X-factor AM 007
Zainteresovan član
- Poruka
- 384
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ja vishe nishta :shock:DrMaNiJaK:a daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj opusti se..... znaš da ja volim ženski polni organ:razz:
![]()
mislim...znaš li? :shock:
:razz:

:shock: malo je zagoreo :shock:pacer:stick a fork in 'im, he's done
U suprotnosti sa samim sobom.X-factor AM 007:Sta znachi kontradiktoran???
LGFloyd:Ma idi, bre, pun je para a nije mogao ni posteno da se otvori za neke pristojne beatove...
90 % albuma je krajnje prosecno, ceo album cekas nesto konkretno.. Jedine dobre stvari su Curtis 187, Movin On Up i na momente Man Down i Ill Still Kill...
Cak je i doziveo da ga Tony Yayo, koji je mnogo bolji hypeman, nego rapper, "unisti" na Touch the Sky!
Fire je verovatno jedan od najgorih beatova koji je Dr.Dre ikad napravio, a 50 jos i uzeo...
E da, sta to bi sa Eminemom na Peep Show? On je bas prso...
>>>nikola<<<:50cent je najbolji strani reper!!!ko se slaze samnom on je pametan i zna sta je pravi hip-hop...Ovo sto se nasi reperi gube ne valja nista,samo strani hip-hop je pravi hip-hop...ovo nase sranje mozete da zaboravite .Pa pogledajte sami kod nas se rep vrlo slabo placa...a tamo i najgori reper poput bow wow-a ima pare da ne zna sta ce snjima!!!
PREMA TOME ZNATE KOGA DA SLUSATE SADA...KO SE SLAZE SA MNOM NEKA MI PISE NA johnnykvrcin@krstarica.com
PS:KOJE BIO NA KONCERTU OBAVEZNO NEKA MI SE JAVI!!!!OBAVEZNO
POZDAV REPERI ! ! ! :smile:
extra je ova slika posalji jos neke ako imas...pozdrav bropacer:ja sam tek sad shvatio kakav je sarlatan 50 cent..
dve zanimljive vesti- prvo, 50 cent je pre par dana optuzio chamillionaire-a da cenzurise svoje tekstove, izbacujuci psovke iz njih, na sta se chamillionaire nije narocito osvrtao..
drugo- 50 cent je branio britney spears kada je kanye west optuzio da nije zasluzila do vodi mtv nagrade, optuzujuci kanye-a da je ljubomoran na nju (:-D)..
kada se zna da 50 cent-ov, kanye-ov i chamillionaire-ov album izlaze u istoj nedelji i da se kanye-ov album bolje kotira od njegovog, ocigledno je da 50 zeli da zapocne beef da bi pogurao prodaju svog albuma... ne ide mu nesto..stick a fork in 'im, he's done :-D
![]()
Pa jeste obozavam ga!>>>nikola<<<:da znas da jeste
imam kolko oces... al ne dam :-P>>>nikola<<<:extra je ova slika posalji jos neke ako imas...pozdrav bro
necu ni da komentarisem, mrzi me da se raspravljam>>>nikola<<<:50cent je najbolji strani reper
blackground:Ma koji bre 50 cent...
Izdao je brdo albuma pre ovoga i ko je cuo za njega? Niko.
E, onda je Eminem odveo Fiftija kod tate Dr. Dre-a i onda on postaje zvezda.
To je otprilike kao kad neki ovdasnji majmun vidi pevaljku sa velikim sisama u kafani pored magistrale pa je odvede na Pink, da par soma maraka i ona postane zvezda. Isto sranje, samo na visem nivou.
Hrk, PLJUC!!!!
pozdrav pravim ljudima
>>>nikola<<<:neoj da seres da te nabio na kolac