purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SLazem se. Gomila napaljenih dzipsija. Da su doshli Public Enemy isho bi ali ovo je njesra./I/I@Ī@:da bice sjajno....
gomila napaljenih ....od njih 1000 1500 ce pucati iz pistolja ...aj da je neki reper ...doctor love ...haha
ne zelim da pricam vise o ovome ....ionako sam peaced off ...
fakatRashaPFC:E pa za smrdljivog crnca stvarno ne bi dao ni tih 50 centi,a kamoli tolike pare

ne razumem./I/I@Ī@:ma slobodno idi ...ali ne zaboravi da poneses pancir ....
GAmE is tha best ggggggggggg uNOT/I/I@Ī@:on je pop-reper![]()
Drogirashi. Pihhhhhsandi_bws:GAmE is tha best ggggggggggg uNOT
zar to nije bio samo komercijalni rat izmedju 50-ja i game-a....a inache game je po meni bolji od 50-ja.....a gledao bih i 50-ja al nemam para....prebolecu,nisam gledao ni paco de luciu...pa mi nishta ne fali a cheko sam njegov koncert godinama....sandi_bws:GAmE is tha best ggggggggggg uNOT
Liza Dennis:Ne znam detalje, ali znam da cu ja biti u VIP lozi. Lako cete me prepoznati. Vasa Liza ce da vam ma'ne rukom povremeno! Kraljevski sa mnogo stila. 8-)
RashaPFC:E pa za smrdljivog crnca stvarno ne bi dao ni tih 50 centi,a kamoli tolike pare
Milan5:Opa...pa imamo i rasistu ovde...
Stvarno mi se gadite...Kakve veze ima sto je crnac???
Inace 50 ima strava stvari pocevsi od In Da Club pa do Disco Inferno i Have A Party...
GGGGGGGGGG-G UNIT
Fu*k of HATERS!!!
LPhoklica:wau.. vip loža.. možda sedneš sa cecom..