Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CobRa-SiC-:.....![]()
"Prooođe moja mladooos...
Kaaao divan san...
Četrdeseeet nekaaaa...
Kao dlano dlan...
Desam bio... nigde...
Štasam radioooooo...
Aaa pola životaaaa već potrošiooooo...
Dasu meniii dvadesetiii dveeeeeee..."

ForeverAngel:Kakvi su Fiftijevi utisci?
Ank:Bilo je looooooooooooooooooooooooodo i nezaboravno![]()
ZNAM DA JE BIO VIP.A SA FIFTY-JEM MISLIM DA SU BILI TONY YAYO&OLIVIA(CANDY SHOP)ForeverAngel:Ko je bio gost na koncertu?Kakvi su Fiftijevi utisci?
B_W_S NASI SU DOBILI APLAUZ STO SU OTISLIBlack_Wall_Street:E jel zna neko gde mogu da se nadju klipovi sa koncerta???
Bilo je stvarno mnogo dobro!!! Vredelo je cekati 2 sata i vise,al kako su me iznervirali ovi nasi sabani,posebno onaj kad je rekao "ajde p***e pevaj te"......izuzetak su relja i ikac,oni su gotiva!
Olivia zakon
LIZA KAKO BILO U VIP-LOZI?Liza Dennis:Ne znam detalje, ali znam da cu ja biti u VIP lozi. Lako cete me prepoznati. Vasa Liza ce da vam ma'ne rukom povremeno! Kraljevski sa mnogo stila. 8-)
JOS DA JE OKRENUO D**E KAD SKINUOOBlack_Wall_Street:To je pricao sta je bilo izmedju njega i the game! Kako mu je on napisao pesmu i ovaj mu posle toga rekao **** you!To je bilo uvod u hate it or love it!Znaci sad se prisecam svega,stvarno je bilo neponovljivo! A da taj trip da ce da baci lanac svi smo imali,heh!Najaci je onaj pucanj posle svega sto uradi!