljive vesti- prvo, 50 cent je pre par dana optuzio chamillionaire-a da cenzurise svoje tekstove, izbacujuci psovke iz njih, na sta se chamillionaire nije narocito osvrtao..
drugo- 50 cent je branio britney spears kada je kanye west optuzio da nije zasluzila do vodi mtv nagrade, optuzujuci kanye-a da je ljubomoran na nju (:-D)..
kada se zna da 50 cent-ov, kanye-ov i chamillionaire-ov album izlaze u istoj nedelji i da se kanye-ov album bolje kotira od njegovog, ocigledno je da 50 zeli da zapocne beef da bi pogurao prodaju svog albuma... ne ide mu nesto..stick a fork in 'im, he's done :-D
kanye-west-50-cent-battle.jpg
extra je ova slika posalji jos neke ako imas...pozdrav bro

blackground:
Ma koji bre 50 cent...
Izdao je brdo albuma pre ovoga i ko je cuo za njega? Niko.
E, onda je Eminem odveo Fiftija kod tate Dr. Dre-a i onda on postaje zvezda.
To je otprilike kao kad neki ovdasnji majmun vidi pevaljku sa velikim sisama u kafani pored magistrale pa je odvede na Pink, da par soma maraka i ona postane zvezda. Isto sranje, samo na visem nivou.

Hrk, PLJUC!!!!

pozdrav pravim ljudima

TI PEDERU NEMOJ DA SERES JER SE NE RAZUMES NI MALO U HIP HOP POGLEDAJ SAMO KAKVA TI JE SLIKA GEJEVSKA....PU PEDERU

Back